-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επί του θέματος θα συμπλήρωνα οτι τα περι κατασκευασμένων στοιχείων στο Ιρακ δεν χρειάζονται πλέον απόδειξη. Εγινε ολόκληρος χαμός και σαματάς στον ΟΗΕ!
Τι σαματας? Εαν κατασκευαστηκαν στοιχεια ποτε, ΕΑΝ, δεν εγινε απο την κυβερνηση αυτο. Τα δικα σου στοιχεια που ειναι αφου εγινε τοσος σαματας?
Κόψε λίγο το internet αμα δεν προλαβαίνεις και βάλε μια NOVA να βλέπεις και τα liberal καναλια γιατί χάνεις επεισόδια
Νοβα? Τι ειναι αυτο? Δορυφορικη? Εαν ναι, εγω εχω δορυφορικη στο σπιτι before it was even available in Greece sir. Ασε...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
before it was even available in Greece sir. Ασε...Τώρα τα θέλει ο κώλος σου μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Από μένα η συζήτηση σταματάει. Δεν μπορώ να συζητώ με νεάντερταλ.
Oh oh ! Μια στιγμη. Εσυ εισουν ο δηθεν που παραπιονιοταν για 'τονους', τωρα με αποκαλεις και ονοματα, νεαντερταλ. Και μετα τα παρατας κιολας.
Ε βεβαια. Οποιος διαφωνει με σενα και σου ζηταει στοιχεια για τις κατηγοριες σου ειναι νεαντερνταλ.
Smear-er and a quitter. FIgures. When the going gets tough, αμολαμε ενα επιθετο και τα παραταμε. Ωραιος!
Δεν έχω διάθεση ούτε να βρίσω, ούτε να ειρωνευτώ, ούτε τίποτα.
Περιεργο, διοτι κατι που φανηκε σαν να εκανες και τα δυο μολις πιο πανω. Φαντασου να ηθελες να βρισεις δηλαδη.
Όσοι, συνεχίζετε να απαντάτε, θα σας συνιστούσα να το ξανασκεφτείτε.
ΟΚ. Thanks for the advice. Bye.
-
Ο χρήστης xxxxx έγραψε:
Χεχε...βολικα την ΣΟυδικη Αραβια την αφησες εξω...Tελικα διαλεξε....
ΣΟυδικη= ΣαΟυδικη ή ΣΟυηδικη Αραβια????.ΟΜως, ξερεις οτι και η Ελλαδα εχει βοηθεια/στρατο στο Ιρακ? Τοτε μια επιθεση αλα-Ισπανιας θα ηταν δικαιολογημενη και εκει κατα την γνωμη σου ετσι?
Eχεις αποδειξεις οτι η Ελλαδα εχει στρατο κατοχης στο Ιρακ??
Αν ναι που , σε ποια πολη , ποιο ο τομεας ευθυνης των Ελληνικων Δυναμεων , ποση η δυναμη τους ??Αν οχι οφειλεις να ζητησεις δημοσια συγνωμη......
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ξεχνάς το ότι ο Μπους ήταν ένας κατεστραμμένος αλκοολικός, μέλος της αδερφότητας του θανάτου (brotherhood of death), ένας αποτυχημένος, που ήταν πάντα υπό την επιρροή του πατέρα του.
Στολισε το ακομη λιγο.
Μαλιστα. Και ετσι να ηταν, που αλκοολικος σιγουρα ηταν, αλλα κατεστραμενος μονο στα ματια εσου και αλλων αντιΗΠΑ, ξερεις τι μου κανει εμενα εντυπωση?
Οτι απο αλκοολικος, σε αυτη την χωρα, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ καποιος που τα ξεπερασε ολα αυτα και διεπρεψε να ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. Με αλλα λογια, αυτο ειναι ΚΟΜΠΛΙΜΑΝ και του Μπους αλλα και της χωρας αυτης!
έγινε
Thanks.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΟΚ. Τώρα ξεκαθαρίζουν πολλάΓαβριήλ, αυτό που εσείς ονομάζετε 'liberal' εμείς το λέμε ειρωνικά 'πολιτικώς-ορθός' (politically-correct). Μην το συγχέουμε με το 'φιλελεύθερος' που δεν έχει αρνητική σημασία.
Yea right. Εαν εισαι λιμπεραλ, τοτε ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εισαι πολιτικος ορθος.
Ασε γιατι η πολιτικη ορθοτητα βγηκε απο τις ΗΠΑ πρωτα, so dont even go there...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
before it was even available in Greece sir. Ασε...
Τώρα τα θέλει ο κώλος σου μου φαίνεται...
Γιατι? Μηπως ειχατε δορυφορικη εκει πριν απο εδω και δεν το ηξερα?
Ο δικος σου τα θελει.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Χεχε...βολικα την ΣΟυδικη Αραβια την αφησες εξω...
Tελικα διαλεξε....
ΣΟυδικη= ΣαΟυδικη ή ΣΟυηδικη Αραβια????.Και βολικοτατα παλι αποφευγεις το θεμα κοροιδευοντας με. Classic Krieza.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Αν ναι που , σε ποια πολη , ποιο ο τομεας ευθυνης των Ελληνικων Δυναμεων , ποση η δυναμη τους ??Αν οχι οφειλεις να ζητησεις δημοσια συγνωμη......
Και στο Ιρακ εχετε και στο ΑΦγανισταν εχετε και ειχατε. Αποδειξεις δεν μπορω να σου φερω λογο θεματος confidentiality.
-
Αυτα για τωρα. Παω για Thanks Giving party. Ωρα για γαλοπουλα...
-
Στο Ιράκ π.χ. οι ΗΠΑ εισέβαλλαν με πρόσχημα τα δήθεν χημικά όπλα.
Βρε ανρθωποι του Θεου. Δεν ηταν προσχημα. Ηταν λαθος intelligence, οχι μονο απο την CIA, αλλα και απο τις αναλογες υπηρεσιες της Αγγλιας, της Ρωσσιας και αλλων χωρων. Ο ιδιος ο Πουτιν βγηκε και ειπε οτι και εμεις νομισαμε το ιδιο και ειπαμε στην κυβερνηση Μπους οτι αυτο νομισαμε.
Δεν υπηρξε ψεμα απο την κυβερνηση για το θεμα WMD!
Δεν καταλαβαινετε την διαφορα λαθους και ψεματος? Σιγουρα ναι. Αλλα το ανιτΗΠΑ φιλτρο λειτουργει με 100% efficiency. Που να δωσει benefit of the doubt ο αντιΗΠΑ να κατσει και να δει τα facts.
Μου θυμίζει λίγο τις δηλώσεις του Προεδρου των ΣΜ που αμα τους βάλουν πρόστιμο για διαφορετικές τιμές στα ταμεία από τα ραφια το ρίχνει στο περιβόητο 'ανθρώπινο λάθος'. Λαθος πάντα προς τα πάνω, βεβαια...
Λάθος πολέμους κανουν οι ΗΠΑ, λάθος ανθρωπιστικές βοήθειες χλωμόΕδω εχουν γινει 100 investigations για αυτο το θεμα απο ατομα της Αριστερας και δεν υπηρξε ουτε ενα στοιχειο για ψεματα και προσχηματα.
Της ποιάς;
-
Ο χρήστης xxxxxxx έγραψε:
Και στο Ιρακ εχετε και στο ΑΦγανισταν εχετε και ειχατε. Αποδειξεις δεν μπορω να σου φερω λογο θεματος confidentiality.
To εργο
**Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ **
το εχετε δει??
-
Κόψε λίγο το internet αμα δεν προλαβαίνεις και βάλε μια NOVA να βλέπεις και τα liberal καναλια γιατί χάνεις επεισόδια
Νοβα? Τι ειναι αυτο? Δορυφορικη? Εαν ναι, εγω εχω δορυφορικη στο σπιτι before it was even available in Greece sir. Ασε...
Ασ' τα ρε Γαβριήλ, εδώ στο κατσικοχώρι παρακμή, τώρα μας τη φερανε οι κρετίνοι...
Κι εμένα τ' ονειρό μου είναι να πάω στο Αμερικα να έχω benefits -
Ασε γιατι η πολιτικη ορθοτητα βγηκε απο τις ΗΠΑ πρωτα, so dont even go there...Το ξέρω.
Γιατι? Μηπως ειχατε δορυφορικη εκει πριν απο εδω και δεν το ηξερα?
Όχι. Ούτε liberals είχαμε, ούτε τώρα έχουμε!
Touche!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
τι σημαίνει touche Kyan? (στα γαλλικά ακουμπώ δε σημαινει?)Για την ακρίβεια το τελικό 'e' είναι τονισμένο και σημαίνει 'πάτσι'.
-
Aναρωτιόμουν, για να είμαι ειλικρινής, γιατί προκαλεί τόση οργή ο gavriil στους υπόλοιπους χρήστες. Δεν μπορούσα να δικαιολογήσω τέτοιο υβρεολόγιο εναντίον του. Μέχρι που άρχισα να συζητώ μαζί του.
Δεν θέλω να έχω διάλογο μαζί του, γιατί: α) αγνοεί βασικά στοιχεία της εξωτερικής πολιτικής της πατρίδας του (των ΗΠΑ φυσικά), οπότε δεν μπορεί να γίνει εποικοδομητικός διάλογος, β)διότι απαντάει επιλεκτικά και γ) είναι τόσο γλοιώδες το ύφος του, και τόσο ασυνάρτητα αυτά που λέει, που σε αποθαρρύνουν από το να προσπαθήσεις να τον προσεγγίσεις.
Χαίρομαι ωστόσο, που είναι στο φόρουμ, διότι: α) έχουμε μια αντιπροσωπευτική εικόνα του μέσου αμερικάνου, κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση του προεδρού του, ο οποίος έχει δεχτεί και αφομοιώσει στο έπακρο την 'ιδεολογία', που του υποβάλλουν.
Ίσως είχα άδικο για το 'νεάτερνταλ'.
Οι νεάντερταλ, ως αρχαικοί homini sapientes, ήταν αρκετά εξελιγμένοι διανοητικά για να τους συγκρίνουμε με τον μέσο αμερικάνο. -
Ο χρήστης xxxxx έγραψε:
Χεχε...βολικα την ΣAΟυδικη Αραβια την αφησες εξω...Χμμμμ....
Για να δουμε τι εχουμε εδω....Εχουμε μια χωρα λοιπον ιδιοκτησια της οικογενειας Σαουντ.
Η οικογενεια αυτη εχει καμια 15αρια χιλιαδες πριγκηπες οι οποιοι σαν 'ιδιοκτητες' της χωρας καρπωνονται τα τεραστια αποθεματα πετρελαιου και φυσικου αεριου χωρις φυσικα να εργαζονται.
Για να εδραιωθουν στην εξουσια και για να τη διατηρησουν συμμαχησαν με το πιο σκοταδιστικο και συντηρητικο κομματι του Ισλαμ τους Ουαχαμπιτες κληρικους.Για τους θεματοφυλακες της δημοκρατιας γεγονοτα οπως:
1)Η πληρης απαξιωση της γυναικας σε επιπεδο πραγματος μιας και δεν επιτρεπεται οι γυναικες να ψηφιζουν να σπουδαζουν να οδηγουν και να κυκλοφορουν μονες τους στο δρομο και αν το κανουν να παραπεμπονται στα θρησκευτικα δικαστηρια (υπαρχει υπουργειο διατηρησης της Ηθικης ταξης και θρησκευτικη αστυνομια) με ποινες απο δημοσιο μαστιγωμα μεχρι δημοσιο λιθοβολισμο και αποκεφαλισμο.2)Η πληρης απουσια δημοκρατικων θεσμων μιας και το κοινοβουλιο αποτελειται απο τους κηφηνες πριγκηπες της Βασιλικης οικογενειας.
3)Η απαγορευση οποιασδηποτε αλλης θρησκειας επι ποινη θανατου
4)Η πληρης καταληστευση του πλουτου της χωρας απο την βασιλικη οικογενεια και η εξαθλιωση των πολιτων που δεν εχουν σχεση με αυτην και ζουν συνηθως εξω απο τις πολεις (Βεδου'ι'νοι νομαδες) που αλειφει βουτυρο στο ψωμι των ακραιων εξτρεμιστικων στοιχειων τυπου Μπιν Λαντεν κλπ
Δεν εχουν καμμια απολυτως σημασια.
Εδω δεν ισχυει η απελευθερωση τυπου Ιρακ ουτε και οι απειλες τυπου Ιραν Β.Κορεας και Συριας....**Πριν προλλαβει δε να ρωτησει καποιος αν θελουμε να δουμε εισβολη των Αμερικανων στη Σ.Αραβια απαντω ΟΧΙ **
Για τους ιδιους λογους που δε θελω να δω καμμια εισβολη σε καμμια χωρα.
Δε μπορει ομως να εφαρμοζονται δυο μετρα και δυο σταθμα.
Αν για καποιους επιβαλλεται η εισβολη στο Ιραν και καλως εγινε η εισβολη στο Ιρακ για λογους καταπιεσης του λαου και πολεμου κατα της τρομοκρατιας το ιδιο πρεπει να γινει και με τη Σαουδικη Αραβια....Βεβαια ολα τα παραπανω μικρη σημασια εχουν μιας και η Σαουδικη Αραβια ειναι ο καλυτερος αγοραστης οπλων απο την Αμερικη και οι αμερικανικες εταιρειες εχουν το σημαντικοτερο ποσοστο συμβολαιων εκμεταλλευσης των πετρελαιων και του φυσικου αεριου της χωρας.
Γιαυτο εδω ταιριαζει ακριβως η φραση
**Αυτοι ειναι οι συμμαχοι μας Νικο?? **
Υ/Γ:Την διετια 1983-1985 εζησα στη Jeddah.
-
Αγαπητε φιλε...
Κατ αρχην επειδη δεν εχω παρακολουθησει το ολο θεμα και συνολικα δεν μπορω να εκφερω αποψη σου γνωριζω ομως τα παρακατω..Ελληνικες στρατιωτικες αυτονομες δυναμεις δεν υπαρχουν ουτε υπηρχαν σε κανενα απο τα δυο μερη που αναφερεις...Η Ελλαδα κινειται μονο μεσω συμμαχικων δυναμεων του ΝΑΤΟ σε επεμβασεις διακρατικων τεμαχικων αντιθεσεων(αρθρο 35 ΔΣ για τη συνδρομη κρατων ΗΕ σε νατοικο επιπεδο) και οσον αφορα παραβιασεις διεθνους δικαιου της θαλασσας παλι σε επιπεδο ΝΑΤΟ(7ος στολος ο οποιος δραστηριοποιειται στη Μεσογειο και σε τμημα ανατολικου Ατλαντικου)..
Δια ταυτα σου γνωριζω οτι η μονη αυτονομη στρατιωτικη δυναμη ΕΕ εκτος πλαισιων ΝΑΤΟ και για καθαρα αποικιακης κυριαρχιας λογους ειναι το Djibuti οπου υπαρχουν 3 γαλλικες κορβετες για το θεαθηναι και μονον και για λογους anti piracy στα πλαισια του ΙΜΒ(διεθνες κεντρο για καταπολεμηση πειρατειας στα εμπορικα πλοια)που εδρευει στη Μαλαισια...
On the other hand η ΗΠΑ παραβιαζουν καθε διεθνη κανονισμο κανοντας οτι γουσταρουν στην κυριολεξια..Στην επεμβαση στον κολπο εκλεισε η διωρυγα Σουεζ με το ετσι θελω για 36 ολοκληρες ωρες προκαλωντας χαος στις διεθνεις εμπορικες συναλλαγες και εκτινασσοντας στα υψη τις τιμες των ναυλων σε μεγεθη πλοιων capemax και suezmax..Ολα αυτα για να μην υπαρξει εμπορικη πραξη με Ιρακ(κοινω για να τους ψοφησουν στην πεινα μεχρι να κατεβουν κατω οι Αμερικανοι)..
Η υπαρξη Αμερικανικων βασεων και η συσταση νεων με το ετσι θελω και για λογους επιβολης διακρατικων συμφωνιων και οικονομικης αφαιμαξης ετερων χωρων γινεται παντου απο τις ΗΠΑ..
Ριξε μια ματια πιο περα αγορινα και δες τι γινεται στη διωρυγα του Παναμα.τι εκμεταλλευση επεσε απο τις ΗΠΑ εως τωρα..με ρυθμιστικα αντιβαρα αφορητα για τις υπο συζευξη χωρες...θελεις να μιλησουμε για εδαφικη κυριαρχια και ρεπορτο στη βαση Maui πλησιον Χαβαης...η ακομα καλυτερα για την περιφημη ΔΣ Oil Pollution Act..
Kαλως οι ΗΠΑ επιβαλλουν οτι μπορουν με το γοητρο μιας υπερδυναμης η οποια φοβαται την εξαπλωση της ΕΕ..Αλλα ποια εξαπλωση και εδαφικη κυριαρχια στον παγκοσμιοποιημενο πλεον πλανητη μας..Ισως οι ΗΠΑ φοβουνται το αμερικανικο ονειρο το οποιο επιβιωνει απο την καταπιεση που επιβαλλετε σε ολο τον πλανητη στο ονομα της Δημοκρατιας..
Δεν θελω να σε βρισω και να σε αποκαλεσω Αμερικανο..αλλα αν εισαι θα επρεπε να ντρεπεσαι...Εγω ζω σε μια μικρο Ελλαδιτσα αλλα ειμαι περηφανος για αυτην..γιατι ποτε δεν επεζησε πινοντας αιμα αθωων...
Ευχομαι σε ολη την ΗΠΑ(κ οχι σε εσενα Γαβριηλ κ ουτε σε αθωους που δε φταινε) να υποφερει τριπλα για τα οσα εχει καταστρεψει με τον επεκτατισμο της...
Για τα ως ανω δε μπορω να επεκταθω πιο πολυ λογω της ιδιοτητας μου και του επαγγελματος μου..αλλα σε παρακαλω μην ξαναπεις τιποτα για την Ελλαδα και για παραμονη στρατευματων σε ξενες χωρες για λογους διπλωματικης καλυψης και παιχνιδιου de table που παιζουν συνεχως οι ΗΠΑ..
Αν ξαναμιλησεις ειλικρινα και πιασεις την Ελλαδα στο στομα σου για οιονδηποτε λογο θα σε κανω να φτυσεις αιμα..
Φιλικα
Random..
-
Randomako, καλή προσπάθεια, αλλά χάνεις το χρόνο σου
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Αν ξαναμιλησεις ειλικρινα και πιασεις την Ελλαδα στο στομα σου για οιονδηποτε λογο θα σε κανω να φτυσεις αιμα..
**Φιλικα **
Random..
ΑΡΧΗΓΑΤΟΡΑΣ!!!
Περί ΗΠΑ... (ξανά...)