-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κάτσε βρε Ikar, και το M3 για το πουλ μουρ το παίρνουνε?Άβυσσος η ψυχή του αγοραστή Kid.
Ποτέ δεν ξέρεις.
Όμως οι Μ3 που το περισσότερο της ζωής τους παρκάρουν μπροστά σε πόρτες μαγαζιών, αντί να οδηγούνται με τις δικές τους πόρτες μάλλον μας οδηγούν στην υπόθεση ότι αγοράστηκαν για το λόγο, τον οποίο φαίνεται να εξυπηρετούν...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Όμως οι Μ3 που το περισσότερο της ζωής τους παρκάρουν μπροστά σε πόρτες μαγαζιών, αντί να οδηγούνται με τις δικές τους πόρτες μάλλον μας οδηγούν στην υπόθεση ότι αγοράστηκαν για το λόγο, τον οποίο φαίνεται να εξυπηρετούν...Να γίνω λίγο δικηγόρος του διαβόλου?
Αν εσύ (όχι εσύ συγκεκριμένα Pai Mei, ο οποιοσδήποτε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) είχες ένα τέτοιο αυτοκίνητο, θα πήγαινες με το ignis (τυχαίο παράδειγμα) στο club/μπουζούκια? Εγώ σίγουρα θα πήγαινα με το M3.
Εχθές από το Ακρωτήρι (μαγαζί στην παραλιακή) έφυγα την ίδια ώρα που έφευγε ένα Μ3. Σε πληροφορώ ότι βγήκε στην παραλιακή με τις πόρτες και αμέσως μετά το πάτησε και εξαφανίστηκε.. Το ένα (παρκάρισμα στο club) δεν αναιρεί το άλλο (γκαζοφίλ ιδιοκτήτης που μπορεί να το βάζει και στα μέγαρα).
Γνώμη μου τα παραπάνω ε, μην σφαχτούμε κιόλας.
-
@kid & pad:
Αφού έτσι είναι η πλειοψηφία τι να κάνουμε;
Η Μ είναι ειδική περίπτωση, αν και με τόσες 'Μ' που κυκλοφορούν και πόσες έχουν έρθει νύχτα από Γερμανία ποτέ δεν ξέρεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@kid & pad:Αφού έτσι είναι η πλειοψηφία τι να κάνουμε;
Η Μ είναι ειδική περίπτωση, αν και με τόσες 'Μ' που κυκλοφορούν και πόσες έχουν έρθει νύχτα από Γερμανία ποτέ δεν ξέρεις
Αυτο ακριβως προσπαθω να σου πω!!!
Οτι δεν ειναι ολοι ετσι!!!
Οσο για τα ///Μ υπαρχουν πολλοι ιδιοκτητες που δεν ξερουν τι σημαινει ///Μ!
Υ.Γ.Μακαρι να μην εβγαινε 316-318!! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να γίνω λίγο δικηγόρος του διαβόλου?
Αν εσύ (όχι εσύ συγκεκριμένα Pai Mei, ο οποιοσδήποτε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) είχες ένα τέτοιο αυτοκίνητο, θα πήγαινες με το ignis (τυχαίο παράδειγμα) στο club/μπουζούκια? Εγώ σίγουρα θα πήγαινα με το M3.
Εχθές από το Ακρωτήρι (μαγαζί στην παραλιακή) έφυγα την ίδια ώρα που έφευγε ένα Μ3. Σε πληροφορώ ότι βγήκε στην παραλιακή με τις πόρτες και αμέσως μετά το πάτησε και εξαφανίστηκε.. Το ένα (παρκάρισμα στο club) δεν αναιρεί το άλλο (γκαζοφίλ ιδιοκτήτης που μπορεί να το βάζει και στα μέγαρα).
να γίνω κι εγώ;
σάββατο βράδυ παραλιακή το πολύ να βάλεις 2α, άρα τι δυνατότητες της Μ και της κάθε Μ θα δεις;
Σε τέτοια μαγαζιά ούτε απ' έξω δεν πατάω, αλλά ακόμα και να τύχει να πάω -λόγω εορτών/γενεθλίων κλπ- υπάρχει και το εταιρικό, τον ίδιο χρόνο θα κάνω
Σίγουρα υπάρχουν και κάτοχοι Μ, (τυχαίνει να γνωρίζω έναν) που έχει ένα άλλο για την πόλη και μηχανή για κάθε μέρα και την Μ ΣΚ, και ΟΧΙ σε πολυσύχναστα μέρη. Θα πάει με το μικρό
-
Λίγοι νομίζω παίρνουν Μ για μούρη.. Εξάλλου με τα ίδια λεφτά παίρνες Boxster S που είναι και Porsche και στον παράγοντα πουλ μουρ βρίσκεται πολύ μπροστά..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όμως οι Μ3 που το περισσότερο της ζωής τους παρκάρουν μπροστά σε πόρτες μαγαζιών, αντί να οδηγούνται με τις δικές τους πόρτες μάλλον μας οδηγούν στην υπόθεση ότι αγοράστηκαν για το λόγο, τον οποίο φαίνεται να εξυπηρετούν...
Να γίνω λίγο δικηγόρος του διαβόλου?
Kidare έχω σαν αρχή να μη δίνω το αυτοκίνητό μου σε κανέναν παρκαδόρο.
Προτιμώ να το παρκαρώ κάπου πιο μακριά, γιατί δεν τους εμπιστεύομαι.
Το ίδιο θα έκανα ακόμα κι αν είχα Μ3.Ακόμα και η πάντα μπροστά σε κόσμο ή έξω από το κλαμπ μπορεί να πηγάζει από την ίδια διάθεση για επίδειξη. Χωρίς αυτό φυσικά να είναι απόλυτο ούτε και καταδικαστέο, γιατί το θέαμα είναι θέαμα και πάντα πρέπει να το επιβραβεύουμε!
-
Εγω παντως οποτε παω παραλια μερια (σπανια πλεον) παω με μηχανη η με vw lupo!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
@kid & pad:
Υ.Γ.Μακαρι να μην εβγαινε 316-318!!για την πλειοψηφία έχω μιλήσει πάντα.
αν δεν έβγαινε 316-318, 116 μπορεί να μην υπήρχαν ευρώ για Μ. Γιατί από τα 30Κ της 316 τα περισσότερα είναι μεικτό κέρδος, ούτε φόροι (1.600 είναι) ούτε κόστος παραγωγής
Τα -εύκολα- κέρδη ουδείς εμίσησε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
να γίνω κι εγώ;Όχι, μόνο εγώ έχω αυτό το δικαίωμα.
σάββατο βράδυ παραλιακή το πολύ να βάλεις 2α, άρα τι δυνατότητες της Μ και της κάθε Μ θα δεις;
Ναι, αλλά εχθές ήταν Τετάρτη.
Σε τέτοια μαγαζιά ούτε απ' έξω δεν πατάω, αλλά ακόμα και να τύχει να πάω -λόγω εορτών/γενεθλίων κλπ- υπάρχει και το εταιρικό, τον ίδιο χρόνο θα κάνω
Προσωπικά όταν πηγαίνω σε τέτοια μαγαζιά πηγαίνω καλά ντυμένος, γιατί να μην πάω με το καλό αυτοκίνητο κιόλας?
Σίγουρα υπάρχουν και κάτοχοι Μ, (τυχαίνει να γνωρίζω έναν) που έχει ένα άλλο για την πόλη και μηχανή για κάθε μέρα και την Μ ΣΚ, και ΟΧΙ σε πολυσύχναστα μέρη. Θα πάει με το μικρό
Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις αλλά νομίζω είναι λίγοι..
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@kid & pad:
Υ.Γ.Μακαρι να μην εβγαινε 316-318!!για την πλειοψηφία έχω μιλήσει πάντα.
αν δεν έβγαινε 316-318, 116 μπορεί να μην υπήρχαν ευρώ για Μ. Γιατί από τα 30Κ της 316 τα περισσότερα είναι μεικτό κέρδος, ούτε φόροι (1.600 είναι) ούτε κόστος παραγωγής
Τα -εύκολα- κέρδη ουδείς εμίσησε
Eμ..τι να πω αφου βρισκουν πελατες...βαρανε!!!
Εγω παντως το 325ti το πηρα αρκετα καλη τιμη! -
Ρε παιδιά πως έφτασε η Gt Με το καλημέρα στα 40????
αν ειναι δυνατον!!!!
πλάκωσαν οι αλφίστι απο το κλαμπ?
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Ρε παιδιά πως έφτασε η Gt Με το καλημέρα στα 40????αν ειναι δυνατον!!!!
Αντικειμενικη ψηφοφορια!
-
Αν μου χάριζαν 30000 ευρώ θα την αγόραζα και εγώ την gt είναι πανέμορφη. Αν έπρεπε να τα πληρώσω από την τσέπη μου αμφιβάλλω. Μην ψάχνετε αντικειμενικές ψηφοφορίες. κουβέντα να γίνεται
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
αν ειναι δυνατον!!!!
Αντικειμενικη ψηφοφορια!
Θα έλεγα πως οι φίλοι της BMW είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να κάνουν τέτοια σχόλια. Να θυμίσω τι είχε γίνει στην ψηφοφορία ανάμεσα σε Alfa 159-BMW 3;
-
αν ειναι δυνατον!!!!
Με την τρελα των alfisti, τους εχω ικανους να εχουν 5-6 accounts ο καθένας......
Εχουνε γινει γραφικοι πια.......
Κατι σε Ολυμπιακο φάση.........Alfisti και Αντί-Alfisti.....
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
αν ειναι δυνατον!!!!
Με την τρελα των alfisti, τους εχω ικανους να εχουν 5-6 accounts ο καθένας......
Εχουνε γινει γραφικοι πια.......
Κατι σε Ολυμπιακο φάση.........Alfisti και Αντί-Alfisti.....
axaxaxaxaaxaxaaxax
-
Δεν θα πάρεις Alfa Romeo ποτέ αλβανέ, αλβανέεεε
έτσι για να γελάσουμε λίγο.
-
Δεν θα πάρεις Alfa Romeo ποτέ αλβανέ, αλβανέεεε
έτσι για να γελάσουμε λίγο.
?
-
Την αρχή 'GIGO' την ξέρεις;
GT 2.0 vs Golf GTi vs MR-2 vs RX8 Cosmo