-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Το Φοκους .... και το τσόκαρο(116) -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομίζω οτι η κατάσταση στα μεταχειρισμένα είναι πολύ χειρότερη και τα πιο υπερτιμολογιμένα μεταχειρισμένα σε όλο τον κόσμο τα έχει η Ελλάδα που ο καθένας νομίζει οτι το αυτοκινητο είναι επένδυση.
Αναλογως τις μαρκες.Τα citroen πωλούνται εως και τσαμπα, στην οικογένεια μου ένα που ειχαμε το χαρισαμε,ενα που εχει ο κολλητος μου το πουλαει 300Ε και δεν ερχονται καν να το δουν.
Παντως παλαιοι θρύλοι όπως το golf εχουν πεσει προ πολλου, ο γαμπρος μου εχει ενα ατρακάριστο 1.6 απούλητο εδω και 3 μήνες,και δεν ζητά ουτε καν την τιμη που υπολογίζουν οι ασφαλιστικές.
Νομιζω οτι η αγορα των μεταχειρισμένων εχει γινει πολυ πιο 'ευρωπαϊκη',δηλαδη βλεπουμε μεγαλες απαξιώσεις πλέον.
Σχεδόν.. αλλά πολλές φορές εχω δει μεταχειρισμένα που εάν υπολογίσεις τις εκπτώσεις/άτοκες/εγγυήσεις που σου δίνει το καινούργιο είναι πιο ακριβά από καινούργια !
άλλο παράδειγμα. BMW E36 316 αυτόματο μοντέλο 96 μου είπε ο μαντράς 20Κ
-
Aygo και 1007 =
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Κατα τη γνώμη μου τα πιο πολλά είναι υπερτιμημένα...
Γι'αυτό και παίρνω μόνο μεταχειρησμένα.
Για παράδειγμα ποιο αυτοκίνητο μπορεί να σου προσφέρει οτι μία Xsara δύο τριών χρόνων με πλούσιο εξοπλισμό στις 7-8000;Νομίζω οτι η κατάσταση στα μεταχειρισμένα είναι πολύ χειρότερη και τα πιο υπερτιμολογιμένα μεταχειρισμένα σε όλο τον κόσμο τα έχει η Ελλάδα που ο καθένας νομίζει οτι το αυτοκινητο είναι επένδυση.
Εντάξει,αν ανοίξεις τη Χρυσή ευκαιρία υπάρχουν κάποιοι κουτοπόνηροι πωλητές που νομίζουν οτι μπορούν να πουλήσουν το αυτοκίνητο τους όσο το πήραν.Αλλά μετά απο κάνα μήνα καταλαβαίνουν μόνοι τους οτι αυτό δε γίνεται.
Το ίδιο ισχύει και με τους μαντράδες που ζητάνε υπέρογκα ποσά...
Αν όμως ψάξεις υπάρχουν πολλές τίμιες προτάσεις για αγορά μεταχειρισμένου.... -
ΒΜW 116
Audi A3 1.6
Toyota Aygo
Peugeot 1007
VW Golf 1.6 FSi
Smart Fortwo -
Θέλει και ρώτημα; Αυτοκίνητο ή υπερτιμημένο τετράτροχο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΒΜW 116
Audi A3 1.6
Toyota Aygo
Peugeot 1007
VW Golf 1.6 FSi
Smart FortwoΣυμφωνώ απολύτως... μόνο που για ακόμα μια χρονιά θα πρόσθετα και το smart roadster (και μάλλον πάνω από όλα τα παραπάνω)...
-
Καλά κυκλοφορούν mercedes (και κάνουν και πωλήσεις κιόλας) και ψάχνετε να βρείτε υπερτιμημένο αμάξι?
Εγώ πάντως το 1400FSI ψήφισα, που έιναι πιο ακιβό και από mondeo 1.8 full extra! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
φορντ φοκους.........
Γιατι ρε παιδια υπερτιμημενο;
δεν έχει πίσω δισκόφρενα
λείπουν κραυγαλέα παραδείγματα όπως... Α3 1.6, **116, 120, 316 **:P
Βρέ πάθος με τις *16i
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
φορντ φοκους.........
Γιατι ρε παιδια υπερτιμημενο;
δεν έχει πίσω δισκόφρενα
λείπουν κραυγαλέα παραδείγματα όπως... Α3 1.6, **116, 120, 316 **:P
Βρέ πάθος με τις *16i
και ΤΟ 1.6
-
Οταν λεμε υπερτιμημενο εννοουμε οτι το αυτοκινητο εχει δεχτει πολυ γλειψιμο για το τιποτα.
- ALFA GT:σιγα το design ρε μαγκες ιδια μουρη και εσωτερικο με 147 ημαρτον,την 3,2 την παταει ακομα και το μικρο rx8 στις σερρες
2.ford focus 2:εντελως αδιαφορο design ,δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει να το κοιταξει καποιος στο δρομο(η φορντ κανει ασκησεις τεχνολογιας στελθ?)
3.Golf:το αυτοκινητο ειναι ζωντανο παραδειγμα τις ικανοτητας του marketing.ειναι πολυ περιεργο πως οι ανθρωποι αγοραζουν πραγματα που εχουν 'ποιοτητα κυλισης','φινιρισμα','αισθηση','τεραστια τιμη'κ.α οταν δεν εχουν ταχυτητα η αξιοπιστια η ομορφια. χμ,ναι το μαρκετινγκ μας λεει οτι εχουν και αξιοπιστια
-
Νομιζω οτι δεν υπαρχει χειροτερο παραδειγμα υπεριμιμενου αυτοκινητου απο το 1.4FSI!!! Με τα ιδια λεφτα παιρνεις τα παντα σε καλυτερες επιδοσεις. Θα ηθελα ομως να ψηφισω και BMW 1* οπως και ποοοοολες merc!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Οταν λεμε υπερτιμημενο εννοουμε οτι το αυτοκινητο εχει δεχτει πολυ γλειψιμο για το τιποτα.- ALFA GT:σιγα το design ρε μαγκες ιδια μουρη και εσωτερικο με 147 ημαρτον,την 3,2 την παταει ακομα και το μικρο rx8 στις σερρες
Συμφωνώ με την 147 αλλά είσαι σίγουρος ότι χάνει απο το 8 ?
Δύσκολο το βλέπω λίγο
Πάντως απο γκάζι πάει χλιδή μιας και την οδήγησα πρόσφατα. -
Και το μικρό rallye να την πατάει, είναι πολύ όμορφη (εκτός από το πίσω της μέρος που δεν λέει και πολλά κατά τα γούστα μου). Άλλωστε ποιος την παίρνει κυρίως για τα γκάζια της;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και το μικρό rallye να την πατάει, είναι πολύ όμορφη (εκτός από το πίσω της μέρος που δεν λέει και πολλά κατά τα γούστα μου). Άλλωστε ποιος την παίρνει κυρίως για τα γκάζια της;Συμφωνώ είναι ένα κουπέ που διακρίνεται για την ομορφιά του.
-
Αρεεε πίκρααααα...
Ο κλασσικός ο νεοέλληνας οτι δεν μπορεί να αποκτήσει.... τα κάνει κρεμαστάρια.
-
Χαχα μόλις ψήφισα 1007 και είδα τα αποτελέσματα και συμφωνώ απόλυτα με την κατάταξη των 3 πρώτων!
Και για μένα η GT είναι μια ακριβή 147 που για λόγους που δεν μπορώ να καταλάβω έχει τα πολύ άσχημα φώτα της παλιάς 147 και όχι της νέας ή ακόμα καλύτερα της 156 μετά το facelift.
Όσο για το 1400άρι Golf τα είπαν και οι προηγούμενοι τι άλλο μπορείς να πάρεις έναντι αυτού.... Οπότε: Golf ή αυτοκίνητο! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αρεεε πίκρααααα...Ο κλασσικός ο νεοέλληνας οτι δεν μπορεί να αποκτήσει.... τα κάνει κρεμαστάρια.
Να σου θυμίσω ότι εσύ μας βοήθησες να την 'συμπαθήσουμε'.
Πάντως, μετά απο τριήμερο μαζί της, θα συμφωνήσω με την άποψη σου ότι έπρεπε να πάρεις την 3.2 και ας συμφωνώ με την άποψη κάποιων ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και πιο όμορφη. (και sorry αλλά εγώ δικαιούμαι να έχω άποψη μιας και είναι άναμεσα στις υποψήφιες για το νέο αυτοκίνητο μου)
-
η gt γιατι ειναι στην λιστα? σαν νεο μοντελο? το 2005 βγηκε στη παραγωγη?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Οταν λεμε υπερτιμημενο εννοουμε οτι το αυτοκινητο εχει δεχτει πολυ γλειψιμο για το τιποτα.- ALFA GT:σιγα το design ρε μαγκες ιδια μουρη και εσωτερικο με 147 ημαρτον,την 3,2 την παταει ακομα και το μικρο rx8 στις σερρες
να τα μας παλι.... ξαναλεω οτι η οποιος βαζει την gt η ακομα και την καθε gta στην πιστα ειναι βλακας η απλα δεν μπορει να καταλαβει την φιλοσοφια των 3.2!
η εμφανιση ειναι σχετικο..
Το πιο υπερτιμημενο αυτοκινητο του 2005;