-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Πήγα κ εγω σαν ανθρωπος μεγαλο ταξιδι σε νησι του ιονιου για διακοπες με την κοπελα μου.Γιατι δλδ το κοροιδευεις?**Κ δεν εχω οικογενεια αλλα μονο οι βαλιτσες της κοπελας μου ηταν 4.**οποτε εγω σαν σωστος εραστης δεν θα της πω μην παιρνεις μωρο μου αλλα δεν χωραει..Δεν χρειαστηκε να το πω.Κ έιχα κ ΔΩΡΑΚΙ το βράδυ.!!!!:lol: οπότε εσύ ίσως να ήσουν ο χαμένος σε μια τέτοια κοντριτσα με γκομενάκια!Κ στην τελική εσυ το αυτοκινητο το πήρες μονο για την πολη?η μηπως μόνο για πουλ-μουρ όπως κάνουν οι περισσοτεροι αλφιστι που παιρνουν AR κ την προσεχουν μην παθει τιποτα στο παρκινγκ?αντε ρε απο κει!!!γυαλίζετε τα αυτοκινητα λες κ θα τα έχετε μια ζωη!!!Γερμανικη ποιότητα ρε!!!δεν μασαει πουθενα το γερμανικο αμάξι!!!!
ΠΟΟΟΟΣΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ????
Ε, ρε ζόρια που τραβάνε οι theoi στις μέρες μας...
-
Αφού υπήρχε φουστάνι στην ιστορία,δικαιολογείται το παιδί...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Οι θεοί θέλουν και τις θυσίες τους
-
Πήγα κ εγω σαν ανθρωπος μεγαλο ταξιδι σε νησι του ιονιου για διακοπες με την κοπελα μου.Γιατι δλδ το κοροιδευεις?**Κ δεν εχω οικογενεια αλλα μονο οι βαλιτσες της κοπελας μου ηταν 4.**οποτε εγω σαν σωστος εραστης δεν θα της πω μην παιρνεις μωρο μου αλλα δεν χωραει..Δεν χρειαστηκε να το πω.Κ έιχα κ ΔΩΡΑΚΙ το βράδυ.!!!!:lol: οπότε εσύ ίσως να ήσουν ο χαμένος σε μια τέτοια κοντριτσα με γκομενάκια!
Κ στην τελική εσυ το αυτοκινητο το πήρες μονο για την πολη?η μηπως μόνο για πουλ-μουρ όπως κάνουν οι περισσοτεροι αλφιστι που παιρνουν AR κ την προσεχουν μην παθει τιποτα στο παρκινγκ?αντε ρε απο κει!!!γυαλίζετε τα αυτοκινητα λες κ θα τα έχετε μια ζωη!!!Γερμανικη ποιότητα ρε!!!δεν μασαει πουθενα το γερμανικο αμάξι!!!!
ΠΟΟΟΟΣΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ????
1 τη μέρα, προς τι η έκπληξη; είναι και το ταξίδι μέσα
-
ΠΟΟΟΟΣΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ????
Γιατί, στην πλάτη τις κουβάλαγε; Τι να πω κι εγώ που νεαρούλης και χωρίς αμάξι είχα πάρει υπό μάλης, επ' ώμου, περί λαιμού κλπ διάφορα μπαγκάζια, για ν' ανακαλύψω ότι μέσα σε μεγάλο σάκο υπήρχαν βραστά ρόλεϋ (!), γκαζάκι (!!) και κατσαρόλα (!!!); Όταν δε γδύθηκα, είχα χαρακιές στους ώμους και στην πλάτη από τα λουριά των σάκων λες και μ'είχαν μαστιγώσει.
Δωράκια βέβαια είχα και έχω πολλά. -
Πήγα κ εγω σαν ανθρωπος μεγαλο ταξιδι σε νησι του ιονιου για διακοπες με την κοπελα μου.Γιατι δλδ το κοροιδευεις?**Κ δεν εχω οικογενεια αλλα μονο οι βαλιτσες της κοπελας μου ηταν 4.**οποτε εγω σαν σωστος εραστης δεν θα της πω μην παιρνεις μωρο μου αλλα δεν χωραει..Δεν χρειαστηκε να το πω.Κ έιχα κ ΔΩΡΑΚΙ το βράδυ.!!!!:lol: οπότε εσύ ίσως να ήσουν ο χαμένος σε μια τέτοια κοντριτσα με γκομενάκια!
Κ στην τελική εσυ το αυτοκινητο το πήρες μονο για την πολη?η μηπως μόνο για πουλ-μουρ όπως κάνουν οι περισσοτεροι αλφιστι που παιρνουν AR κ την προσεχουν μην παθει τιποτα στο παρκινγκ?αντε ρε απο κει!!!γυαλίζετε τα αυτοκινητα λες κ θα τα έχετε μια ζωη!!!Γερμανικη ποιότητα ρε!!!δεν μασαει πουθενα το γερμανικο αμάξι!!!!
ΠΟΟΟΟΣΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ????
Αααα, τώρα καταλαβαίνω γιατί οι γκόμενες προτιμούν γκολφάκηδες. Για να μπορούν να παίρνουν τέσσερις βαλίτσες στις διακοπές τους.
Τώρα γιατί ζαχαρώνουν την 147 μου στο δρόμο δεν ξέρω. Πώς λέμε 'οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές αλλά παντρεύονται τις μελαχρινές'; Έτσι και 'οι γυναίκες προτιμούν τις 147 αλλά παντρεύονται τα Golf'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΠΟΟΟΟΣΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ????
Γιατί, στην πλάτη τις κουβάλαγε; Τι να πω κι εγώ που νεαρούλης και χωρίς αμάξι είχα πάρει υπό μάλης, επ' ώμου, περί λαιμού κλπ διάφορα μπαγκάζια, για ν' ανακαλύψω ότι μέσα σε μεγάλο σάκο υπήρχαν βραστά ρόλεϋ (!), γκαζάκι (!!) και κατσαρόλα (!!!); Όταν δε γδύθηκα, είχα χαρακιές στους ώμους και στην πλάτη από τα λουριά των σάκων λες και μ'είχαν μαστιγώσει.
πολλά βίτσια έχεις
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αααα, τώρα καταλαβαίνω γιατί οι γκόμενες προτιμούν γκολφάκηδες. Για να μπορούν να παίρνουν τέσσερις βαλίτσες στις διακοπές τους.Τώρα γιατί ζαχαρώνουν την 147 μου στο δρόμο δεν ξέρω. Πώς λέμε 'οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές αλλά παντρεύονται τις μελαχρινές'; Έτσι και 'οι γυναίκες προτιμούν τις 147 αλλά παντρεύονται τα Golf'.
χαχαχαχα καλό!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αααα, τώρα καταλαβαίνω γιατί οι γκόμενες προτιμούν γκολφάκηδες. Για να μπορούν να παίρνουν τέσσερις βαλίτσες στις διακοπές τους.Τώρα γιατί ζαχαρώνουν την 147 μου στο δρόμο δεν ξέρω. Πώς λέμε 'οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές αλλά παντρεύονται τις μελαχρινές'; Έτσι και 'οι γυναίκες προτιμούν τις 147 αλλά παντρεύονται τα Golf'.
Εφήμερες αγάπες. Κρατούν την αξία τους όσο και οι Alfa Romeo.
πολλά βίτσια έχεις
Γι' αυτό κοπιάζω, για να μου τα ικανοποιούν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αααα, τώρα καταλαβαίνω γιατί οι γκόμενες προτιμούν γκολφάκηδες. Για να μπορούν να παίρνουν τέσσερις βαλίτσες στις διακοπές τους.
Τώρα γιατί ζαχαρώνουν την 147 μου στο δρόμο δεν ξέρω. Πώς λέμε 'οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές αλλά παντρεύονται τις μελαχρινές'; Έτσι και 'οι γυναίκες προτιμούν τις 147 αλλά παντρεύονται τα Golf'.
Εφήμερες αγάπες. Κρατούν την αξία τους όσο και οι Alfa Romeo.
Και σε σημαδεύουν για πάντα, όπως και οι Άλφα Ρομέο.
-
Σωστό κι αυτό. Αν πάντως καταφέρεις να διατηρήσεις μια AR (ή γυναίκα σαν AR) σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια, είσαι Πασάς στα Γιάννενα.
-
ρε σεις!! κρατήστε λίγο επίπεδο..
μετά οταν λένε οτι κάποιοι έχουν το αυτοκίνητο ως προέκταση του λιλί τους, θα έχουν άδικο? -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ρε σεις!! κρατήστε λίγο επίπεδο..Δεν υπάρχουν επίπεδα στο σύμπαν όπως είπαν οι Riemann/Einstein.
-
μαλλον ο φρόυντ ηξερε τι ελεγε φιλε soko
-
Tελικά ποιό είναι το καλύτερο;
Εγώ τώρα να ψηφίσω;
-
Σιγα μη λες ρε φιλε και ''εχω golf.....παμε μια βολτα?Χωρανε και τα βαλιτσακια σου,εχει χωρο για το σεσουαρ....και το σημαντικο ειναι η ιδιωτικη κομμωτρια!!!!! Αγαπη μου τι αλλο θες?'
Και αμα χρειαζεσαι και golf για να γ@μησεις τοτε.........εξηγειται το προβλημα υπογεννητικοτητας.......μπορειτε να το κανετε μονο στο golf.
Ενω οταν εχεις την αλφα και τη παιρνεις ξεροντας για τους χωρους......πληρωνεις καμμια φορα και ξενοδοχειο.Πουλας και μουρη.Δοκιμασε το
-
Μηπως το παρατραβαμε λιγο;
-
Αυτό με τους χώρους ποτέ δεν το κατάλαβα... με συγχωρείτε, αλλά οποιοδήποτε αμάξι μπορείς να το φορτώσεις σα γαϊδούρι εκμεταλλευόμενος καθίσματα κτλ, αλλά εγώ ούτως ή άλλως δεν αισθάνομαι άνετα με αυτή την κατάσταση... για την ιστορία πάντως, ακόμη και με το μέτριο σε χώρους coupe, έχω μεταφέρει μέρος από ντραμ σετ, ενισχυτές και κιθάρες αμέτρητες φορές... άρα για μένα το κριτήριο των χώρων αφορά μόνο στην περίπτωση μεταφοράς υπέρβαρων συγγενών που γκρινιάζουν με το παραμικρό, αφού τα άψυχα βολεύονται. Μακριά από εμάς! Στην 116 π.χ. μια χαρά χώραγα, και την προτιμώ από το Wagon R+ και ας είναι πιο στενάχωρη.
Όσο για τη γερμανική ποιότητα, ή αποτελεί μύθο ή τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι πραγματικά αθάνατα.
Αφήνουμε κατ΄αρχήν τον παράγοντα αξιοπιστία. Είναι άλλο κεφάλαιο. Παίρνουμε στη συνέχεια ως δείγμα ένα Clio II 1.6 16V του 99 και ένα Megane Coupe με το ίδιο μοτέρ. Κάνουμε με αυτά 125000 χλμ σε 5.5 με 6 χρόνια. Παρατηρούμε πως η συναρμογή και το εσωτερικό είναι σε τόσο καλή κατάσταση, που παρά τις σκέψεις για κάτι πιο κυριλέ που παιρνούν από το μυαλό, καταλήγεις να λες 'άντε κανά χρόνο ακόμη, αφού πάει μια χαρά '. Άσε που ποτέ δε χρειάστηκε να καλέσεις οδική βοήθεια...
Συμπέρασμα: αφού τα 'ταπεινά' renault έχουν διατηρήσει την λειτουργικότητα και την απόδοση τους μετά από τόσο καιρό, λογικά το ίδιο θα ισχύει και για την 147. Άρα ή το Golf κατ΄επέκταση κρατάει καμιά 25αριά χρόνια, ή τα δεδομένα έχουν αλλάξει ...
Τέλος, αν σου αρέσει ένα αυτοκίνητο και χαίρεσαι να το οδηγείς, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην το πάρεις επειδή κάποιο άλλο που σε αφήνει αδιάφορο τα πήγε καλύτερα σε μια έρευνα αξιοπιστίας. -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Αυτό με τους χώρους ποτέ δεν το κατάλαβα... με συγχωρείτε, αλλά οποιοδήποτε αμάξι μπορείς να το φορτώσεις σα γαϊδούρι εκμεταλλευόμενος καθίσματα κτλ, αλλά εγώ ούτως ή άλλως δεν αισθάνομαι άνετα με αυτή την κατάσταση... για την ιστορία πάντως, ακόμη και με το μέτριο σε χώρους coupe, έχω μεταφέρει μέρος από ντραμ σετ, ενισχυτές και κιθάρες αμέτρητες φορές... άρα για μένα το κριτήριο των χώρων αφορά μόνο στην περίπτωση μεταφοράς υπέρβαρων συγγενών που γκρινιάζουν με το παραμικρό, αφού τα άψυχα βολεύονται. Μακριά από εμάς! Στην 116 π.χ. μια χαρά χώραγα, και την προτιμώ από το Wagon R+ και ας είναι πιο στενάχωρη.
Όσο για τη γερμανική ποιότητα, ή αποτελεί μύθο ή τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι πραγματικά αθάνατα.
Αφήνουμε κατ΄αρχήν τον παράγοντα αξιοπιστία. Είναι άλλο κεφάλαιο. Παίρνουμε στη συνέχεια ως δείγμα ένα Clio II 1.6 16V του 99 και ένα Megane Coupe με το ίδιο μοτέρ. Κάνουμε με αυτά 125000 χλμ σε 5.5 με 6 χρόνια. Παρατηρούμε πως η συναρμογή και το εσωτερικό είναι σε τόσο καλή κατάσταση, που παρά τις σκέψεις για κάτι πιο κυριλέ που παιρνούν από το μυαλό, καταλήγεις να λες 'άντε κανά χρόνο ακόμη, αφού πάει μια χαρά '. Άσε που ποτέ δε χρειάστηκε να καλέσεις οδική βοήθεια...
Συμπέρασμα: αφού τα 'ταπεινά' renault έχουν διατηρήσει την λειτουργικότητα και την απόδοση τους μετά από τόσο καιρό, λογικά το ίδιο θα ισχύει και για την 147. Άρα ή το Golf κατ΄επέκταση κρατάει καμιά 25αριά χρόνια, ή τα δεδομένα έχουν αλλάξει ...
Τέλος, αν σου αρέσει ένα αυτοκίνητο και χαίρεσαι να το οδηγείς, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην το πάρεις επειδή κάποιο άλλο που σε αφήνει αδιάφορο τα πήγε καλύτερα σε μια έρευνα αξιοπιστίας.Συμφωνω απολυτα.Και τα θεματα αξιοπιστιας ειναι μυθοι τα τελευταια 20 χρονια . Πριν αυτα υπηρχαν ιταλικα και γερμανικα κ.α.Σημερα δε διαφερουν ριζικα αλλα σε σημεια.Lancia-ηλεκτρικα bosch.Mην αρχισουμε να λεμε και αναξιοπιστη αυτη τη εταιρεια κολοσσο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σωστό κι αυτό. Αν πάντως καταφέρεις να διατηρήσεις μια AR (ή γυναίκα σαν AR) σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια, είσαι Πασάς στα Γιάννενα.ευτυχώς υπάρχουν τα συνεργεία (και οι πλαστικοί)
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600