Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Eχεις αποδειξεις οτι η Ελλαδα εχει στρατο κατοχης στο Ιρακ??
Αν ναι που , σε ποια πολη , ποιο ο τομεας ευθυνης των Ελληνικων Δυναμεων , ποση η δυναμη τους ??
Αν οχι οφειλεις να ζητησεις δημοσια συγνωμη......
Και στο Ιρακ εχετε και στο ΑΦγανισταν εχετε και ειχατε. Αποδειξεις δεν μπορω να σου φερω λογο θεματος confidentiality.
Αγαπητε φιλε...
Κατ αρχην επειδη δεν εχω παρακολουθησει το ολο θεμα και συνολικα δεν μπορω να εκφερω αποψη σου γνωριζω ομως τα παρακατω..
Ελληνικες στρατιωτικες αυτονομες δυναμεις δεν υπαρχουν ουτε υπηρχαν σε κανενα απο τα δυο μερη που αναφερεις...Η Ελλαδα κινειται μονο μεσω συμμαχικων δυναμεων του ΝΑΤΟ σε επεμβασεις διακρατικων τεμαχικων αντιθεσεων(αρθρο 35 ΔΣ για τη συνδρομη κρατων ΗΕ σε νατοικο επιπεδο) και οσον αφορα παραβιασεις διεθνους δικαιου της θαλασσας παλι σε επιπεδο ΝΑΤΟ(7ος στολος ο οποιος δραστηριοποιειται στη Μεσογειο και σε τμημα ανατολικου Ατλαντικου)..
Δια ταυτα σου γνωριζω οτι η μονη αυτονομη στρατιωτικη δυναμη ΕΕ εκτος πλαισιων ΝΑΤΟ και για καθαρα αποικιακης κυριαρχιας λογους ειναι το Djibuti οπου υπαρχουν 3 γαλλικες κορβετες για το θεαθηναι και μονον και για λογους anti piracy στα πλαισια του ΙΜΒ(διεθνες κεντρο για καταπολεμηση πειρατειας στα εμπορικα πλοια)που εδρευει στη Μαλαισια...
On the other hand η ΗΠΑ παραβιαζουν καθε διεθνη κανονισμο κανοντας οτι γουσταρουν στην κυριολεξια..Στην επεμβαση στον κολπο εκλεισε η διωρυγα Σουεζ με το ετσι θελω για 36 ολοκληρες ωρες προκαλωντας χαος στις διεθνεις εμπορικες συναλλαγες και εκτινασσοντας στα υψη τις τιμες των ναυλων σε μεγεθη πλοιων capemax και suezmax..Ολα αυτα για να μην υπαρξει εμπορικη πραξη με Ιρακ(κοινω για να τους ψοφησουν στην πεινα μεχρι να κατεβουν κατω οι Αμερικανοι)..
Η υπαρξη Αμερικανικων βασεων και η συσταση νεων με το ετσι θελω και για λογους επιβολης διακρατικων συμφωνιων και οικονομικης αφαιμαξης ετερων χωρων γινεται παντου απο τις ΗΠΑ..
Ριξε μια ματια πιο περα αγορινα και δες τι γινεται στη διωρυγα του Παναμα.τι εκμεταλλευση επεσε απο τις ΗΠΑ εως τωρα..με ρυθμιστικα αντιβαρα αφορητα για τις υπο συζευξη χωρες...θελεις να μιλησουμε για εδαφικη κυριαρχια και ρεπορτο στη βαση Maui πλησιον Χαβαης...η ακομα καλυτερα για την περιφημη ΔΣ Oil Pollution Act..
Kαλως οι ΗΠΑ επιβαλλουν οτι μπορουν με το γοητρο μιας υπερδυναμης η οποια φοβαται την εξαπλωση της ΕΕ..Αλλα ποια εξαπλωση και εδαφικη κυριαρχια στον παγκοσμιοποιημενο πλεον πλανητη μας..Ισως οι ΗΠΑ φοβουνται το αμερικανικο ονειρο το οποιο επιβιωνει απο την καταπιεση που επιβαλλετε σε ολο τον πλανητη στο ονομα της Δημοκρατιας..
Δεν θελω να σε βρισω και να σε αποκαλεσω Αμερικανο..αλλα αν εισαι θα επρεπε να ντρεπεσαι...Εγω ζω σε μια μικρο Ελλαδιτσα αλλα ειμαι περηφανος για αυτην..γιατι ποτε δεν επεζησε πινοντας αιμα αθωων...
Ευχομαι σε ολη την ΗΠΑ(κ οχι σε εσενα Γαβριηλ κ ουτε σε αθωους που δε φταινε) να υποφερει τριπλα για τα οσα εχει καταστρεψει με τον επεκτατισμο της...
Για τα ως ανω δε μπορω να επεκταθω πιο πολυ λογω της ιδιοτητας μου και του επαγγελματος μου..αλλα σε παρακαλω μην ξαναπεις τιποτα για την Ελλαδα και για παραμονη στρατευματων σε ξενες χωρες για λογους διπλωματικης καλυψης και παιχνιδιου de table που παιζουν συνεχως οι ΗΠΑ..
Αν ξαναμιλησεις ειλικρινα και πιασεις την Ελλαδα στο στομα σου για οιονδηποτε λογο θα σε κανω να φτυσεις αιμα..
Φιλικα
Random..