-
VW GOLF V 1.6 FSi(115ps) Sportline Vs. ALFA ROMEO 147 1.6(120ps) Distinctive
-
-
-
Βαλτός είσαι;
-
Καλά, δε βαρεθήκατε ακόμα;
Προσέθεσα και την επιλογή ΔΞ/ΔΑ που IMO πρέπει να υπάρχει σε όλες τις ψηφοφορίες.
-
Ψηφίστε όλοι το γκολφ να ησυχάσουμε!
Εγω γκολφ ψήφισα!Ελεος πια!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Προσέθεσα και την επιλογή ΔΞ/ΔΑ που IMO πρέπει να υπάρχει σε όλες τις ψηφοφορίες.Αααα....επιτέλους!! Θα ψηφίσω κι εγώ μια φορά
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Καλά, δε βαρεθήκατε ακόμα;Προσέθεσα και την επιλογή ΔΞ/ΔΑ που IMO πρέπει να υπάρχει σε όλες τις ψηφοφορίες.
Ποιος το λεει αυτο???
αν θελεις μην ψηφίζεις..γιατι ρε Kyan????
-
Έχετε μαλώσει άπειρες φορές γι αυτό το θέμα.Άλλωστε η αγορά ενός αυτοκινήτου και η άποψη καποιου γι αυτά είναι τόσο υποκειμενική που κανείς δεν μπορεί να πείσει τον άλλο για κάτι.Προσωπικά πάντως δε θα έπαιρνα κανένα από τα δύο.Με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα focus 2λιτρο με 21500 ευρώ και πείτε με και κολλημένο,άλλωστε οι περισσότεροι εδώ είναι...Όσο για το ποιο από τα 2 είναι πιο all around δεν μπορώ να πω δεν έχω οδηγήσει και τα 2.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ψηφίστε όλοι το γκολφ να ησυχάσουμε!
Εγω γκολφ ψήφισα!Ελεος πια!!!
έτσι!
ΓΚΟΛΦ κι εγώ!
φωτιά θα πέσει να μας κάψει ψηλέ!
-
Και γω golfάκι ψήφισα (για τους προφανείς λόγους) αλλά η 147 είναι πιο τίμια επιλογή.
-
Το έργο το 'χω ξαναδεί......
Ακρη πάντως δεν θα βγάλετε......
Αμαν πια....
Για μένα πάντως (από τα δυο) ένα Golf.
-
Αφου το εργο το εχεις ξαναδει μην συμμετέχεις φίλε Γιαννη!!!
-
Γκολφ κι εγώ, αμαξάρα, φυσάει, δεν του τη βγαίνει κανείς.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Γκολφ κι εγώ, αμαξάρα, φυσάει, δεν του τη βγαίνει κανείς.έτσι δικέ μου! και ρίχνουμε και τις γυναίκες τέζα στο πάτωμα με την αμαξάρα ναούμ'!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Γκολφ κι εγώ, αμαξάρα, φυσάει, δεν του τη βγαίνει κανείς.Ποιος είσαι και τι γυρεύεις στο forum με το λογαριασμό του cavallino;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Γκολφ κι εγώ, αμαξάρα, φυσάει, δεν του τη βγαίνει κανείς.
Ποιος είσαι και τι γυρεύεις στο forum με το λογαριασμό του cavallino;
Φίλε κάποιος σε ψάχνει εδώ
-
Σκέφτομαι να ψηφίσω και εγώ **τη ** golf.
Είναι κρίμα κάποιοι να μην κοιμηθούν το βράδυΠολύ αυτοκίνητο, πολύ status, πολύυυ αξιόπιστο, και θα πίνω το καφέ μου στη πλατεία χωρίς πρόβλημα κοινωνικής καταξίωσης.
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Είναι κρίμα κάποιοι να μην κοιμηθούν το βράδυΠολύ αυτοκίνητο, πολύ status, πολύυυ αξιόπιστο, και θα πίνω το καφέ μου στη πλατεία χωρίς πρόβλημα κοινωνικής καταξίωσης.
Οποιος θελει δεν ψηφίζει!!! υπάρχει κ 3η επιλογή πλέον με το έτσι θελω του Kyan. κ σίγουρα θα κοιμηθούνε το βράδυ απλα θέλω να δω την δυναμικότητα που έχει το καθενα μοντέλο! η ψηφοφορια ειναι περιορισμένου χρόνου!
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
και θα έχεις και τα δωράκια σου όταν κουβαλάς πολλές βαλίτσες
Γερμανο-Ιταλική Μάχη!!!!