-
Χτες το απογευμα στη BP της Καποδιστριου στη διασταυρωση με Νεαπολεως εκανε πιτ stop μια ασημενια Mclaren SLR με πινακιδες ΙΕΚ****
-
Πάνω σε transporter, 6 υπέροχες αντίκες, συμπεριλαμβανομένου μίας Rolls Royce (Silver Shadow?) και Mercedes προπολεμικής.
Νομίζω όλα με πινακίδες ΦΙΛΠΑ. Συγγρού, προς Αθήνα.
-
-
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Άλλος ένας αυτοδιαφημιζόμενος καψούρης...Χαχαχαχα, αν και θα ταιριαζε πιο πολυ στο: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13382&start=285
-
jaguar xjs
-
Σάββατο βράδυ έξω από τα Nick's και Bolero στην Γλυφάδα τρεις... Chevrolet Camaro δεκαετίας '80 (παραλαγή της Pontiac-ΚΙΤ δηλαδή )παρκαρισμένες δίπλα δίπλα όλες με ελληνικές πινακίδες αν πρόσεξα καλά ... συγκέντρωση του Camaro Club Αθήνας ?
-
-
ενα βλαχουρι στην γειτονια μου αγορασε corvette ....... (το προηγουμενο μοντελο) σε κιτρινο χρωμα ( μια ειναι στη Θεσσαλονικη , οποτε καπου θα τον μπανισετε)....... οποτε καθε πρωι τον εχω να μου μαρσαρει και να μου το παιζει γκαζιαρης.......
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Chevrolet Camaro δεκαετίας '80 (παραλαγή της Pontiac-ΚΙΤ δηλαδή )Για την ακρίβεια ο KITT ήταν Pontiac TransAm.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Chevrolet Camaro δεκαετίας '80 (παραλαγή της Pontiac-ΚΙΤ δηλαδή )
Για την ακρίβεια ο KITT ήταν Pontiac TransAm.
Σωστά! Chevrolet Camaro και Pontiac Firebird ήταν το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικά σήματα. Κορυφαία έκδοση η Trans-Am για την Firebird και η Z28 (νομίζω) για την Camaro.
-
Chrysler Le Baron σήμερα στη Γαλατσίου. Ήταν ίδια με την παρακάτω:
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Chrysler Le Baron σήμερα στη Γαλατσίου. Ήταν ίδια με την παρακάτω:ήταν άσπρη με σπασμένο πίσω αριστερά φανάρι?
-
Όχι, κόκκινη όπως στις φωτογραφίες, καμπριολέ.
-
Α6 Αvant 3.2 Quattro
Diablo (κατέβαινε στα διόδια των Αφιδνών 'κομμάτια'
3200 GT
RS6 Sedan (όσα είχα δει είναι Avant)
-
Είδα στη Θεσ/νίκη προχθές,απέναντι από το εργοτάξιο του καινούριου δημαρχείου,ένα ford mustang (τέτοιο σήμα είχε μπροστά) ,αγνώστου ταυτότητας.Ήταν ένα κόκκινο κουπε,απ' αυτά που έχουν το πίσω μέρος της οροφής καλυμμένο με κάποιου είδους δέρμα/ύφασμα.
-
ένα παλίο Mustang πορτοκαλοκόκκινο πάρκαρε μέσα στο παρκινγκ, όταν λειτουργούσε
μάλλον αυτό ήταν, ε;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ένα παλίο Mustang πορτοκαλοκόκκινο πάρκαρε μέσα στο παρκινγκ, όταν λειτουργούσεμάλλον αυτό ήταν, ε;
Ξεβαμμένο κόκκινο,απ' τον ήλιο και τα χρόνια θα το έλεγα!
Ήταν και αυτόματο, που το περηφανευόταν με μια επιγραφή automatic που έπιανε το μισώ πορτ-μπαγκάζ.Έχει ιδέα τι μοντέλο είναι;Έψαξα λίγο,αλλά δεν βρήκα τίποτα...
-
Αν8ρακι 159 στην κεντρικη πλατεια της Ηλιουπολης σημερα κ μια πολυ περιποιημενη (καμια σχεση με καβουριες) μπλε Ascona στη Δαφνη προχτες.
Σχολιο για την 159: Δε φαινεται κα8ολου μεγαλυτερη απο την 156. Απο μπροστα ειναι εντυπωσιακη, απο πισω σαν facelift της 156. Αυτα φαινονταν κ απο τις φωτογραφιες, αυτο που δεν φαινεται στις φωτογραφιες ειναι οτι δεν ειναι κ τοσο εντυπωσιακη συνολικα οπως 8α περιμενα..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Αν8ρακι 159 στην κεντρικη πλατεια της Ηλιουπολης σημερα κ μια πολυ περιποιημενη (καμια σχεση με καβουριες) μπλε Ascona στη Δαφνη προχτες.Σχολιο για την 159: Δε φαινεται κα8ολου μεγαλυτερη απο την 156. Απο μπροστα ειναι εντυπωσιακη, απο πισω σαν facelift της 156. Αυτα φαινονταν κ απο τις φωτογραφιες, αυτο που δεν φαινεται στις φωτογραφιες ειναι οτι δεν ειναι κ τοσο εντυπωσιακη συνολικα οπως 8α περιμενα..
κάποιοι ετοιμάζονται για το τεύχος του Νοεμβρίου
Carspotting