-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πάντως ότι και να λεμε εμείς οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα!Στο τελευταίο Auto Triti έχει τα καλύτερα αμάξια σε κάθε κατηγορία.
Στα μικρομεσαία 1600 τα καλύτερα είναι:
- A3 1.6
- Golf 1.6
- Focus 1.6
Δεν θυμάμαι την σειρά.
Τώρα εσείς πείτε ότι θέλετε για 147, 3άρι σειρά1 και για τις corolles-civic klp.
Ναι αλλα το AUTO-TRITI δεν ειναι φιλο-γερμανικο περιοδικο???
Ετσι δεν λενε???
-
To Autotriti ειναι από το Auto Moto UND Sport, δεν είναι απλά φιλογερμανικό.. αλλά γράφεται απο γερμανούς, Στην Ελλάδα απλά μεταφράζουν άρθρα και βγάζουν κάποιες φωτογραφίες
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
To Autotriti ειναι από το Auto Moto UND Sport, δεν είναι απλά φιλογερμανικό.. αλλά γράφεται απο γερμανούς, Στην Ελλάδα απλά μεταφράζουν άρθρα και βγάζουν κάποιες φωτογραφίεςΟπότε τι καθόμαστε κ το συζητάμε????
Λοιπον εγω ψηφίζω:
**1. Α3 (το Premium μικρομεσαίο)
2. Golf ή 147 (ίδιας δυναμικοτητας απλα διαλέγεις χώρα προέλευσης)
3. FOCUS ή C4 (επίσης)
4. ΒΜW 1.16 (4η γιατι ειναι ακριβη κ δεν αξίζει για αυτα που προσφέρει)
5. ASTRA GTC 1.6 - COROLLA- CIVIC(classic-time)
6.ΜΑΖDA 3 (κάτι ξέρει ο κόσμος κ δεν το παίρνει)
7. MEGANE (αν αλλάξουν τον κώλο κάτι ίσως πουλήσει)
** -
Θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπονται, δεν βάζουν έτσι για ξεκάρφωμα ένα μη γερμανικό αυτοκίνητο στην 3άδα.
Δεν πειράζει γι'αυτό οι πωλήσεις(ΑΜS) πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαμηλές αφού με έχουν τσακίσει στα τηλέφωνα προκειμένου να γίνω ισόβιος αναγνώστης τους μόνο με 99ευρώ εφάπαξ.
Το κοινό διαβάζει, αντιλαμβάνεται...τιμωρεί -
Βρε παιδια τα περιοδικα τα ιδια ειναι διαφήμιση για καποιες μάρκες συγκεκριμένες.
Δλδ θελετε να πειτε οτι οι 4Τ(ναι για αυτους μιλαω) δεν εχουν καποια φιλο-Ιταλική τάση????
Ολα τα περιοδικα πληρώνονται για να πουλανε κάτι συγκεκριμένο.Ετσι ειναι η φιλοσοφία των περιοδικών.αλλιώς δεν θα επιζούσαν!
Συμφωνει κανεις μαζι μου σε κάποιο σημείο?
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Βρε παιδια τα περιοδικα τα ιδια ειναι διαφήμιση για καποιες μάρκες συγκεκριμένες.συμφωνω σε αυτο, με την διαφορα οτι δεν εχουνε παγιομενες θεσεις αλλα σαλευει το πραμα..
για αυτο και οι ερευνες καταναλωτων ειναι τελικα οι καλυτεροι δεικτες.-
-
Δλδ θελετε να πειτε οτι οι 4Τ(ναι για αυτους μιλαω) δεν εχουν καποια φιλο-Ιταλική τάση????Όχι αυστηρά για την καταγωγή ενός αυτοκινήτου αλλά για τη φιλοσοφία του. Έχουν αποθεώσει και αυτοκίνητα που πρεσβεύουν αυτή τη φιλοσοφία κι ας μην είναι ιταλικά. Π.χ. BMW, Peugeot GTI/Rallye, EVO/STI κτλ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δλδ θελετε να πειτε οτι οι 4Τ(ναι για αυτους μιλαω) δεν εχουν καποια φιλο-Ιταλική τάση????
Όχι αυστηρά για την καταγωγή ενός αυτοκινήτου αλλά για τη φιλοσοφία του. Έχουν αποθεώσει και αυτοκίνητα που πρεσβεύουν αυτή τη φιλοσοφία κι ας μην είναι ιταλικά. Π.χ. BMW, Peugeot GTI/Rallye, EVO/STI κτλ.
πάω πάσο τότε..αν κ απο αυτα τα τεύχη που εχω διαβάσει ολο καλα λόγια λενε για 147, GT, 156 κλπ...
-
Όχι αυστηρά για την καταγωγή ενός αυτοκινήτου αλλά για τη φιλοσοφία του. Έχουν αποθεώσει και αυτοκίνητα που πρεσβεύουν αυτή τη φιλοσοφία κι ας μην είναι ιταλικά. Π.χ. BMW, Peugeot GTI/Rallye, EVO/STI κτλ.
πάω πάσο τότε..αν κ απο αυτα τα τεύχη που εχω διαβάσει ολο καλα λόγια λενε για 147, GT, 156 κλπ...
Ε τότε θα βγάλουνε μία ειδική έκδοση 'Ο theos apo tin Larissa edition' οι 4Τ που θα τα βγάζουν μάπα.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ε τότε θα βγάλουνε μία ειδική έκδοση 'Ο theos apo tin Larissa edition' οι 4Τ που θα τα βγάζουν μάπα.
Αν κ δεν πολυ καταλαβα τι ειπες δεν το θεωρώ αστείο ψηλε!!
-
και για το Γκολφ GTi έχουν γράψει (και πει) τα καλύτερα! Τι πάει να πει αυτό??? Μήπως διαβάζεις ό,τι θέλεις?
-
Α, ναι; Εγώ θυμάμαι μια περίοδο που μας τα είχανε κάνει μπαλόνια με το Impreza, τo άρθρo για τη M6 στο οποίο υποστηρίζουν πως είναι καλύτερη από Φεράρι, τα καλά λόγια απου έχουν πει για το Golf GTI V και άλλα πολλά.
Άλλα τεύχη έχω διαβάσει εγώ φαίνεται.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και για το Γκολφ GTi έχουν γράψει (και πει) τα καλύτερα! Τι πάει να πει αυτό??? Μήπως διαβάζεις ό,τι θέλεις?
Σε σύγκριση με το τάπερ όχι..το βγάζανε κατώτερο(GTI) που εγω
προσωπικα δεν το πιστεύω.Ισως διαβαζω οτι θελω μαλλον
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μήπως διαβάζεις ό,τι θέλεις?
Αυτό δέν κάνουν όλοι άλλωστε;
Είμαι σίγουρος ότι οι Ιταλόφιλοι θα τούς χαρακτηρίζουν ώς 'φιλογερμανούς' οι γαλλόφιλοι ώς 'γιαπωνεζόφιλους' καί πάει λέγοντας. -
Το τάπερ είναι ιταλικό;
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Βρε παιδια τα περιοδικα τα ιδια ειναι διαφήμιση για καποιες μάρκες συγκεκριμένες.
συμφωνω σε αυτο, με την διαφορα οτι δεν εχουνε παγιομενες θεσεις αλλα σαλευει το πραμα..
Aυτό ισχύει και στα αυτοκίνητα?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το τάπερ είναι ιταλικό;Δεν υπάρχει αντίστοιχο ιταλικο να συγκριθεί!! Μιλαω για τον αιωνιο αντιπαλο του Gti.
-
Αν κ δεν πολυ καταλαβα τι ειπες δεν το θεωρώ αστείο ψηλε!!
Αν δεις τον ψηλό μπροστά σου, ίσως καταλάβεις ότι σε συμφερει να το εκ λάβεις για αστείο
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
συμφωνω σε αυτο, με την διαφορα οτι δεν εχουνε παγιομενες θεσεις αλλα σαλευει το πραμα..
Aυτό ισχύει και στα αυτοκίνητα?
βεβαίως κ ισχύει ...Ειναι οπως η δημοκρατία κ οι εκλογές!!! Οτι ειναι περισσότερο(ψήφοι-πωλήσεις) ειναι κ αντικειμενικα καλύτερο!!!Μην μου πείτε τώρα για Χιουντάι γιατι ειναι ένα αυτοκινητο πολυ φτηνο για εναν καταναλωτη που απλα θελει αυτοκινητο.τον βγάζουμε έξω απο την συγκριση.
-
Το τάπερ είναι ιταλικό;
Δεν υπάρχει αντίστοιχο ιταλικο να συγκριθεί!! Μιλαω για τον αιωνιο αντιπαλο του Gti.
Ναι, αλλά τους κατηγόρησες για ιταλοφιλία. Τι σχέση έχει λοιπόν το τάπερ;
Μήπως τελικά το τάπερ είναι όντως καλύτερο GTI από το γκολφ, το οποίο είναι περισσότερο GT;
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600