Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Συγνώμη, αλλα ο ιδρώτας και η μπόχα του δε σας ενοχλεί ?
γι'αυτό υπάρχει λύση: Μπάνιο + αποσμητικό
για το πουκάμισο, η λύση που έδωσε ο kouk είναι μια χαρά: 2ο πουκάμισο μαζί σου και καθάρισες.
Εγώ πάντως το πρωί που πάω στο γραφείο, ΔΕΝ ιδρώνω, δεν κάνει ακόμα πολλή ζέστη.
A, ωραία.....Εκτός απο τα ταπεράκια με πρωινό (μπουγάτσες, τοστ, κανα αυγουλάκι), τον καφέ, την εφημερίδα, το ραδιόφωνο (και καμια φορά μικρή TV),το αποσμητικό...., θα έχουμε και γκαρνταρόμπα μέσα στο αυτοκίνητο..!!! Ωραία...Δε παιρνουμε λέω γω ολοι ενα τροχόσπιτο να τα έχουμε ολα μέσα στα πόδια μας, να γράφουμε το μποτιλιάρισμα εκει που δε πιάνει μελάνι και να ξεβρακωνόμαστε κι ανετα αφου ιδρώσουμε??? Για να μη πω οτι αν είμαστε και προνοητικοί και ξεκινήσουμε λιιιιγο πιο νωρίς απ΄το σπίτι, θα προλαβαίνουμε κι ενα ντουζάκι στα γρήγορα πριν πατήσουμε το πόδι στο γραφείο....
Οσο γι' αυτό που λες οτι δεν ιδρώνεις το πρωι, σύμφωνοι, αλλα δε δουλεύουν ολοι σε γραφείο (που σημαίνει οτι περνούν κι αλλες ωρες ή λεπτά στο αυτοκίνητο εκτός αυτων της πρωινής μετακίνησης) και επίσης δε πηγαίνουν ολοι πρωι-πρωι στη δουλειά τους....
Εγω απλά είμαι υπερ της χρήσης κι οχι της καταχρησης.Απαντήσεις του στυλ (κατα την ταπεινή μου άποψη) 'κλιματιστικό???? ΠΟΤΕ ' και 'χωρίς κλιματιστικό ???? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ' τις θεωρώ εξ'ισου ακραίες και λάθος.... (εξαιρούνται σαφώς οι περιπτώσεις ανθρώπων που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα προβλήματα υγείας).
Και πάλι θα πω αυτο που λέω συνήθως...'Παν μέτρον άριστον'....