-
275 € το εξάμηνο, όχι μεικτή.
-
200 Ευρώ για το saxo και περίπου 300 για το Α4, αντίστοιχα σε AIG και Εγνατία και όχι μεικτές
-
Πληρωνω 236
-
550 το εξάμηνο στον Φοίνικα, με ΒΜ2, όλες τις καλύψεις μαζί με μεικτή, 300 ευρώ απαλλαγή, 20000 κεφάλαιο.
-
Έφτασε ο καιρός να ανανεώσω την ασφάλιση
Το αυτοκίνητο κλείνει ενα έτος, αρχικό κεφάλαιο 18400
Η διαφορά απο απλή με μικτή είναι περίπου 100 ευρώ (260->360ευρώ)
ΝΑ πάρω μικτή; Μου προσφέρει κάτι σημαντικό;
Είναι +200 το χρόνο, δεν είναι και λίγα... -
Ασφαλισμένο στο ονομα του πατερα μου στην AIG.
Corsa 1.0 (2003) με κλοπη για 7.000 ευρώ.240/ Εξάμηνο
Έχει γίνει και ενα ποσό εκπτωσης γιατί ο πατερας μου εργαζεται στον Ομιλο.
Για το Xantia 1,6, κλοπη για 7500 πλέον δίνει 210 ευρώ/ Εξαμηνο
-
240 ευρώ το εξάμηνο για το γιάρις.
και νομίζω 275 το εξάμηνο για το ραβ.
-
320 Ευρώ το εξάμηνο στην Ιnteramerican για το τουτου της γυναικας (Οpel Astra 1.6)
-- B/M =2
-- ασφαλ κεφαλαιο 16500 Ευρώ)
-- Καλύπτει τα πάντα + οδικη βοήθεια + ιατρικη βοήθεια σε περιπτωση ατυχήματος
-- ΟΧΙ μεικτήΓια το δικο μου δεν πληρώνω (εταιρικό)
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Έφτασε ο καιρός να ανανεώσω την ασφάλιση
Το αυτοκίνητο κλείνει ενα έτος, αρχικό κεφάλαιο 18400
Η διαφορά απο απλή με μικτή είναι περίπου 100 ευρώ (260->360ευρώ)
ΝΑ πάρω μικτή; Μου προσφέρει κάτι σημαντικό;
Είναι +200 το χρόνο, δεν είναι και λίγα...Μεταξυ αλλων,εχει σημασία τι απαλλαγη εχει η μικτη που σου δινουν.
Δηλαδη ποσα θα δωσεις απο την τσεπη σου σε περιπτωση τρακαρίσματος.Η μικτη σου προσφερει ησυχο υπνο, δεν ξερω ποσο το κοστολογεις αυτο,αν εισαι φαροφύλακας στην Γαύδο μπορεί να μην σε απασχολεί πολύ
-
257 το εξάμηνο για το Corolla με όλες τις καλύψεις πλην μεικτής. Η ασφάλιση έγινε μέσω της Toyota στην 'Ατλαντική Ένωση'. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι σε κάθε περίπτωση δεν μιλάω με την ασφαλιστική αλλά με την Toyota. Στην ανανέωση του συμβολαίου μπορεί η Toyota να έχει επιλέξει άλλη εταιρεία με κριτίριο την τιμή την αξιοπιστία και την προμήθειά τους...
253 το εξάμηνο στο Punto με όλες τις καλύψεις πλην μεικτής και πλην φυσικών καταστροφών... Στην Intersalonica. Τώρα που το σκέφτομαι καλό είναι να ζητήσω και αυτή την κάλυψη μιας και το αμελήσαμε...
-
300 για όλες τις καλύψεις πλην μικτής με ΒΜ2 σε 13 φορολογήσιμους. Μια μικτή ποτέ δεν έβλαψε κανέναν
-
Μεικτή ΒΜ2, ΟΛΕΣ τις καλύψεις 667 το 6μηνο
-
380 μικτή για Mazda 3 στην Ωμεγα Ασφαλιστική. Την προτείνει η Mazda, αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει για να σας πω λεπτομέρειες. (και ούτε θέλω!)
-
Opel Astra 1.4
B.M. 9
Μεικτή 400 ευρώ το εξάμηνο με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 13.000 ευρώ και ποσό απαλλαγής τα 150 ευρώ.Ως τώρα σχετικά καλά πληρώνουμε να δούμε απο το νέο έτος τι θα κάνουμε...
-
Προσοχή στην ΕΓΝΑΤΙΑ!!!!!!!!!!! Είχα ατύχυμα με υπαιτιότητα άλλου και υπέγραψε φιλική. Άρα παίρνεις τα λεφτά από τη δική σου ασφάλεια... Μήνες να πάρω τα χρήματα και μου κόψανε (στον δικό τους πελάτη...) και 140 ευρώ.
ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΖΗΜΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ! Περιμενα 30 μισάωρα και δεν μπορεσα ποτέ επι ένα μήνα να μιλήσω με τον υπεύθυνο....
Κόστος Ασφάλειας