-
Όνομα και επώνυμο!
Τόσο απλά...
Βαρέθηκα τα nick του στυλ... vazelos13, to_kalo_paidi, tokakopaidi, ego, o_allos, ekeinos κλπ.
Μετά από μια δεκαετία στο νετ ελπίζω να ήρθε ο καιρός το TH να αντικατασταθεί από το πλήρες επώνυμο
Άλλωστε όπως πάμε θα μας γνωρίζουν χωρίς να πούμε επώνυμο, οπότε καλύτερα να το πούμε από μόνοι μας για να τους τη φέορυμε! -
Έχω γίνει ο 'ξεθαύτης' του φόρουμ, αλλά με τόσα νέα μέλη είμαι περίεργος να μάθω τι σημαίνει το nick τους.
-
Αιωνιος Ταξιδευτης
apo to ae (λατινικο) = παντοτινος
και το randir (quenya (η γλωσσα των ξωτικων στον Tolkien) = ταξιδευτης -
Τώρα εγώ να γράψω?
-
Ονοματεπώνυμο
(ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ!!!!!)
Edit: Απόστολε, αναφερόμουν (και) σε μενα
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχω γίνει ο 'ξεθαύτης' του φόρουμ, αλλά με τόσα νέα μέλη είμαι περίεργος να μάθω τι σημαίνει το nick τους.Ωραίος! Να ανεβαίνει κανένα παλιό τόπικ πάνω!
-
....Βασικα ειναι το ονομα μου...Λιγο ασυνηθιστο γι αυτο και το κανω nickname...
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
....Βασικα ειναι το ονομα μου...Λιγο ασυνηθιστο γι αυτο και το κανω nickname...Σαν τη μάνα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη...
-
Το μικρό μου όνομα και το αγαπημένο μου νούμερο,με το οποίο έπαιζα και μπασκετάκι...............ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΑΣ
Να προσθέσουμε στις απαντήσεις αν θα θέλατε να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο και αν βέβαια γίνεται.Εγω θα το άλλαζα με κάτι πιο .........................γεμάτο,απο την ζωή μου.
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
....Βασικα ειναι το ονομα μου...Λιγο ασυνηθιστο γι αυτο και το κανω nickname...Aπό που βγαίνει αυτό?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
....Βασικα ειναι το ονομα μου...Λιγο ασυνηθιστο γι αυτο και το κανω nickname...
Aπό που βγαίνει αυτό?
Ετσι με βαφτισανε
-
Όσοι έχετε δει το Kill Bill 2, θα γνωρίζετε τι εστί Pai Mei...
Για όσους δεν το έχουν δει τώρα...
Ο Pai Mei είναι σαολίν, δάσκαλος Kung-Fu, μένει μόνος του σε ένα άγριο υψίπεδο της Κίνας, και αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει τα μέλη της συμμορίας πληρωμένων δολοφόνων, που είναι υπό την ηγεσία του ίδιου του Bill.
Ακόμα και ο Bill υπήρξε μαθητής του Pai Mei.O Pai Mei είναι εξωπραγματικά αυστηρός, και δεν ανέχεται πολλά πολλά, (γνωστό το περιστατικό με την μαθήτρια που αυθαδίασε και της έδωσε το μάτι στο χέρι), αλλά έχει συνείδηση του καθήκοντός του να διδάξει τους μαθήτες την πολεμική τέχνη του Kung-Fu.
H ταχύτητά του, και οι ικανότητές του είναι σε άλλα επίπεδα, που δεν μπορεί να προσεγγίσει κανείς.
Εμένα μου άρεσε πολύ σαν χαρακτήρας ο Pai Mei, για την ακριβεία είναι ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ever.
Είναι αληθινός, μοναχικός, έχει απαρνηθεί τις υλικές απολαύσεις της κοσμικής ζωής και σε βαθιά γεράματα παραμένει εξαιρετικά μάχιμος. Τι μάχιμος, ο άνθρωπος ισούται με 50 ninja!Aλλά...
Τι απογοήτευση...Αυτός ο σοφός δάσκαλος δηλητηριάστηκε από μία κακιά και ύπουλη μαθήτριά του.
το παλιοθήλυκο του έριξε δηλητήριο στο φαγητό και ο δάσκαλος πέθανε με φριχτούς πόνους...
Για αυτό παιδιά προσοχή, η γυναικεία πανουργία είναι ικανή για το χειρότερο...
Αυτά τα ολίγα για τον Pai Mei...
-
taurus το δικό μου και παραπέμπει στο ζώδιό μου, αλλά και στην τρέλα μου για το σηματάκι εκείνης της ταπεινής εταιρείας που βρίσκεται στην Sant'Agata...
-
Λάθος, στο Ίνγκολσταντ.
-
.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Λάθος, στο Ίνγκολσταντ.Ρε, μην πείτε καμιά καλή κουβέντα, αν την πείτε δεν θα πάρει το ιταλικό καμέρι σας μπρος...
-
Τώρα θυμήθηκα ότι δεν έχω γράψει για το δικό μου nick.
Πάντως δεν είναι το όνομά μου. Διάβαζα, την εποχή που γράφτηκα, ένα αφιέρωμα στον Νουβολάρι και πέραν του ότι εντυπωσιάστηκα από αυτά που είχε κάνει ο άνθρωπος, χρησιμοποίησα το όνομά του για να εγγραφώ.
-
adis καταληξη του πληρους ονοματος μου (καμια σχεση με τον φιλτατο ΑΔΗ,αλλα ενιοτε προκαλει φοβο! )
4 σχετιζεται με θυρα αγαπημενης ομαδας
gr μη ξεχναμε και το σπιτι μας!!! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λάθος, στο Ίνγκολσταντ.
Ρε, μην πείτε καμιά καλή κουβέντα, αν την πείτε δεν θα πάρει το ιταλικό καμέρι σας μπρος...
ποιός πήγε στο Ingolstadt ;
-
Μ' αρέσουν πολύ τα nicknames με ιστορία...Δυστυχώς το δικό μου δεν είναι ιδιαίτερα ιστορικό.Το συγκεκριμένο(είχα και άλλα δυο παλιότερα)το οποίο χρησιμοποιώ σε 2-3 fora ειναι απο το ονομά μου (Δημήτρης) αρα jim.Το s μου χει μείνει απο το Λαζόπουλο στους Μήτσους(ιελαααα..ξάδιρφι η Τζίμ**ς **είμι αα..)και επειδή βρίσκομαι στη Λάρισα τα τελευταία 6 χρόνια(Σπουδές-δουλειά) τη βρίσκω με την προφορά.Το 192 είναι απο την ιπποδύναμη του Corolla μου.
Aυτά.
USERNAME.......Τι σημαινει;;