Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με videoclips. Παιζοθν τα βιντεοκλιπς αλλα δεν φαινεται σωστα η εικονα, δηλ ειναι αρκετα παραμορφωμενα τα χρωματα κλπ. Προηγουμενως πριν το προσεξω εβαλα το servive pack 2, το οποιο εχει νομιζω δικo του version καρτας γραφικων. Ετσι κατεβασα και εβαλα το τελευταιο version της καρτας μου αλλα απο οτι φαινεται δεν ειναι αυτο. Καμια ιδεα?
Εχεις καρτα γραφικων Nvidia και τα βιντεο εχουν σχεδον λευκο χρωμα;
Αν ναι τοτε θα πας στις ιδιοτητες οθονης,στην καρτα γραφικων (NVIDIA **** ) , στην διορθωση χρωματων και στο προφιλ χρωματος θα βαλεις 'προηγμενη λειτουργια' .Μου εκανε και εμενα οταν εβαλα καινουργιους drivers και αλλαξα αυτη την επιλογη και εφτιαξε.Ελπιζω να ειναι το ιδιο και σε εσενα.
Εχω Nvidia και τα βιντεο εχουν σχεδον λευκο χρωμα και ισα που διακρινεις τι γινεται. Η λυση που μου προτεινες πρεπει να κανω restart για να ισχυσει η αλλαγη(γιατι δεν αλλαξε τιποτα)? Εκανα δεξι κλικ στο desktop, πατησα properties, πηγα Settings, Advanced, GeForce FX 5200, Color Correction, Color profile και απο το Standard mode το εβαλα σε Advanced mode. Αυτο ειναι?