Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
μεταχειρισμενο το ξεχναμε?
Δυστυχώς ναι ούτε τις τεχνικές γνώσεις έχω ούτε γνωστούς μηχανικούς.Το σκεφτόμουν για το κλιό Ι σπορτ(που μου αρέσει και περισσότερο ),γιατί έχω τα παιδιά που ''περιπούνται''το 1.2 μου,αλλά δεν το έχω προχωρήσει.
Τελικά πρέπει να κάνω υπομονή,γιατί όλα τα μοντέλα που σκέφτομαι αλλαζουν,άλλα ανανεώνονται και άλλα αντικαθίστανται.Βλ.νέο κλιο,νέο πούντο,νέο φιεστα,νέο ίμπιζα,νέο πεζό,νέα οκτάβια,νέο πόλο.. ,τίποτα δεν θα μείνει όρθιο.Πάντως αρχίζει να μου αρέσει το φιέστα στ ως το πιο all around,και νευρικό είναι και στρίβει και αρκετά ικανοποιητική επιταχυνση εμφανίζει.Άλλωστε όταν είσαι στα 13.7(0-100)και πηγαίνεις στα 9.3 μόνο ευχαριστημένος μπορώ να είμαι.Το ίμπιζα αν και με εξιτάρει περισσότερο ελέω τούρμπο,για τον ίδιο λόγο με φοβίζει κιόλας,δεν γνωρίζω τις δυνατότητες του και για να είμαι ειλικρινής έχω ψαρώσει με αυτά που λέτε για το ότι δεν στρίβει(και τυγχάνει να είμαι λάτρης του στρίβειν..όχι δια του αρραβώνος ),εννοείται ότι θα τα τεστάρω όλα,αλλά προς το παρόν υπομονή..Αλήθεια όταν λέτε ότι τα τουρμπο δεν στρίβουν,τι εννοείτε,τίποτα;κατέβασμα ταχύτητας με μπόλικο φρένο;δεν μπορείς να διατηρήσεις την ταχύτητα σου ή να κόψεις πριν μπεις και μετά μέσα να επιταχύνεις;