-
Ο χρήστης madman έγραψε:
Την κάρτα ανοιξε την κ καλό θα ήταν να την ψεκάσεις με κάποιο αντισκωριακό που διώχνει κ το νερό, πιστεύω, αλλά καλύτερα ρώτα κ κάποιον ειδικο
Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση πως δεν το κατάλαβες... η κάρτα εντάξυ πανάλαφρη, αλλά το κινητό?Ασε φίλε Madman είμαι γενικά απίστευτα αφηρημένος... όντως μεγάλη βλακεία που δεν το κατάλαβα.
Όσον αφορά τη κάρτα, αυτή ακόμα δουλεύει κανονικότατα! Όπως την είδα μέσα έχει σκουριά αλλα και να θέλω δεν μπορώ να την ανοίξω, πρέπει να την κόψω/σπάσω!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Κατάφερα να βρώ λίγες ημέρες στο τέλος Αυγούστου και είπα να φύγω από την Αθήνα. Αποφασίσαμε με το 'έτερον ήμισυ' να πάμε Λευκάδα.
Η πρώτη ιδέα είναι να μείνουμε στον Πόρο (Μικρό γυαλό) ή στον Άγιο Νικήτα.
Όσοι ξέρετε το νησί πείτε γνώμες παρακαλώ, και φυσικά αν έχετε κάτι καλύτερο ακούω.Όλο και περισσότεροι επισκέπτονται τη Λευκάδα τα τελευταία χρόνια και δεν μου κάνει εντύπωση!
Που λες tazio, το νησί είναι απλά θαυμάσιο.
Έχω πάει 4 φορές και έχω περάσει καταπληκτικά.Αυτό, που μου αρέσει στη Λευκάδα είναι καταρχάς ότι συνδέεται με γέφυρα με την απέναντι στεριά, ούτε φέρι-μποτ ούτε τίποτα.
Αυτό, που σε μαγεύει στη Λευκάδα όμως είναι οι παραλίες της.
Κάθισμα, Πόρτο-κατσίκι κλπ, πήγαινε, και όπως θα κάθεσαι και θα απολαμβάνεις την απέραντη αμμουδιά και την πεντακάθαρη κρυστάλλινη θάλασσα θα θυμηθείς τα λόγια του Pai Mei.Ξέχασες τους Εγκρεμνούς,που είναι εξίσου φανταστική παραλία!!!
-
Φίλοι, ευχαριστώ για τις πληροφορίες περί Λευκάδας, που ζήτησε ο stavrosbiologos!
Φεύγω για Λευκάδα στις 6 Αυγούστου για 10-15 μέρες camping. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Φίλοι, ευχαριστώ για τις πληροφορίες περί Λευκάδας, που ζήτησε ο stavrosbiologos!
Φεύγω για Λευκάδα στις 6 Αυγούστου για 10-15 μέρες camping.Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ειδικά οι Εγκρεμνοί είναι όλα τα λεφτά. Συνιστώ επιπλέον την ημερήσια κρουαζιέρα από Νυδρί με το πλοίο 'Οδύσσεια'. Θα καταλάβεις τί σου λέω όταν το δεις.
Αρχαιοελληνικό στυλ πλοίου με έναν φευγάτο καπετάνιο και απίστευτη ατμόσφαιρα στο ταξίδι. Τιμή αλμυρούτσικη σε σχέση με τους άλλους (30€/άτομο σε αντίθεση με τα 10-15€ που παίρνουν οι άλλοι), αλλά:
-Προβλέπεται και φαγητό στην τιμή αυτή (μπάρμπεκιου σε ερημική παραλία)
-Η εκδρομή διαρκεί περίπου 9 ώρες (09:00-18:00) έναντι 7 των άλλων (10:00-17:00).
Μέχρι και συρτάκι χορέψαμε πάνω στο πλοίο!!!
Καλά να περάσεις και να μας μεταφέρεις εντυπώσεις. -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Καλά να περάσεις και να μας μεταφέρεις εντυπώσεις.OK! Ευχαριστώ!
Σου εύχομαι κι εγώ από πριν 'η ώρα η καλή' και 'σιδεροκέφαλος'! Με το καλό να σε δεχτούμε στη λέσχη των παντρεμένων!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Την κάρτα ανοιξε την κ καλό θα ήταν να την ψεκάσεις με κάποιο αντισκωριακό που διώχνει κ το νερό, πιστεύω, αλλά καλύτερα ρώτα κ κάποιον ειδικο
Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση πως δεν το κατάλαβες... η κάρτα εντάξυ πανάλαφρη, αλλά το κινητό?Ασε φίλε Madman είμαι γενικά απίστευτα αφηρημένος... όντως μεγάλη βλακεία που δεν το κατάλαβα.
Όσον αφορά τη κάρτα, αυτή ακόμα δουλεύει κανονικότατα! Όπως την είδα μέσα έχει σκουριά αλλα και να θέλω δεν μπορώ να την ανοίξω, πρέπει να την κόψω/σπάσω!
Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να ανοίγει! πως στο καλό αλλάζει κανείς την μπαταρία της? χμμμμ πέρνα από κάποιο συνεργείο ή ηλεκτρολόγο καλύτερα
Ελπίζω να γίνει κάτι κ όλα να διορθωθούν!Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Καλά να περάσεις και να μας μεταφέρεις εντυπώσεις.
OK! Ευχαριστώ!
Σου εύχομαι κι εγώ από πριν 'η ώρα η καλή' και 'σιδεροκέφαλος'! Με το καλό να σε δεχτούμε στη λέσχη των παντρεμένων!
Ευχαριστώ πολύ. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μετά από πολλή ώριμη σκέψη και υπό την κατακραυγή της κοινωνίας. Βλέπεις, έπρεπε επιτέλους να με αποκαταστήσει!!!
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Καλά να περάσεις και να μας μεταφέρεις εντυπώσεις.
OK! Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ πολύ. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μετά από πολλή ώριμη σκέψη και υπό την κατακραυγή της κοινωνίας. Βλέπεις, έπρεπε επιτέλους να με αποκαταστήσει!!!
Ωραίος!
-
Άντε να φεύγουμε σιγά - σιγά.
Οι επόμενες τρείς εβδομάδες ελπίζω να είναι εβδομάδες ξεκούρασης και ανάκτησης δυνάμεων, σωματικών και ψυχικών. Μέρες που όπως λέει και ο γιός μου 'δηλαδή το πρωί που θα ξυπνήσω θα είσαστε εδώ;'
Για κανα-δυό βδομάδες θα ξαπλώνω το ασήκωτο κορμί μου στις παραλίες του αντολικού Πηλίου. Δεν έχω κάνει ξανά διακοπές σε μέρος που δεν έχει γύρω-γύρω θάλασσα, αλλά καλοί φίλοι με έπεισαν να περάσουμε μερικές μέρες μαζί. Τι τα θέλω τα βουνά και τα πράσινα, νησιώτης άνθρωπος...
Τα λέμε - καλά να 'μαστε - μετά τις 15. -
Θα πάει κανείς μήπως στο Las Vegas?
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Οι επόμενες τρείς εβδομάδες ελπίζω να είναι εβδομάδες ξεκούρασης και ανάκτησης δυνάμεων, σωματικών και ψυχικών. Μέρες που όπως λέει και ο γιός μου 'δηλαδή το πρωί που θα ξυπνήσω θα είσαστε εδώ;'
Για κανα-δυό βδομάδες θα ξαπλώνω το ασήκωτο κορμί μου στις παραλίες του αντολικού Πηλίου. Δεν έχω κάνει ξανά διακοπές σε μέρος που δεν έχει γύρω-γύρω θάλασσα, αλλά καλοί φίλοι με έπεισαν να περάσουμε μερικές μέρες μαζί. Τι τα θέλω τα βουνά και τα πράσινα, νησιώτης άνθρωπος...
Τα λέμε - καλά να 'μαστε - μετά τις 15.Καλά να περάσεις, καλή ξεκούραση . Κρήτη φέτος γιοκ?
-
Τα λέμε - καλά να 'μαστε - μετά τις 15.Καλά να περάσεις Ευριπίδη! Σε ωραίο μέρος πας!
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Θα πάει κανείς μήπως στο Las Vegas?Ήταν πρώτο στις επιλογές μου αλλά δεν έβρισκα εισητήρια για το αυτοκίντο με το καράβι τις ημερομηνίες που ήθελα. Αν βρω την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου μπορεί να πάω 2-3 μέρες. Να πάρω και τα παιδιά που δεν έχουν ξαναπάει.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα πάει κανείς μήπως στο Las Vegas?
Ήταν πρώτο στις επιλογές μου αλλά δεν έβρισκα εισητήρια για το αυτοκίντο με το καράβι τις ημερομηνίες που ήθελα. Αν βρω την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου μπορεί να πάω 2-3 μέρες. Να πάρω και τα παιδιά που δεν έχουν ξαναπάει.
Υπάρχει και ένα φέρι από αυτά που περίσσεψαν από το Ρίο-Αντίρριο. Για δες μήπως βρεις θέση εκεί...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλά να περάσεις, καλή ξεκούραση . Κρήτη φέτος γιοκ?Καλά να περάσεις Ευριπίδη! Σε ωραίο μέρος πας!
Ευχαριστώ παίδες. Κρήτη μάλλον καθόλου φέτος Κωστή. Η Κρήτη δεν είναι εκεί που έχει γύρω-γύρω θάλασσα, και ανατολικά συνορεύει με το Ρέθυμνο;
-
Σε καμιά ωρίτσα αναχωρώ για Καβάλα,όπου θα φιλεξενηθώ σε φιλικό σπίτι μέχρι τη Δευτέρα/Τρίτη.
Θα μπορούσα να είχα πάει και Πάρο,αλλά προτιμώ να αγοράσω ενισχυτή.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτόν τον κόσμο (μπορείς-αρκεί να έχεις γεμάααατο πορτοφόλι) -
Ευχαριστώ παίδες. Κρήτη μάλλον καθόλου φέτος Κωστή. Η Κρήτη δεν είναι εκεί που έχει γύρω-γύρω θάλασσα, και ανατολικά συνορεύει με το Ρέθυμνο;. Εκεί θα είμαι μετά τις 12/8!
ΥΓ Σοβινιστής είναι αυτός που αγαπάει τον τόπο του, πιο πολύ απ'την Κρήτη! (Αλλάξτε το μέρος ανάλογα με την καταγωγή σας )
-
Μία και καμμία!!!
Εμείς θα πάμε οικογενειακώς στο Πήλιο, στο Χορευτό (από 9 Αυγουστου). Είπαμε ν' αποφύγουμε το καράβι για φέτος...
Έχει πάει κανείς καλοκαίρι εκεί; Οι παραλίες πώς είναι; (φαίνονται πάντως πολύ καλές).
Καλά να περάσετε όλοι όπου κι αν πάτε -
Εμένα πάντως θα με βρείτε στα μέρη μου... Copacabana..., Ipanema..., εκεί τριγύρω θα είμαι τέσπα.
-
Λίγες ώρες έμειναν.
Αύριο αναχωρώ για Κέρκυρα, 1 εβδομάδα. Δεν έχω ξαναπάει, αλλά όλοι μου έχουν πει ότι είναι τέλεια
Το μελανό σημείο είναι η πρόσβαση, μέσω Ηγουμενίτσας. Υπομονη΄και ό,τι βγει.
Μία εβδομάδα στη συνέχεια Βόρεια Πελοπόννησο και ... τέλος
Καλές διακοπές σ'αυτούς που φεύγουν, καλά να περάσουν όσοι θα μείνουν.
Τα λέμε.
Kαλό Καλοκαίρι!