-
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
Γνωστός μου αγόρασε πρόσφατα Beetle cabrio 1.4
προφανως οχι για τις επιδοσεις του
ποιο μοτερ φοραει αυτο; το 1400 με τα 100??
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
όχι βέβαια... 75άρι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όχι βέβαια... 75άρι
Metohr fceukr!!!!
(Mother fucker)
-
όχι βέβαια... 75άρι
Metohr fceukr!!!!
(Mother fucker)
το καλύτερο δεν το άκουσες: 1500 κιλά!
-
1500 κιλα? Εισαι σιγουρος;; Τοοοσα πολλα;;;
-
1500 κιλα? Εισαι σιγουρος;; Τοοοσα πολλα;;;μπορεί να υπερβάλλω λίγο, αλλά κάπου εκεί θα παίζει, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι σίγουρα βαρύτερο από το κλειστό Beetle.
-
Ssanyong Korado 2000cc!!!!
Πιο αργό και απ' το Τράμ!!!
Μετά τις 3500 στροφές ανέβαζε με ρυθμούς καβουρντιστηριού!
Στις στροφές έκανες τον σταυρό σου και τάμα στην Παναγιά την Κανάλα μπας και γλυτώσεις το κανάλι!Δεν έπιανε ούτε να στρίψεις πιο νωρίς!!!!
Φρένα?!!!....Η έχουν ξεχάσει να του βάλουν ή αυτά που του βαζουν έχουν διαφορά φάσης! Πατάς τώρα......πιάνουν έπειτα!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!
-
1500 κιλα? Εισαι σιγουρος;; Τοοοσα πολλα;;;υπερβολές, μόλις 1.263 είναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
υπερβολές, μόλις 1.263 είναι
- 2 άτομα
- καύσιμα
καλά τα είπα τελικά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
υπερβολές, μόλις 1.263 είναι
- 2 άτομα
- καύσιμα
καλά τα είπα τελικά
με μένα και σένα, λίγα είναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όχι βέβαια... 75άρι
Ρε σεις βάζουν τον 75άρι γιατί έχει καλύτερη απόκριση χαμηλά, αλλιώς το αυτοκίνητο θα ξεκίναγε με 1η μόνο από 3000 στροφές και πάνω.
Αφήστε που αν έβαζαν τον 1.4 101 hp θα υπήρχε εσωτερικός ανατγωνισμός με τον 1.6 102 hp -
Daihatsu Rocky. 2000 κ.εκ., 84 ίπποι, 14κάτι κιλά ροπή και 25κάτι sec για το 0-100. Τα παραπάνω είναι πύραυλοι μπροστά του
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Daihatsu Rocky. 2000 κ.εκ., 84 ίπποι, 14κάτι κιλά ροπή και 25κάτι sec για το 0-100. Τα παραπάνω είναι πύραυλοι μπροστά τουναι, αλλά με το λεβιέ στο 'κοντό', οργώνεις χωράφι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Daihatsu Rocky. 2000 κ.εκ., 84 ίπποι, 14κάτι κιλά ροπή και 25κάτι sec για το 0-100. Τα παραπάνω είναι πύραυλοι μπροστά του
ναι, αλλά με το λεβιέ στο 'κοντό', οργώνεις χωράφι!
Και όταν ρίχνεις τελείως το μπροστινό τζάμι, νομίζεις ότι οδηγείς μοτοσυκλέτα (ή μάλλον ποδήλατο, τόσο αργό που είναι ) και γεμίζει το στόμα σου μυγάκια
-
η δευτερη γενια σανι ειχε μπροστα κινηση...
τσερι 1.0 του 90, 50 ιπποι, 0-100 σε 17' και τετραταχυτο!
απο κει και περα το 240 μερσεντες του στρατου ηταν φονικο...72 ιπποι,10 κιλα ροπη,4 ταχυτητες δεν ηταν για ασφαλτο! ειδικα εμεις που τρεχαμε σαν τρελοι μετα τα 100 νομιζες οτι θα διαλυοταν! -
Εχουμε ξεχάσει τον πύραυλο της Renault 4L (κατρέλ) αντίπαλο του 2CV
και τον βασιλιά της επιτάχυνσης LAND ROVER 109 Diesel (1700 κιλά 45PS) με αυτό έχω κάνει ταξίδι σε slow motion, μας περνούσαν τα παπάκια από 72cc και άνω.
Επίσης υπήρχε και ένα ΑRO της DACIA αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες -
Καλά, εσύ το παράκανες. Βέβαια, να ξέρετε ότι 4L έχει ο συντάκτης του Drive Γιάννης Τσιγκρής και ο οποίος, αν βρει ικανή ευθειούλα να μαζέψει χιλιόμετρα, θα μας περάσει μετά από πάνω με το σαλιγκαράκι του.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η δευτερη γενια σανι ειχε μπροστα κινηση...Η τρίτη. Η πρώτη γενιά είχε στρογγυλά φώτα εμπρός, μεταλλικούς προφυλακτήρες και φύλλα σούστας στη πίσω ανάρτηση:
Η δεύτερη είχε παραλληλόγραμα φώτα, πλαστικούς προφυλακτήρες και σπειροειδή ελατήρια στην πίσω ανάρτηση:
τσερι 1.0 του 90, 50 ιπποι, 0-100 σε 17' και τετραταχυτο!
Αν θυμάμια καλά το τσέρι 1.0 είχε 45 ίππους.
-
Το opel corsa a που εβγαινε και σενταν 1.000cc ξερει κανεις ποσα αλογα ηταν (μη καταλυτικο)
-
Το opel corsa a που εβγαινε και σενταν 1.000cc ξερει κανεις ποσα αλογα ηταν (μη καταλυτικο)45 μάλλον.
Τα πιο αργά αυτοκίνητα?