-
Παιδιά ξερει κανεις που μπορούμε να βρούμε καρτα γραφικών AGP παλιά σχετικά και με μικρό κόστος;;;
Πρέπει να έχει πρόβλημα είτε η κάρτα γραφικών μου, είτε η AGP της μητρικής και πρέπει να αρχίσω τις δοκιμές.....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Παιδιά ξερει κανεις που μπορούμε να βρούμε καρτα γραφικών AGP παλιά σχετικά και με μικρό κόστος;;;Πρέπει να έχει πρόβλημα είτε η κάρτα γραφικών μου, είτε η AGP της μητρικής και πρέπει να αρχίσω τις δοκιμές.....
Δεν μπορεις να δανειστεις απο κανενα φιλο σου για να δοκιμασεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παιδιά ξερει κανεις που μπορούμε να βρούμε καρτα γραφικών AGP παλιά σχετικά και με μικρό κόστος;;;
Πρέπει να έχει πρόβλημα είτε η κάρτα γραφικών μου, είτε η AGP της μητρικής και πρέπει να αρχίσω τις δοκιμές.....
Δεν μπορεις να δανειστεις απο κανενα φιλο σου για να δοκιμασεις;
τσου. οι φιλοι μου δεν ειναι στην Αθηνα δυστυχώς.
-
Αν ψωνιζεις απο καποιο συγκεκριμμενο καταστημα (αν εχεις καποια οικειοτητα δηλαδη) μπορεις να τους ζητησεις μια καρτα για δοκιμη.Εστω να την πληρωσεις και αν δεν φταιει αυτη τοτε να μπορεις να την πας πισω και να παρεις τα χρηματα σου.
-
Τελικά συνεχίζω με Kaspersky (όντας ευχαριστημένος) στην έκδοση 5.0.325 (με άδεια 2 ετών) ενώ επειδή κράσαρε το σύστημα με το Zone Alarm (και έγινε αναγκαστικό φορμάτ), πήρε πόδι και πλέον έχω φύλακα άγγελο το Kaspersky AntiHacker Firewall στην έκδοση 1.7
Πολλά ευχαριστώ τον Manosk για τις πολυτιμές συμβουλές του.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Παιδιά ξερει κανεις που μπορούμε να βρούμε καρτα γραφικών AGP παλιά σχετικά και με μικρό κόστος;;;Πρέπει να έχει πρόβλημα είτε η κάρτα γραφικών μου, είτε η AGP της μητρικής και πρέπει να αρχίσω τις δοκιμές.....
Οι παλιές με τις καινούριες AGP έχουν διαφορά στα βολτ και μπορεί να κάνεις ζημιά αν τις ανακατέψεις.
-
Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι, αν ξέρετε βέβαια. Έχω για firewall το ZoneAlarm Pro, το οποίο αν έχω καταλάβει καλά είναι υπεύθυνο για το ότι δεν μπορώ να δω τα κινούμενα emoticons του φόρουμ (και όχι μόνο του φόρουμ) ή να δω κάποιες εναλλάσόμενες εικόνες στα avatar, όπως αυτά του Bill33 ή του Σπύρου. Μήπως ξέρετε ποιά ρύθμιση πρέπει να αλλάξω για να λυθεί το πρόβλημα?
-
κανε μια αναζητηση σε προηγουμενες σελιδες, το ειχα ρωτησει και εγω και λυθηκε το προβλημα, απλα δε θυμαμαι πως
to βρηκα....
Στο tab 'Privacy' > Custom δες αν είναι στο 'On' το 'Block Animation'.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κανε μια αναζητηση σε προηγουμενες σελιδες, το ειχα ρωτησει και εγω και λυθηκε το προβλημα, απλα δε θυμαμαι πωςto βρηκα....
Στο tab 'Privacy' > Custom δες αν είναι στο 'On' το 'Block Animation'.
Ευχαριστώ πολύ Σπύρο, αυτό ήταν
-
Window Σβήστα το καινούργιο λειτουργικό της Μικρομαλακής
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
-
Σχεδόν για 5 χρόνια ήμουν με τον Explorer, αλλά με τα ^%&%&^* spyware του αναγκαζόμουν να κάνω 3-4 φορές τον χρόνο format.
Τώρα μετά το τελευταίο format χρησημοποιώ Firefox για λόγους ασφαλείας.
-
Υποπτεύομαι οτι και άλλοι σαν εμένα έχουν πρόβλημα με το PS2 και το GTA4...στην μέση περίπου του παιχνιδιού ( ) το μηχάνημα άρχισε να κάνει φρικτούς ( ) θορύβους απο το drive...και το παιχνίδι κολλούσε (error reading disc)...
-
Αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με videoclips. Παιζοθν τα βιντεοκλιπς αλλα δεν φαινεται σωστα η εικονα, δηλ ειναι αρκετα παραμορφωμενα τα χρωματα κλπ. Προηγουμενως πριν το προσεξω εβαλα το servive pack 2, το οποιο εχει νομιζω δικo του version καρτας γραφικων. Ετσι κατεβασα και εβαλα το τελευταιο version της καρτας μου αλλα απο οτι φαινεται δεν ειναι αυτο. Καμια ιδεα?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με videoclips. Παιζοθν τα βιντεοκλιπς αλλα δεν φαινεται σωστα η εικονα, δηλ ειναι αρκετα παραμορφωμενα τα χρωματα κλπ. Προηγουμενως πριν το προσεξω εβαλα το servive pack 2, το οποιο εχει νομιζω δικo του version καρτας γραφικων. Ετσι κατεβασα και εβαλα το τελευταιο version της καρτας μου αλλα απο οτι φαινεται δεν ειναι αυτο. Καμια ιδεα?Εχεις καρτα γραφικων Nvidia και τα βιντεο εχουν σχεδον λευκο χρωμα;
Αν ναι τοτε θα πας στις ιδιοτητες οθονης,στην καρτα γραφικων (NVIDIA **** ) , στην διορθωση χρωματων και στο προφιλ χρωματος θα βαλεις 'προηγμενη λειτουργια' .Μου εκανε και εμενα οταν εβαλα καινουργιους drivers και αλλαξα αυτη την επιλογη και εφτιαξε.Ελπιζω να ειναι το ιδιο και σε εσενα. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με videoclips. Παιζοθν τα βιντεοκλιπς αλλα δεν φαινεται σωστα η εικονα, δηλ ειναι αρκετα παραμορφωμενα τα χρωματα κλπ. Προηγουμενως πριν το προσεξω εβαλα το servive pack 2, το οποιο εχει νομιζω δικo του version καρτας γραφικων. Ετσι κατεβασα και εβαλα το τελευταιο version της καρτας μου αλλα απο οτι φαινεται δεν ειναι αυτο. Καμια ιδεα?σου συμβαίνει με όλα τα clips ή με κάποιο συγκεκριμένο? Δηλαδή, με όλες τις καταλήξεις αρχείων? (.mpg, .avi, .wmv κλπ)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με videoclips. Παιζοθν τα βιντεοκλιπς αλλα δεν φαινεται σωστα η εικονα, δηλ ειναι αρκετα παραμορφωμενα τα χρωματα κλπ. Προηγουμενως πριν το προσεξω εβαλα το servive pack 2, το οποιο εχει νομιζω δικo του version καρτας γραφικων. Ετσι κατεβασα και εβαλα το τελευταιο version της καρτας μου αλλα απο οτι φαινεται δεν ειναι αυτο. Καμια ιδεα?
σου συμβαίνει με όλα τα clips ή με κάποιο συγκεκριμένο? Δηλαδή, με όλες τις καταλήξεις αρχείων? (.mpg, .avi, .wmv κλπ)
Με ολα εκτος απο ενα που ειναι videoclip.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχεις καρτα γραφικων Nvidia και τα βιντεο εχουν σχεδον λευκο χρωμα;
Αν ναι τοτε θα πας στις ιδιοτητες οθονης,στην καρτα γραφικων (NVIDIA **** ) , στην διορθωση χρωματων και στο προφιλ χρωματος θα βαλεις 'προηγμενη λειτουργια' .Μου εκανε και εμενα οταν εβαλα καινουργιους drivers και αλλαξα αυτη την επιλογη και εφτιαξε.Ελπιζω να ειναι το ιδιο και σε εσενα.Εχω Nvidia και τα βιντεο εχουν σχεδον λευκο χρωμα και ισα που διακρινεις τι γινεται. Η λυση που μου προτεινες πρεπει να κανω restart για να ισχυσει η αλλαγη(γιατι δεν αλλαξε τιποτα)? Εκανα δεξι κλικ στο desktop, πατησα properties, πηγα Settings, Advanced, GeForce FX 5200, Color Correction, Color profile και απο το Standard mode το εβαλα σε Advanced mode. Αυτο ειναι?
-
Vasilakis, να υποθέσω οτι έχεις κάρτα γραφικών Nvidia? Και οτι έχεις το τελευταίο driver 77.72? Και μάλλον έχεις σύνδεση DVI για το μόνιτορ?
Αν ναι ειναι στανταρ το πρόβλημα που περιγράφεις. Τα χρώματα φαίνονται παραμορφωμένα και γενικώς η εικόνα σαν 'ξεπλυμμένη'. Η λύση είναι να πας στα Display Properties, στο Advanced, στο tab 'ΝVidia GeForce XXXX' και στο Color Correction κάτω κάτω να επιλέξεις το Advanced Settings. Αυτό έλυσε το πρόβλημα σε μένα. Είναι κάποιο bug του τελευταίου driver.
-
Ωπα, τώρα είδα οτι ο BILL33 με πρόλαβε.
-
Μαλλον δεν λυνεται το προβλημα γμτ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]