-
Καλορίζικο και από εμένα! Και εγώ κορσάκι έχω (χθές συμπλήτωσα και τα πρώτα 50.000κμ)
-
Ευχαριστώ! Δυστυχώς δεν το πήρα την Παρασκευή (αν και πήρα την εταιρία και τους ζάλισα! ). Θα το πάρω όμως την Τρίτη! Η πλάκα είναι ότι με πήρε ο πωλητής τηλέφωνο και με ρώτησε πότε θέλω να πάω να το παραλάβω, Τρίτη ή Τετάρτη!!!
Μιάμιση μέρα έχει μείνει, θα κάνω υπομονή... -
Άντε, καλορίζικο
-
Παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε αν το astra εχει αεραγωγους του κλιματιστικου που να ειναι για τους πισω επιβατες;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε αν το astra εχει αεραγωγους του κλιματιστικου που να ειναι για τους πισω επιβατες;Φιλε στο δικο μου εχει κατι αεραγωγους κατω απο τα καθισματα οδηγου-συνοδηγου.
Καθαρους αεραγωγους στη κεντρικη κονσολα κατω απο το τασακι οπως εχουν αλλα δεν εχει, ομως και αυτοι που εχει κατω κανουν δουλεια.
Ελπιζω να σε βοηθησα. -
Σε πρόσφατο ταξίδι στην Ευρυτανία και κατά τη διάρκεια γρήγορης κατάβασης παρουσιάστηκε έντονη υπερθέρμανση των ταμπούρων σε Astra G, συνοδευόμενη από αρκετό θόρυβο.
Γνωρίζει κανείς από τους φίλους-ιδιοκτήτες Opel, αν στο παραπάνω αυτοκίνητο μπορούν να τοποθετηθούν πίσω δισκόφρενα, (με/ή χωρίς την αντικατάσταση του άξονα, φίσες ABS κτλ) ???
Γιάννης
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
..Γνωρίζει κανείς από τους φίλους-ιδιοκτήτες Opel, αν στο παραπάνω αυτοκίνητο μπορούν να τοποθετηθούν πίσω δισκόφρενα, (με/ή χωρίς την αντικατάσταση του άξονα, φίσες ABS κτλ) ???..Μπορουν.Ρωτησα την προηγουμενη βδομαδα κατα τη διαρκεια του service και μου ειπαν οτι γινεται.Μαλιστα λιγο μετα ηρθε Astra G με δισκοφρενα πισω.Τα ειχε βαλει απο Vectra κατι που μου προτεινε και ο μηχανικος στην Opel.Χωρις αντικατασταση αξονα μου ειπε.Αρκετα μεγαλο το κοστος.
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Σε πρόσφατο ταξίδι στην Ευρυτανία και κατά τη διάρκεια γρήγορης κατάβασης παρουσιάστηκε έντονη υπερθέρμανση των ταμπούρων σε Astra G, συνοδευόμενη από αρκετό θόρυβο.Γνωρίζει κανείς από τους φίλους-ιδιοκτήτες Opel, αν στο παραπάνω αυτοκίνητο μπορούν να τοποθετηθούν πίσω δισκόφρενα, (με/ή χωρίς την αντικατάσταση του άξονα, φίσες ABS κτλ) ???
Γιάννης
Πήγαινε καλύτερα σε μια opel να τους πεις τι ακριβώς άκουγες γιατί δεν δικαιολογείτε ο θόρυβος που αναφέρεις απο τα ταμπούρα
-
θελω ενα αμαξι που να μη σερνεται(για τα κυβικα του τουλαχιστον), να ειναι σταθερο (να μη γερνει δηλαδη σε στροφες) και να μπορω να ταξιδεψω με ανεση.
το κορσα 1.4 τα καλυπτει ολα αυτα; -
Όλα και ακόμα περισσότερα. Για διάβασε τις προηγούμενες σελίδες
-
Χαιρετώ άπαντες
Είμαι φρέσκος στο φόρουμ. Έχω ένα Astra G (8/1999) Centenial edition με 115.000 χιλιόμετρα. Την περασμένη βδομάδα κάηκε η φλάτζα (πέρασε νερό στους κυλίνδρους), χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται; Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καύσιμο; -
Ο κορυφαίος διαιτητής ποδοσφαίρου Πιερλουΐτζι Κολίνα αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του, επειδή διαφημίζει εταιρεία που διαφημίζεται και από ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος.
Ή αλλιώς:
Παράτησε την αγάπη του για την Opel. -
ποσα του να του δωσανε αραγε?
-
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
..Γνωρίζει κανείς από τους φίλους-ιδιοκτήτες Opel, αν στο παραπάνω αυτοκίνητο μπορούν να τοποθετηθούν πίσω δισκόφρενα, (με/ή χωρίς την αντικατάσταση του άξονα, φίσες ABS κτλ) ???..
Μπορουν.Ρωτησα την προηγουμενη βδομαδα κατα τη διαρκεια του service και μου ειπαν οτι γινεται.Μαλιστα λιγο μετα ηρθε Astra G με δισκοφρενα πισω.Τα ειχε βαλει απο Vectra κατι που μου προτεινε και ο μηχανικος στην Opel.Χωρις αντικατασταση αξονα μου ειπε.Αρκετα μεγαλο το κοστος.
Στο συνεργείο όπου συντηρείται το αυτοκίνητο μου πρότειναν με την πρώτη ευκαιρία να ανοιχτούν και να ελεγχθούν-καθαριστούν τα ταμπούρα.
Αν χρειάζονται αλλαγή οι σιαγώνες, θα αρχίσει το ψάξιμο για αντικατάσταση με δίσκους πάντα με την προυπόθεση ότι θα είναι απλή η τοποθέτηση τους.Το κόστος σε τι τάξη μεγέθους κυμαίνεται?
Γιάννης
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
ποσα του να του δωσανε αραγε?Το συμβολαιο που εκανε με την Opel ειναι 800.000 γιουρο το χρονο.
Επισης,η αποφαση να σταματησει να σφυριζει αγωνες λογω αυτου του γεγονοτος,δεν ηταν δικη του,αλλα του επιβληθηκε απο την ιταλικη ομοσπονδια λογω 'ασυμβιβαστου' κατα καποιο τροπο.Μπορει να διαιτητευσει οποιονδηποτε αλλο αγωνα εκτος της Serie A. -
Ο χρήστης anemar έγραψε:
ποσα του να του δωσανε αραγε?
Το συμβολαιο που εκανε με την Opel ειναι 800.000 γιουρο το χρονο.
Επισης,η αποφαση να σταματησει να σφυριζει αγωνες λογω αυτου του γεγονοτος,δεν ηταν δικη του,αλλα του επιβληθηκε απο την ιταλικη ομοσπονδια λογω 'ασυμβιβαστου' κατα καποιο τροπο.Μπορει να διαιτητευσει οποιονδηποτε αλλο αγωνα εκτος της Serie A.α μιλαμε για ψιλοπραγματα. μικροποσα
-
Ο χρήστης eliaggel έγραψε:
Χαιρετώ άπαντες
Είμαι φρέσκος στο φόρουμ. Έχω ένα Astra G (8/1999) Centenial edition με 115.000 χιλιόμετρα. Την περασμένη βδομάδα κάηκε η φλάτζα (πέρασε νερό στους κυλίνδρους), χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται; Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καύσιμο;Κακή λειτουργία του θερμοστάτη.
Τουλάχιστον αυτό είπε ο μηχανικός σε συνεργείο για το corsa που έχω και που έκαψε τη φλάντζα κεφαλής -
Τελικά οι θερμοστάτες δεν χαλάνε σπάνια κάθε άλλο μάλιστα!!!!
Και εγώ στην παρέα με καμένη φλάντζα κεφαλής από κολλημένο θερμοστάτη (Astra G 1400cc του 1998). -
Γνωριζει κανεις μια εταιρεια με το ονομα **ALPHARM **η οποια 'υποστηριζει' οτι ειναι εξειδικευμενη σε ανταλλακτικα OPEL και μαλιστα εχει στοκ ανταλλακτικων για παλιοτερα μοντελα?
OPEL FORUM