-
Κάνα καλό ντεκολτέ δηλαδή;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κάνα καλό ντεκολτέ δηλαδή;μάλλον στα γήπεδα του τένις που σκάνε με τις κοντές φουστίτσες τους! αααχαχαχα just kidding
όντως έχει ωραία θέα! επίσης πολλούς που κάνουν επίδειξη των οδηγικών ικανοτήτων τους, οπότε για μάθημα οδήγησης... χμμμμμ -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
η δεύτερη στο χώρο στάθμευσεις στα γήπεδα στο Zeppelin - Αττικό Άλσος
Χμ! για να σε ψάχνω όταν πάω προς τα ΄κεί.
(Αν και προτιμώ τις 'Υάδες')
να με ψάχνεις να με ψάχνεις, αν κ καλύτερα κοίτα για κανά citroen με αυτοκόλητο του forum γιατί ειδικά το Ι δεν το πολυβγάζω Αθήνα μου βγάζει τον κακό μου εαυτό και..... γίνομε επικίνδυνος
-
-
-
-
chrmes πολυ μαμα το βλεπω
με γειες και να το ευχαριστηθεις οπως θελεις!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
chrmes πολυ μαμα το βλεπωμε γειες και να το ευχαριστηθεις οπως θελεις!
ευχαριστω(και τον pad)
Μαμα Πετραν να ξερουμε τι φτιαχνουμε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
**106 GTi **Το καινουριο μου παιχνιδι
Χρήστο , δεν άντεξες τελικά !!!
Ομορφο το ασημένιο ..
Καλοτάξιδο και καλά πειράγματα -
-
spartan εχει στις αγγελιες ενα πολυ καλο.. για τσεκ
-
Χρήστο, καλοτάξιδο!!
-
110.000χλμ?
τι πιεσεις δουλευει το προγραμμα και τι ειναι? -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
**106 GTi **
Το καινουριο μου παιχνιδι
Χρήστο , δεν άντεξες τελικά !!!
Ομορφο το ασημένιο ..
Καλοτάξιδο και καλά πειράγματαΧρήστο, καλοτάξιδο!!
Ευχαριστω!
-
Και τις δικές μου ευχές για πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα αν και τα χουμε πει και prive
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
amore!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!! Επιτέλους, σ' αυτό το τόπικ, ο ανεκπλήρωτος έρωτας της ζωής μου..... Οσοι έχετε βιώσει έρωτα χωρίς ανταπόκριση, με καταλαβαίνετε...
225 hp ή 210 hp ???? (σωστά υποψιάζομαι το 2ο??). Κανα προγραμματάκι παίζει Bruce ??
Ενας ευκολος τροπος να ξεχωριζεις το facelift s3 ειναι οι νικελ καθρεπτες.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
110.000χλμ?
τι πιεσεις δουλευει το προγραμμα και τι ειναι?ακριβως τα διπλασια! η πιεση φτανει και το 1.4-1.5 στην καλυτερη αλλα πεφτει. αν βεβαια του βγαλω το air flow meter την κραταει αλλα τεσπαν
220.000 χλμ? πολυ καλα, μπραβο!
αυτο προς γνωσην αυτων που μιλανε για θεματα αξιοπιστιας σε βελτιωμενα vag turbo.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ΥΓ οταν καποιος 'γρηγορος' ισχυριζεται οτι κανει υπερποντια ταξιδια με αστρονομικες (παντα εννοοειται) ταχυτητες, υπαρχει ενας τροπος για να δειτε εν μερει αν λεει αληθεια. ξερετε ποιος?
πχ Αγγλία- Ελλάδα?
χμμ,βλέπεις τι ώρα πέρασε το Εurotunnel,και τις ώρες που περασε τα υπολοιπα διοδια?
Παντως να κρατάς πραγματική μέση ωριαία πάνω από 115 χλμ/ώρα είναι αρκετά δύσκολο.....
-
-
μερικες τρυπιτσες γινονται και απο ευτραφη εντομα...
απο πετραδακι που πεταχτηκε στο παρμπριζ με κοντα 200χαω ταχυτητα, ραγισε παντου τζαμι 3αρας bmw.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!