-
Μμμμ, για να δούμε:
- Τη μηχανούλα μου (Yamaha Fazer 600, για να 'πατάω' και τον GeorgeTabs στα φανάρια ) Αν πρέπει να διαλέξω αυτοκίνητο, κάτι σε Matiz.
- Focus 1.8
- Audi RS6 Avant: πυραυλοκίνητο οικογενειακό για Αθήνα - Βόρειο Ακρωτήριο
- Forester Turbo με καλά M+S λάστιχα το χειμώνα, και η γλώσσα στο μάγουλο προς κατόχους X5, Merc M κτλ. Αν μιλάμε για πραγματικά εκτός δρόμου, απλά 'κοντό' Land Rover Defender (με Diesel κινητήρα!)
- Mitsu Evo 'anything'
-
1.podhlato(kapou diabasa oti briskeis efkola leei xwro na parkareis) prosophka den me endiaferei. kanontas
-
Χεχεχε,μάλλον μπορώ να υπερηφανεύομαι για τις πιο ψαγμένες επιλογές Τώρα αν ποτέ τα αποκτήσω είναι άλλο θέμα,αλλά δεν είναι άσχημα τα όνειρα...
-
- Reanult Clio Williams ή 106rallye ή Clio Sport (cup). Αν προκειται καθαρα για κινηση μεσα στην πολη, θα ηθελα κατι αυτοματο, καπως ψηλο (για να μπορω να περναω απο λακουβες και λιμνες χωρις προβλημα), και πολυ ησυχο-ανετο. Αυτο σημαινει οτι.. δε ξερω.. ποιο τα εχει ολα αυτα?
- Peugeot 306Race
- BMW M5
- Αν θα ηθελα ενα καλο off-road ου να μπορουσε να καλυψει μια ΜΕΓΑΛΗ απλη διαδρομη μεχρι να φτασω στο off-road κομματι αλλα και το οποιο θα ηταν πολυ καλο οταν αφηνα την εθνικη, θα ηθελα ενα Range Rover 3ης γενιας (το τελευταιο τερας).
Αν θα ηθελα ενα καθαροαιμο Jeep με το οποιο να ζω πιο ευκολα τη φυση, να μη ντρεπομαι τοσο να πατησω με λασπωμενες μποτες μεσα, και γενικα να ειναι πιο κοντα στο κλιμα του off-roading, τοτε θα ηθελα ή ενα Deefender90 με μοτερ 3.9, ή... ενα πανυψηλο και καλα προετοιμασμενο Jimny. - Porsche GT2, Pagani Zonda (και λοιπα Ιταλικα και Αγγλικα 'b-sides' supercars) και επισης ενα Peugeot RC, γιατι δεν χρειαζεται να ειναι παντα παρα πολλα τα αλογα. Αρκει η πισωκινηση!
- Οσο για αγωνιστικες κατασκευες... Ποιος δε θα ηθελε ενα 205Τ16, ενα 306maxi ή ενα 206WRC?
Παω να ριξω μια ματια στo γκαραζ μου, να δω αν ειναι ακομα εκει το 106 μου, ή αν ακομα κι αυτο ειναι ονειρο.. Γιατι το τελευταιο 10λεπτο εχω κανει πολλα!
-
Λοιπόν,
1)Smart, δεν μ'αρέσουν τα Playmobil αλλά έχει στύλ, επιδόσεις συγκριτικά με τα κιλά του και χω΄ράει παντού
2)206, γιατί αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας...
3)BMW Μ5 και ας έρθει όποιος θέλει να με αντικρούσει...με στοιχεία
4)Wrangler, για απόλυτο παιχνίδι, ασε που με τόσο πλάτος δεν θα τουμπάρι με τίποτα...σχεδόν
5)S2000, πολύ φτηνό για αυτά που προσφέρει 12 μύρια νομίζω...Βέβαια τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων...(αλλά όχι στην ερώτηση 3 να μου βάζετε Mondeo ή Mazda 6!!!, Ονειρευτείται λίγο, τσάμπα είναι...
, Και ξεκολλάτε από εταιρείες, εκαστος στο είδος του...)
-
Ερχονται γιορτές ας ονειρευτούμε...
Πεζό 106 ραλί οποιοδήποτε 1600αρη
Μιτσου Λάνσερ άπό 5αρι έως 7αρι με ρολ κειτζ και ανάρτηση για να μπουκάρω στο χώμα
ενα παλίο καλό Μιάτα 1600 με μπλοκέ
Φόρεστερ τούρμπο (να πείσω την Τώνια να πουλήσει το Ραβ γαμώτο)
και τη Ναόμι βέβαιᨨ-)))
Καλή χρονιά παίδες!
ΣΧ -
1 - MG SV X-Power
2 - Toyota Supra GT+
3 - Mazda RX-7 (93'-97')
4 - Mitsubishi Lancer EVO VII
5 - Honda Civic Type-RIsos prepei na paro kai ena pratirio kasimon...
Filika -
1)Honda transalp 400 για μετακινήσεις και εκδρομές σε νησιά
2)Peugeot 206 xs για την πολη,super market,εκδηλώσεις κλπ
3)Mitsubishi Tommi Makinen με τρακτέρια για εκτός δρόμου και χιόνι και ασφάλτινα για εντός δρόμου και σαββατοκύριακα μοναδικά!!!!!! -
1)smart
2)matiz
3)toyota celica
4)toyota rav4
5)subaru imreza sti WRC -
- Daewoo Matiz: μικρό, γρήγορο (ελαφρύ-δυνατό), οικονομικό (3κύλινδρο γαρ), όμορφο.
- Toyota Corolla 1.6: γρήγορο, αξιόπιστο (ιαπωνικό), καλοί χώροι, ποιοτικό (ιαπωνικό).
- Audi Allroad Q: τέλειο...
- Toyota Land Cruiser 90: σκυλί, πιο όμορφο από το 100στάρι
- Maserati 3200GT: πανέμορφο (το παλιό με τα φώτα αλά μπούμερανγκ), φοβερός κινητήρας, τέλειο κιβώτιο, το μοναδικό αυτοκίνητο που θα ζήλευε ένας κάτοχος Ferrari.
Μέγεθος τσέπης: XX...XL (ή αλλιώς μόνο 280000 ευρώ)
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
- FIAT Seicento Sporting
- Το Ιμπιζάκι μου, αλλά αφού το περιποιηθώ εκεί που θέλω
- FIAT Stilo MultiWagon 1.9 JTD (115HP) και με πολύ εξοπλισμό (ούτως ή άλλως λίγο κοστίζει! )
- Κάτι σε Suzuki Jimny, το οποίο κάλλιστα αντικαθιστά το Seicento.
5) Ηonda Integra Type R 2000cc (το καινούριο), με κλουβί και μια τετράδα αγωνιστικά λάστιχα (εντελώς νορμάλ Ν3)
η HONDAρα υπαρχει σχεδον ετοιμη (εε ενταξει.. δεν εχει κλουβι). Το ονομα αυτης 'Honda Racing Integra TypeR'. Και μαλιστα δεν ειναι εφοδιασμενο με μοκετες και αλλα περιττα 'αξεσουαρ' για χρηση δρομου.
Το κακο ειναι οτι δε σχεση με την εκδοση δρομου λειπει το μπλοκε, αλλα αυτο ειναι κατι που απ'οτι λενε και οι Αγγλοι δοκιμαστες δεν το μειωνει.
Το κερασακι στην τουρτα?? Μιας και δεν εισαγεται κανονικα στην Αγγλια (το εισαγει η Litchfield imports, καποιος ανεξαρτητος εισαγωγεας). Στη βασικη του εκδοση κοστιζει 11,995 λιρες. Και απο εκει και περα υπαρχουν 2 πακετα. Το track και το road. To track περιεχει rollcage, bucket seats, ζωνες, πυροσβεση και τιμονι με επενδυση αλκανταρας. Ποσο κοστιζει το track pack? 1895 λιρες !!GeorgeTabs κανε το κοπο αν θελεις και πηγαινε σ'αυτη τη σελιδα... http://www.litimports.co.uk/racing.html
Θα καταλαβεις καλυτερα (αν δε σταματησεις να διαβαζεις τα κειμενα στη μεση, επειδη δεν θα αντεχεις αλλο)Το εχω ξαναπει, και το λεω και τωρα.. Μα καλα.. εμεις που ζουμε???
-
- Shelby Mustang Gt 500 Το παλιο ειναι αλλιως
- Land Rover Discovery II Γιατι και φετος θα χιονισει και θελουμε γερο κρατημα στα χιονια
- Mitsubishi Lancer Evo VI Απλα για να γουσταρουμε
- BMW Z3 Να μην πω και το δικο μου??
- Την Ναομι του Στρατη.... Ακομα περιμενω
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
- FIAT Seicento Sporting
- FIAT Stilo MultiWagon 1.9 JTD (115HP) και με πολύ εξοπλισμό (ούτως ή άλλως λίγο κοστίζει! )
5) Ηonda Integra Type R 2000cc (το καινούριο), με κλουβί και μια τετράδα αγωνιστικά λάστιχα (εντελώς νορμάλ Ν3)
η HONDAρα υπαρχει σχεδον ετοιμη (εε ενταξει.. δεν εχει κλουβι). Το ονομα αυτης 'Honda Racing Integra TypeR'. Και μαλιστα δεν ειναι εφοδιασμενο με μοκετες και αλλα περιττα 'αξεσουαρ' για χρηση δρομου.
Το κακο ειναι οτι δε σχεση με την εκδοση δρομου λειπει το μπλοκε, αλλα αυτο ειναι κατι που απ'οτι λενε και οι Αγγλοι δοκιμαστες δεν το μειωνει.
Το κερασακι στην τουρτα?? Μιας και δεν εισαγεται κανονικα στην Αγγλια (το εισαγει η Litchfield imports, καποιος ανεξαρτητος εισαγωγεας). Στη βασικη του εκδοση κοστιζει 11,995 λιρες. Και απο εκει και περα υπαρχουν 2 πακετα. Το track και το road. To track περιεχει rollcage, bucket seats, ζωνες, πυροσβεση και τιμονι με επενδυση αλκανταρας. Ποσο κοστιζει το track pack? 1895 λιρες !!GeorgeTabs κανε το κοπο αν θελεις και πηγαινε σ'αυτη τη σελιδα... http://www.litimports.co.uk/racing.html
Θα καταλαβεις καλυτερα (αν δε σταματησεις να διαβαζεις τα κειμενα στη μεση, επειδη δεν θα αντεχεις αλλο)Το εχω ξαναπει, και το λεω και τωρα.. Μα καλα.. εμεις που ζουμε???
ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!
Με λιγότερο από 8 εκατομμύρια έτοιμο, δικό σου το track ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ??????ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σίγουρα είναι σωστές οι τιμές, ή δεν περιλαμβάνουν φόρους; Με 16% ΦΠΑ στην Αγγλία θα πάει κάτω από 9,5 εκατομμύρια, οπότε πάλι λογικό είναι (καινούριο αμάξι, ε; )
Μπορώ να αλλάξω την επιλογή μου και για μικρομεσαίο να βάλω άλλο ένα Integra??
-
- RENAULT TWINGO EAZY Αυτόματο, μικρό,όμορφο, χωράει 4 άτομα
- SEAT LEON 4 20VT Ασφαλές και σβέλτο,τετρακίνητο για τον χειμώνα
- AUDI RS6 Δύναμη,ΡΟΠΗ,χώροι,άνεση,πολυτέλεια,κράτημα,φρένα
- TOYOTA LAND CRUISER 90 Για Όλους τους καιρούς και τα εδάφη,χώροι, αξιοπιστία,μόνιμη τετρακίνηση
- PORSCHE 911 TURBO All time classic σπόρ για κάθε μέρα και για παιχνίδι
- FORD FOCUS WRC Για να νιώσω λίγο Μακ Ρει
- AC COBRA Το κλασικό muscle car 427 κυβικές ίντσες ροπής
-
Nikos GTR:
σε site άσχετο με αυτοκίνηση,μιλάμε με παιδί συνομήλικό μου,21,που απέκτησε το Σεπτέμβρη το 3ο του αυτοκίνητο,205 Τ16 LM edition.
τουλάχιστον να σε καθησυχάσω πως δεν πάει χαράμι.
-
1.Smart -ευνόητοι λόγοι
2.147 GTA -ας ξοδέψουμε χωρίς φειδώ3.Μ5 -καλό το S6,μα προτιμώ πίσω κίνηση
4.Allroad Quattro -θέμα αισθητικής και ευελιξίας η συγκεκριμένη επιλογή,λίγο ικανότερα off road υπάρχουν από τους παραδοσιακούς κατασκευαστές της κατηγορίας.5.Δύσκολη κατηγορία-θα προτιμήσω περισσότερα του ενός οχήματα.
Α.Maserati 3200 GT -worth every penny
Β.TVR Cerbera -μόνο που δεν διατίθεται αριστεροτίμονο
Γ.Jaguar XJ220.Έτσι απλά6.Ιστορικά: Stratos,Integrale,205 T16,Quattro
Tωρινά: Impreza,2067.το συζητάμε;;;;
Ford GT40... άσε που κατασκευάζεται βελτιωμένο χρόνια από ανεξάρτητο κατασκευαστή -
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Nikos GTR:σε site άσχετο με αυτοκίνηση,μιλάμε με παιδί συνομήλικό μου,21,που απέκτησε το Σεπτέμβρη το 3ο του αυτοκίνητο,205 Τ16 LM edition.
τουλάχιστον να σε καθησυχάσω πως δεν πάει χαράμι.
!!! aaxxxx!!
-
-
Mini Cooper S Mικρό, παρκάρει εύκολα.
-
Peugeot 307 με τον κινητήρα του RC Για την οικογένεια, για τα ψώνια, με χώρους.
-
Ferrari 306 Spider H υπόλοιπη οικογένεια μπορεί να ακολουθεί με το 307.
-
Mitsu EVO VII GSR, για να βλέπουν οι μαούνες παντώς τύπου, την φτερούγα να απομακρύνεται, ανεξαρτήτως οδοστρώματος ή καιρού.
-
Peugeot 206 RC
-
-
I dikia mou lista exei os ekseis :
- Smart, einai mikro kai oraio to mouliko kai kinese anetotata
- Ford Focus RS pigaines paidia skilia gatia kai loipa bolta, pas gia psonia kai ama stin pei kai kaneis.....
- BMW 740 - 750 whatever: megalo, kirille, aneto, oti prepei gia taksidakia
- Toyota LAnd Cruises 90
- Pagani Zonda kai ama to budjet den to epitrepei kati pio ipio MITSUBISHI LANCER EVO 7
AUTA ta oliga!!
axxxx
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
- FIAT Seicento Sporting
ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!
Με λιγότερο από 8 εκατομμύρια έτοιμο, δικό σου το track ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ??????ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σίγουρα είναι σωστές οι τιμές, ή δεν περιλαμβάνουν φόρους; Με 16% ΦΠΑ στην Αγγλία θα πάει κάτω από 9,5 εκατομμύρια, οπότε πάλι λογικό είναι (καινούριο αμάξι, ε; )
Μπορώ να αλλάξω την επιλογή μου και για μικρομεσαίο να βάλω άλλο ένα Integra??
Entaksei oraio, ftino alla xreiazonte kai alla pragmata gia na to pareis stin aglia, bl. asfaleia kai pistepse me opoios den einai agglos kai einai kaulogazos me tetoio autokinito plironei keratiatika!
ΤΑ 5 ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ