-
Yaris
επειδή είμαι οπαδός
-
BMW 3. Απλώς το καλύτερο σπορ σεντάν, τη στιγμή που ακριβώς η έννοια σπορ σεντάν (best of both worlds) βάζει πολύ-πολύ δύσκολα στους σχεδιαστές / κατασκευαστές.
Οι εξακύλινδροι πρέπει να είναι οι κορυφαίοι αυτή τη στιγμή κινητήρες ευρείας παραγωγής στον κόσμο, ελέω και διπλού VANOS - Valvtronic, συστήματος χωρίς πραγματικό ταίρι στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Το ζύγισμα είναι 50-50, και η κίνηση πάει εκεί που πρέπει να πηγαίνει όταν η ισχύς είναι μεγάλη, αφήνοντας το τιμόνι στην ησυχία του (α! και εκεί υπάρχει το μοναδικό active steering).
Τέλος, το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο, και δεν καταλαβαίνω τι έχει πιάσει ορισμένους με τα πίσω φώτα του!H 159 είναι επίσης εκπάγλου καλλονής, αλλά, κατά τα άλλα, απ' ότι διαβάζω, θα μπορούσε να είναι και Άουντι ή Πεζώ, χωρίς αυτό βέβαια να είναι κακό.
Να διευκρινήσω ότι δεν έχω καμμία εμμονή με μάρκες, και ότι μακάρι η 3άρα να έφερε το σήμα της Άλφα!
-
Alfa Romeo 159. & - Alfa είσαι ... 'censored' !!!
-
Volkswagen Passat
-
H TRIPLETA PSA KAI TOYOTA
-
Alfa 150 και απο εμένα δαγκωτό.
-
Ο χρήστης HARRY999 έγραψε:
Alfa 150 και απο εμένα δαγκωτό.Μην το δαγκωνεις γιατι εφαγες το '9'
159 και για εμενα παντως
-
Swift, αν και κανενα απο ολα αυτα δεν με ενθουσιαζει,ιδιως η νεα απατη της Alfa.
-
Την Alfa 159 βέβαια! Εύκολα!
-
Καλά ούτε κι εγώ δεν πιστεύω τι ψήφισα
BMW 3 κι ας ειναι κωλος ο κωλος της (βασικα μονο τα φανάρια).
-
Φυσικά και την Μιλανέζα 159
-
Alfa 159.
Νιάου.
-
Ψηφίζω το Clio III
γιατί οι της renault κάνανε δυο πολύ καλές διορθωτικές κινήσεις σε σχέση με το προηγούμεν μοντέλο. Βελτιώσανε τη θέση οδήγησης και τους χώρους του αυτοκινήτου.
Η επιλογή του είναι μονόδρομος στην κατηγορία... -
Σειρα 3.
-
Το πιο οικονομικο, αξιοπιστο, δυνατο κ user friendly στα κυβικα του. Δηλ το 'γρηγορο', αγγλιστι swift
-
alfa romeo 159!
forza italia!
-
με ελαφραν την καρδίαν..........................
Alfa Romeo 159
-
Την τριάδα Aygo-107-C1 για μένα. Μ'άρεσε η συνεργασία των εταιριών και πως και τα τρία είναι όμορφα αυτοκίνητα πόλης.
-
BMW Σειρά 3, εντελώς υποκειμενικά .
-
Α159
Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2005 του 4ΤF