Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όταν έβαλαν πρίν χρόνια οι 4Τ άρθρα βελτίωσης διαφόρων Γερμανικών υπεραυτοκινήτων (έγραφε αν θυμάμαι καλά κάποιος ονόματι Χανς Γιούργεν Τίχερ ή κάπως έτσι) κάποιοι αναγνώστες είχαν αντιδράσει γράφοντας πως οι 4Τ δεν έχουν ανάγκη από 'τσόντα' (έτσι το είχαν γράψει). Προσωπικά τότε ήμουν από αυτούς που ήθελαν να διαβάσουν και κάτι διαφορετικό απ΄ότι μέχρι τότε, εξάλου το περιοδικό πάντα έκανε πρώτο κάποια βήματα σε σχέση με τους άλλους.
Υποτίθεται ότι η βελτίωση έχει ενταχθεί στο 0-100-0 (λογικά ο τίτλος του σημαίνει ότι η βελτίωση δεν είναι μόνο η επιτάχυνση αλλά και η επιβράδυνση, το 'στήσιμο' γενικότερα) από εκεί και πέρα λύστε μου την απορία τι χρειάζεται και το 'blow out'; (εδώ κολάει ο 'τότε' χαρακτηρισμός 'τσόντα')
Μάλλον γιατί κάπου πρέπει να βρεί εργασία ο κ. Ν. Κουνίτης και να γράφει ότι ακόμα δεν είδαμε τίποτα και ότι δεν αναγνωρίζουν ούτε οι ίδιοι τους εαυτούς τους; (Κι εγώ αν είχα τις πλάτες του κορυφαίου ειδικού εντύπου της χώρας ίσως τα έλεγα αυτά. Αλλά αν έπαιρνα το ρίσκο μόνος μου ίσως δεν ήμουν τόσο άνετος)
Πρόταση - πρόκληση λοιπόν κ. Κουνίτη. Αν έχεται τόση σιγουριά βγάλτε το επόμενο τεύχος των 4Τ σε δύο εκδόσεις μια με 'blow out' και μια χωρίς. Αν το 'με' πουλήσει το ίδιο η και περισσότερο τότε έχεται δίκιο να συνεχίσεται και να κάνεται και άλλα ακόμα πιο εκεντρικά αν όμως όχι τότε απλά αλλάξτε ύφος γραφής και θεματολογία.
(Προσοχή. Δεν είναι προσωπική επίθεση εναντίον του κ. Κουνίτη απλά αναφέρομαι σε αυτόν μια και αυτός είναι ο υπεύθυνος του συγκεκριμένου τμήματος του περιοδικού αυτός απαντά - επιτίθεται στις πρώτες σελίδες του 'blow out' και για να μην είναι αόριστο το ότι γράφω)
tazio, δεν ξερω κατα ποσον αυτο που προτεινεις ειναι η λυση. Το αγοραστικο κοινο που κ@υλωνει χαζευοντας καγκουροπεριοδικα του στυλ Furious Tuning, Max Power, κλπ αλλα απο την αλλη θελει και να διαβαζει κατι πιο 'σοβαρο' και 'ποιοτικο' οπως οι 4Τ (στην πλειοψηφια της υλης τους) ειναι -δυστυχως ή ευτυχως- πολυ μεγαλο. Εγω προσωπικα δε θα πληρωνα εξτρα για να παρω το Blow Out μαζι με το περιοδικο γιατι ...εχω πλεον αλλα μυαλα (ας το πουμε ) και τα περιεχομενα του οχι μονο δε με αγγιζουν αλλα με εξοργιζουν ορισμενες φορες με τα μηνυματα που περνουν στο κοινο. Στην ακραια τους μορφη, ειναι σαν να παει ο παπας της ενοριας μου, προκειμενω να γεμισει την εκκλησια του, να μοιραζει κουπονια 'free sex' επειδη ...'γιατι να τους χασουμε αυτους που θελουν free sex απο ...πελατες;'! Εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω. Συγχωρεστε με. Προσωπικα δε θα παρω, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ο αλλος που ξερογλυφεται να 'πειραξει' το κουβαδακι του, να 'την πει' στους αλλους χρηστες του δρομου, να κανει πραγματικοτητα τα υγρα του ονειρα επι του κορυφαιου οδοστρωματος της Α.Ο. και να προσεγγισει τους 'θρυλους' (των 4Τ και οχι μονο) δε θα πει οχι σ'ενα τετοιο κατασκευασμα που του το προσφερει απλοχερα το αγαπημενο του περιοδικο, βαζοντας νερο στο κρασι του.