-
σημερα ειδα το πρωτο διλιτρο Χ3............
σιχαθηκα μονο που το ειδα..... ΕΛΕΟΣ...... -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Ασχετο,αλλα η Κεφαλλονια ειναι αλλη κλαση νησιου.Εκπεμπει μια ποιοτητα,που δεν εχω συναντησει σε αλλο ελληνικο νησι.Δεν εχω παει σε ολα βεβαια...απλα μην ξεχνας οτι η κεφαλλονια εχει αρκετο κοσμο που εχει φυγει στην Αμερικη........
και κατι αλλο για το εν λογω νησι...........ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.........ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΡΑΛΛΑΚΙ........ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ.......... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και κατι αλλο για το εν λογω νησι...........ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.........ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΡΑΛΛΑΚΙ........ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ..........
Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ όταν είχα πάει το είχα κάνει σχεδόν μόνος μου.
Παρεπιμπτόντως, έχει κάνει κανείς σας την διαδρομή πρός τις κεραίες στον Αίνο (από Σάμη) και μετά να κατέβει προς την Σκάλα? -
Εχθές για καφεδάκι στην λίνμη του Μαραθώνα όταν πέρασε δίπλα μας αυτό: http://www.toyota.com/sequoia/ext_large.html?page=page1
TOYOTA Sequoia...Mε ελληνικές πινακίδες παρακαλώ.
-
Παρασκευη απογευμα στην Ιπποκρατους 964 Τurbo!
Σαββατο απογευματακι στη Ν.Σμυρνη το καινουριο Μιατα σε κοκκινο, μαλλον το SP 8α ηταν. -
-
Athens Moskvitz club meeting?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
σιχαθηκα μονο που το ειδα..... ΕΛΕΟΣ......Τι αναλογία kg/hp έχει σε σύγκριση με π.χ. μια 316?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ένα Moskvitz είναι σπάνιο φαινόμενο, δύο και μάλιστα δίπλα δίπλα (του ίδιου) τι είναι;Η μάντρα της Πυρκάλ δεν είναι πίσω; Τα έχω δει και εγώ. Είναι του ίδιου και μένει εκεί. Αλλά νομίζω ότι έχει και ένα κόκκινο!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
ένα Moskvitz είναι σπάνιο φαινόμενο, δύο και μάλιστα δίπλα δίπλα (του ίδιου) τι είναι;
Η μάντρα της Πυρκάλ δεν είναι πίσω; Τα έχω δει και εγώ. Είναι του ίδιου και μένει εκεί. Αλλά νομίζω ότι έχει και ένα κόκκινο!
ναι κοντά στις τεχνικές εκδόσεις, έχει και 3ο;
-
Citroen Evasion (αυτό μωρέ που είναι ίδιο με το Pug 807). Σήμερα στην Κεφαλονιά.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
σιχαθηκα μονο που το ειδα..... ΕΛΕΟΣ......Τι αναλογία kg/hp έχει σε σύγκριση με π.χ. μια 316?
Για την 316 δεν ξέρω, στα 'εκτός δρόμου' πάντως, κάποιος είπε ότι η Χ3 2,0 είναι 1730 κιλά!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για την 316 δεν ξέρω, στα 'εκτός δρόμου' πάντως, κάποιος είπε ότι η Χ3 2,0 είναι 1730 κιλά!
Στη διαφήμιση λέει 0-100 σε 11.5.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Όσο το 16αρι Α3...
-
ΝΑΙ ΚΑΛΑ!
-
Δοξάστε!
The ultimate SAV! (Sports Activity Vehicle)Κινητήρας
Αρ. κυλίνδρων/βαλβίδες ανά κύλινδρο.
4/4
Κυβισμός σύμφωνα με Οδηγ.ΕΕ σε cm 3
1995
Μέγιστη ισχύς (kW) στις rpm
110 / 6200 (150ps)
Μέγιστη ροπή (Nm) στις rpm
200/3750Επιδόσεις
Αεροδυναμικός συντελεστής (cw)
0.35
Τελική ταχύτητα (km/h)
198
Επιτάχυνση 0-100 km/h (σε s)
11.5
Επιτάχυνση 80-120 km/h (s) με 4η/5η
10.9 / 13.9 (μην ετοιμάσεις φαγητό, θα αργήσω. Έχω προσπέρασμα!)Βάρος σε kg
Βάρος κενό (EU)
1730 (αυτό θέλω να το δω από κοντά)
Μέγιστο επιτρεπόμενο
2200
Επιτρεπόμενο φορτίο
500
Επιτρεπόμενο φορτίο αξόνα, εμπρός/πίσω
1050 / 1235 -
Παραπλανητική διαφήμιση
-
Δοξάστε!Επιτρεπόμενο φορτίο αξόνα, εμπρός/πίσω
1050 / 1235ώρε μάνα!!!
Το επιτρεπόμενο φορτίο του εμπρος άξονα, είναι όσο το αμάξι μου ΟΛΟΚΛΗΡΟ, με γεμάτο ρεζερβουάρ + οδηγό + συνοδηγό ΜΑΖΙ!
ΠΟΛΥ χλωμό να κάνει αυτό το 'πράγμα' 11,5 τα εκατό... ΠΟΛΥ!
-
Χθες στη Συγγρού ML55 AMG. Δεν έχω ξαναδεί. Επίσης, στη γειτονιά ένα Fiat Grande Punto των 4Τροχών με ιταλικές πινακίδες.
-
Ένθετο αυτοκινήτου που κυκλοφορεί μαζί με εφημερίδα 'δοκίμαζε' τις προηγούμενες μέρες EVO IX. Άρα λογικά θα πρέπει να το έχουν πάρει όλα τα περιοδικά. Αύριο-μεθαύριο στα περίπτερα .
Carspotting