-
????????? ούτος η άλλος η δουλεια δεν είναι ντροπή (λέμε τώρα για μερικά επαγγέλματα)
-
????????? ούτος η άλλος η δουλεια δεν είναι ντροπή (λέμε τώρα για μερικά επαγγέλματα)
-
-
γιατί, η δουλειά του 'παρόντος' ποια είναι και εγώ δεν την κάνω (ή μήπως την κάνω);
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
γιατί, η δουλειά του 'παρόντος' ποια είναι και εγώ δεν την κάνω (ή μήπως την κάνω);ΣΩΣΤΟΣ!!!!!
-
Το επαγγελμα του μελλοντος(η καλυτερα η επιστημη του μελλοντος) ειναι η φαρμακευτικη!
Για το παρον δεν μπορω να απαντησω!Ισως βουλευτης...
-
Το επάγγελμα του μέλλοντος, είναι πολυώροφο γκαράζ στο κέντρο μιας μεγαλούπολης. Λειτουργικά έξοδα ελάχιστα, κέρδη πελώρια, σίγουροι πελάτες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το επάγγελμα του μέλλοντος, είναι πολυώροφο γκαράζ στο κέντρο μιας μεγαλούπολης. Λειτουργικά έξοδα ελάχιστα, κέρδη πελώρια, σίγουροι πελάτες.Αυτή είναι του παρόντος Σπύρο (όπως του παρόντος είναι επίσης η επαγγελματική επαιτεία)
-
Εγώ άκουσα σήμερα το πρωί ότι το 3ο κατά σειρά κερδοφορίας έγκλημα είναι η σωματεμπορία γυναικών. Έχει κανείς το 'κεφάλαιο' να ξεκινήσουμε;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγώ άκουσα σήμερα το πρωί ότι το 3ο κατά σειρά κερδοφορίας έγκλημα είναι η σωματεμπορία γυναικών. Έχει κανείς το 'κεφάλαιο' να ξεκινήσουμε;;;Το 1ο και 2ο ποιά είναι ?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Εγώ άκουσα σήμερα το πρωί ότι το 3ο κατά σειρά κερδοφορίας έγκλημα είναι η σωματεμπορία γυναικών. Έχει κανείς το 'κεφάλαιο' να ξεκινήσουμε;;;
Το 1ο και 2ο ποιά είναι ?
Δεν το διευκρίνησε, αλλά φαντάζομαι ότι το 2ο μάλλον είναι τα ναρκωτικά και το 1ο...
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ!
-
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΝΔΙΚΩΝ
-
Εφευρέτης του 'Βλακομετατροπέα' , της εξαιρετικά κερδοφόρας εφεύρεσης που συμπικνώνει και μετατρέπει την ανθρώπινη βλακεία σε στέρα μορφή, αξιοποιήσιμη απο τις κατασκευαστικές εταιρίες (τούβλα, τσιμεντόλιθοι κτλ).
Πρώτη ύλη άφθονη, τρελλό κέρδος. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το επάγγελμα του μέλλοντος, είναι πολυώροφο γκαράζ στο κέντρο μιας μεγαλούπολης. Λειτουργικά έξοδα ελάχιστα, κέρδη πελώρια, σίγουροι πελάτες.
Αυτή είναι του παρόντος Σπύρο (όπως του παρόντος είναι επίσης η επαγγελματική επαιτεία)
Που τα ειδατε τα κέρδη;Για να αγορασεις οικοπεδο και να χτίσεις πολυόροφο στο κεντρο μεγαλουπολης,θες κεφάλαια τρελά.Τα παιδια σου θα χαρουν τα κέρδη.
-
δεν υπαρχει!
και αν υπηρχε θα το καναν ολοι οποτε παλι δεν θα βγαζαν λεφταggthnxbai
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το επάγγελμα του μέλλοντος, είναι πολυώροφο γκαράζ στο κέντρο μιας μεγαλούπολης. Λειτουργικά έξοδα ελάχιστα, κέρδη πελώρια, σίγουροι πελάτες.ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ 3 οροφων (υπεργειο).
Καθε θεση (που σημαινει μονο για τις μονες ή τις ζυγές χρεώνεται 250ευρω). Η εταιρεία νοικιάζει 20 θέσεις. 20 χ 250= 5000/μήνα..
Από οτι μου έλεγε είναι ακόμα 2 εταιρείες με παρόμοιο αριθμό θέσεων άρα μόνο από 3 εταιρείες βγάζει 15.000 μήνα.
Δεν υπολογίζω τους απλούς πελάτες που έρχονται με την ώρα.
έχει 3 ανθρώπους που δουλέυουν εκεί μεσα και τα λειτουργικά έξοδα είναι ρεύμα και συντήρηση των ασανσερ που μεταφέρουν τα οχηματα...
αν πουμε οτι ο καθε εργαζόμενος παίρνει 800 ευρώ (δεν νομίζω να παιρνουν πάνω από 700) 2400 σύνολο.. Να υπολογίσουμε και 2000ευρώ το μήνα συντήρηση ρευμα και τυχόν ασφαλιση του χώρου;;;
Γενικο λοιπόν: 4.400 ευρώ
Κερδος 11.600 (και αυτό χωρις να υπολογίζουμε τα λοιπά αυτοκίνητα που ερχονται με την ωρα.)(Πλεον εχω και εγω θεση εκει )
-
Η δουλειά του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος:
ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η δουλειά του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος:ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ.
Δεν έχεις ποτέ παράπονα από τους πελάτες σου!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Η δουλειά του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος:ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ.
καλύτερα να είμαι οδοκαθαριστής (με την εννοια της δυσκολιας της δουλειας μην παρεξηγηθουμε) και να μην βγαζω πολλα, παρά αυτό.. ΔΕΝ έχω την ψυχή, κουράγιο, @@@@@@ να το κάνω αυτό..
-
Κάποιος να διορθώσει τον τίτλο ( ο τόνος ή το ει είναι το λάθος; )
Ποια θα είναι η δουλειά του μέλλοντος?