-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Αν ένα αμάξι είναι κορυφαίο οδηγικά δεν το θάβουμε για αμάξια τα οποία ναι μεν δεν είναι κορυφαία οδηγικά αλλά είναι γενικά καλά...ΕΛΕΟΣ!!! Ξεφύγετε από τα κόμπλεξ σας... Αυτοκίνητα αγοράζουμε όχι διακοσμητικά για το σπίτι μας...
Symfwnw. Thn praktikh efarmogh sto sygkekrimeno paradeigma adynatw na dw apo th stigmh pou h 3ara paramenei ena apo ta koryfaia odhgika autokinhta, deutero meta thn 159. Epishs se auth thn kathgoria, pou apeu8ynetai kyriws se oikogeneiarxes, h anesh, h poiothta kylishs, h hxomwnwsh paizoun shmantiko rolo opws kai na to kanoume.
@ndreas
Και εγώ οικογενειάρχης είμαι αλλά θέλω αυτοκίνητο που να καταλαβαίνω ότι πατγάει σε ανάρτηση και ρόδες και όχι σε μπωλ ψαρόσουπας
-
Μπωλ ψαρόσουπας;
Για το C5 λες; -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Αν ένα αμάξι είναι κορυφαίο οδηγικά δεν το θάβουμε για αμάξια τα οποία ναι μεν δεν είναι κορυφαία οδηγικά αλλά είναι γενικά καλά...ΕΛΕΟΣ!!! Ξεφύγετε από τα κόμπλεξ σας... Αυτοκίνητα αγοράζουμε όχι διακοσμητικά για το σπίτι μας...
Symfwnw. Thn praktikh efarmogh sto sygkekrimeno paradeigma adynatw na dw apo th stigmh pou h 3ara paramenei ena apo ta koryfaia odhgika autokinhta, deutero meta thn 159. Epishs se auth thn kathgoria, pou apeu8ynetai kyriws se oikogeneiarxes, h anesh, h poiothta kylishs, h hxomwnwsh paizoun shmantiko rolo opws kai na to kanoume.
@ndreas
Και εγώ οικογενειάρχης είμαι αλλά θέλω αυτοκίνητο που να καταλαβαίνω ότι πατγάει σε ανάρτηση και ρόδες και όχι σε μπωλ ψαρόσουπας
Dhladh h 3ara, to A4, to Mondeo kai to 407 patane se mpwl psarosoupas...
@ndreas
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
@ndreas
Dhladh h 3ara, to A4, to Mondeo kai to 407 patane se mpwl psarosoupas...
@ndreas
Αυτό που εννοούσε είναι πως το κοινό στο οποίο απευθύνονται η 159 και η 3 δίνει πολύ περισσότερη βαρύτητα στην οδική συμπεριφορά και λιγότερη στην ποιότητα κύλισης και την άνεση.
ΥΓ: Γράφε με ελληνικά σε παρακαλώ γιατί δυσκολευόμαστε να διαβάσουμε greeklish.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Είμαι περίεργος να δώ τί λέει το περιοδικό...
Εγώ να δεις. Είμαι και ισόβιος συνδρομητής
θα είχα γίνει και εγώ, αλλά το χαρτί το ιλουστρασιόν δεν καίγεται καλά στο τζάκι...
Καλά να πάθεις!
-
159 vs Primera των 90es(Ο λογος που ο Bangle εχασε την θεση του διευθυντη σχεδιασης)
-
http://www.mitoalfaromeo.com/Public/dat ... 23073b.jpg
http://www.mitoalfaromeo.com/Public/dat ... 23076b.jpg
http://www.mitoalfaromeo.com/Public/dat ... 23079b.jpg
http://www.mitoalfaromeo.com/Public/dat ... 23115b.jpg -
Τρελό ζαντικό, μπορείς να το βάλεις σαν option?, Αυτο το ζαντικό και ένα σπορ πακέτο αναρτησής και είσαι comple
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Τρελό ζαντικό, μπορείς να το βάλεις σαν option?, Αυτο το ζαντικό και ένα σπορ πακέτο αναρτησής και είσαι compleΝαι θα ειναι option καθως και Ti sport pack που θα προσφερεται σε 2 εκδοσεις-solo/completo(+sport εσωτερικο).
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Τρελό ζαντικό, μπορείς να το βάλεις σαν option?, Αυτο το ζαντικό και ένα σπορ πακέτο αναρτησής και είσαι compleΠανεμορφη η ζαντα και δενει με το αμαξι,ομως δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να κυκλοφορησει αυτο το αμαξι με αυτες τις ζαντες. 18αρες η 19αρες ειναι?
-
Όντως, για 'δρόμους' μπανανίας δεν είναι και ό,τι καλύτερο...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Τρελό ζαντικό, μπορείς να το βάλεις σαν option?, Αυτο το ζαντικό και ένα σπορ πακέτο αναρτησής και είσαι comple
Πανεμορφη η ζαντα και δενει με το αμαξι,ομως δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να κυκλοφορησει αυτο το αμαξι με αυτες τις ζαντες. 18αρες η 19αρες ειναι?
19αρες.
-
http://www.autojournal.fr/essais&p=essa ... 9A004955FD
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
159 vs Primera των 90es(Ο λογος που ο Bangle εχασε την θεση του διευθυντη σχεδιασης)
Τώρα αν εγώ πώ ότι τα οπίσθια της 3αρας μου αρέσουν περισσότερο αισθητικά (όχι σε αυτή τη φωτό) από τς 159,
θα χαρακτηριστώ 'Γερμανός', ή άσχετος με το ωραίο φύλο ?
-
Οπου μπαινει το 'Made in Italy', η κολοκυ8οπιτα πρεπει να σου αρεσει.-
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τώρα αν εγώ πώ ότι τα οπίσθια της 3αρας μου αρέσουν περισσότερο αισθητικά (όχι σε αυτή τη φωτό) από τς 159,
θα χαρακτηριστώ 'Γερμανός', ή άσχετος με το ωραίο φύλο ?
Επίτηδες τα λες, ή κάνεις πλάκα με τους ευέξαπτους;
Αν το εννοείς πάντως δύσκολα να περάσεις αχαρακτήριστος!! -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Πανεμορφη η ζαντα και δενει με το αμαξι,ομως δεν νομιζω οτι θα μπορεσει να κυκλοφορησει αυτο το αμαξι με αυτες τις ζαντες. 18αρες η 19αρες ειναι?
19αρες.
Οποιος βαλει 19αρες ζαντες θα την πατησει πολυ ασχημα. Καλα και αυτες οι εταιριες το εχουν ξεφτιλισει. Κατα την αποψη μου οι ζαντες ειναι κυριως για ομορφια. Εδω το ραλακι με 14αρες και 185 λαστιχο κερναει τσαγακια στα στροφιλικια.
To mountain bike μου δεν νομιζω να ειχε 19αρες ζαντες
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εμένα έχει 26άρες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εμένα έχει 26άρες
Κάγκουρες!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε: