-
Στο σπιτι πινω το δικο μου κρασι απο ποικιλιες Cabernet Merlot και μοσχατο Αμβουργου.
Εξω καποιο εμφιαλωμενο κοκκινο ή λευκο (κατα προτιμηση Ελληνικο) καμμια μπυρα και πολυ πιο σπανια κανα τζιν τονικ.@ TRAVELLER:
Εσυ να πας ενα ταξιδι στη Τσεχια φιλε.
Εκει θα χορτασεις μπυρα.
Καθε πολη εχει τη δικη της μαρκα (περισσοτερες απο μια δηλαδη)
Εγω το καλοκαιρι ξεσκισα τις Pilsner Urquell και τος Staropamen -
Άσε Γιώργο και δεν έχω πάει ποτέ εκεί
@'Pathos' H ORVAL υπάρχει πλέον. Τη βρήκα στην 'Alpen Stube'.
-
Να και ένα θέμα που νιώθω σαν στο σπίτι μου
Μιας και λέμε για μπύρες δεν νομίζω να αφήσετε απέξω την demon! 12% και με ξεχωριστή γεύση Έχω δει πολλούς να παραδίνονται στην αγκαλιά της
Α, και η craft έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες μπύρες. Έχω φάει τρελλό κόλλημα με την καπνιστή τους
[Υ.Γ. TRAVELLER άντε ανέβα καμιά βόλτα.
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Α, και η craft έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες μπύρες. Έχω φάει τρελλό κόλλημα με την καπνιστή τουςφανταστική, πράγματι!
-
όντως,όντως!
-
Α, και έσεις του σωματείου είσαστε ε?
Φαντάζομαι ότι ξέρετε πως υπάρχει και take-away σκηνικό με 3
-
Κρασί (όλα), καλή μπύρα ή νερό.
Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα πολύ δυνατά ποτά (πλην κονιάκ ή, αν βρίσκομαι με Κρητικούς, την απαραίτητη τσικουδιά ). -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το καλοκαίρι.....μπύρες!Το χειμώνα...ουϊσκάκι με πάγο!
Ουζάκια πριν το φαγητό οπωσδήποτε και κρασάκι παγωμένο με το φαγητό!!!
Και γω τα ιδια....
Επισης μου αρεσει το καλοκαιρι στο ακρωτηρι να πινω και τα εξης τρια ποτα...
- MALIBU με χυμο ανανα
2.Margarita...
3.Pina Colada...
- MALIBU με χυμο ανανα
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
- MALIBU με χυμο ανανα
με απογοήτευσες τώρα μεγάλε
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
- MALIBU με χυμο ανανα
με απογοήτευσες τώρα μεγάλε
Δε μπορω να πινω βενζινες συνεχεια...και ειναι μονο για καλοκαιρι...
και για να σου αποδειξω οτι ειμαι γερος ποτης της στρογγυλης τραπεζης...Περυσι το καλοκαιρι κατεβασα 12 κουτακια μπυρα..και μετα 6-7 διπλα on the rocks και παρολιγο να παω νοσοκομειο...
-
Το MALIBU με χυμό ανανά έχει συμβάλει τα μέγιστα σε πολλές από τις ομορφότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις μου Δεν μπορώ να το δω σαν ποτό βέβαια με τη hardcore ένοια, αλλά τα σπάει
-
Απεχθάνομαι τις καμήλες, και οποιονδήποτε άλλον μπορεί να μείνει χωρίς ποτό, περισσότερο απο πέντε ημέρες. (Erol Flynn)
Μόνο ουίσκι, κόκκινο κρασί και τη τσικουδιά στη Κρήτη που σωστά προανέφερε κάποιος φίλος.
Για όσους ασχολούνται , το κόκκινο Αβαντίς, θα τους αποζημιώσει και με το παραπάνω. Αξίζει. -
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Το MALIBU με χυμό ανανά έχει συμβάλει τα μέγιστα σε πολλές από τις ομορφότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις μου Δεν μπορώ να το δω σαν ποτό βέβαια με τη hardcore ένοια, αλλά τα σπάειΤο χει το συγκεκριμένο ποτό..
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Να και ένα θέμα που νιώθω σαν στο σπίτι μουΜιας και λέμε για μπύρες δεν νομίζω να αφήσετε απέξω την demon! 12% και με ξεχωριστή γεύση Έχω δει πολλούς να παραδίνονται στην αγκαλιά της
Α, και η craft έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες μπύρες. Έχω φάει τρελλό κόλλημα με την καπνιστή τους
[Υ.Γ. TRAVELLER άντε ανέβα καμιά βόλτα.
Ετσι ε; Να μια καλη ευκαιρια να παω craft που εχω καιρο να το κανω!
La biere du demon respect! Αλλες που προτιμω ειναι οι Judas k Vondel κ γενικα οι περισσοτερες μοναστηριακου τυπου. Btw στη γιορτη μπυρας πηγατε φετος; Προσωπικα στο αλσος Κηφισιας μου αρεσε περισσοτερο..
Κατα τ'αλλα caipirinha το καλοκαιρακι, τοπικα τσιπουρα χωρις σε εκδρομες στην Ελλαδα κ ζεστο ρακομελακι στη βαρυχειμωνια. Φαρμακο λεμε! -
Πολύ νερό, πολλούς καφέδες (ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει....) και από αλκοολούχα, βότκα. Ursus και Absolut.
Από ούζο, προτιμώ το Πλωμάρι. Το κρασί με ενοχλεί στο στομάχι και το αποφεύγω.......... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Πολύ νερό, πολλούς καφέδες (ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει....) και από αλκοολούχα, βότκα. Ursus και Absolut.
Από ούζο, προτιμώ το Πλωμάρι. Το κρασί με ενοχλεί στο στομάχι και το αποφεύγω..........Πολλη κοκα κολα (απιστευτα πολλη ), απο ποτά πολλα πινω απλα συχενομαι το ουισκι με εξαιρεση μιας μάρκας που ισα ισα μου αρεσει πολυ (με χτυπαει το ατιμο ομως). Βοτκα, bacardi κλπ κλπ. Αγαπημενο, με παρεα ή χωρις, κρασακι!! Ουζι δεν πίνω αρχιζω και γελάω μετα και με μαζευουνε
-
Vodka κάποιες ψαγμένες Ρώσσικες, Finlandia και Αbsolute, ειδικά οι παραλλαγές Citron και Vanilla ειναι καταπληκτικές και αξίζει να τις δοκιμάσετε.
Μπύρα επίσης και για τους φίλους που τους αρέσει μπύρα με ελαφρία γεύση και να μην σας φουσκώνει, δοκιμάστε Lapin Kulta (ο χρυσός της Λαπωνίας) όπου το νερό ειναι απο φυσικές πηγές στο Ροβανίεμι. Θα με θυμηθήτε
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πολλη κοκα κολα (απιστευτα πολλη ), απο ποτά πολλα πινω απλα συχενομαι το ουισκι με εξαιρεση μιας μάρκας που ισα ισα μου αρεσει πολυ (με χτυπαει το ατιμο ομως). Βοτκα, bacardi κλπ κλπ. Αγαπημενο, με παρεα ή χωρις, κρασακι!! Ουζι δεν πίνω αρχιζω και γελάω μετα και με μαζευουνεΚαλάσνικωφ μήπως?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολλη κοκα κολα (απιστευτα πολλη ), απο ποτά πολλα πινω απλα συχενομαι το ουισκι με εξαιρεση μιας μάρκας που ισα ισα μου αρεσει πολυ (με χτυπαει το ατιμο ομως). Βοτκα, bacardi κλπ κλπ. Αγαπημενο, με παρεα ή χωρις, κρασακι!! Ουζι δεν πίνω αρχιζω και γελάω μετα και με μαζευουνε
Καλάσνικωφ μήπως?
Μην κανεις ενα λάθος σε αυτο το φόρουμ... μου τη φυλαγες απο τον Colina-Molina ε??
-
και λεω και γω τι ειναι το ουζι...
σ.σ. υποπολυβολο ισραηλινης κατασκευης...
Το αγαπημενο μας ποτό