-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Footrest έχει;
Δεν χρησιμοποιώ ποτέ και δεν το πρόσεξα, αλλά νομίζω πως δεν έχει...
εγω το θεωρω απαραιτητο σε οποιοδηποτε αυτοκινητο...
γουστα θα μου πεις αλλα το ποδι το πατας στο πεταλ του σθμπλεκτη η στο πατωμα?εκτος αν οδηγας γκαζι φρενο....
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
H Eλσα πρεπει να την εκανε με ελαφρα πηδηματακια με ολα αυτα που διαβασε
Η αλήθεια είναι ότι έχω τρομάξει λιγάκι...
Σκέφτομαι να του κάνω ένα test drive, αν και δεν ξέρω πόσο ασφαλή συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις...
Θέλω ένα όσο γίνεται περισσότερο αξιόπιστο αυτοκίνητο, γιατί τα επόμενα 5-6 χρόνια θα το πληρώνω από την τσέπη μου και δεν θέλω να μου βγάλει τα τρελά προβλήματα με το καλημέρα...Βρε κορίτσι μου, γιατί θες να βρεις τον μπελά σου;;; Ρίξε μια ματιά στην τελευταία μου δημοσίευση στο Ford Forum και μετά πήγαινε να πάρεις γιαπωνέζο!!!
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
Footrest έχει;
γουστα θα μου πεις αλλα το ποδι το πατας στο πεταλ του σθμπλεκτη η στο πατωμα?εκτος αν οδηγας γκαζι φρενο....
Πραγματικά δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ... Το πόδι μου το ακουμπάω στο δάπεδο μπροστά απο το πεντάλ του συμπλέκτη. Όσες φορές έχω δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω footrest δεν με εξυπηρετεί καθόλου. Στη θέση που έχω το κάθισμα μου φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά και δεν με βολεύει...
Οδηγώ και γκάζι φρένο καμμιά φορά... -
Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! Τελικά πήρα ένα Opel Corsa 1.4 sport!
-
Kαλοταξιδο !!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! Τελικά πήρα ένα Opel Corsa 1.4 sport!Kαλοτάξιδο! Και εγώ το ίδιο έχω! Πιστεύω θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη!
-
Πιστευω απο τις καλυτερες επιλογες Ελσα, και εχει και πολύ καλη ποιοτητα και στιβαρότητα το ταμπλο-σαλονι. Καλοριζικο!
-
Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Χαίρομαι που το θεωρείτε καλό. Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και αγχωνόμουν λίγο ως προς την επιλογή...
-
Καλορίζικο και απο μενα και να το χαρεις οσο μπορεις περισσοτερο...
-
Γενικά θα μιλήσω. H Ford και το Fiesta και ποιότητα κατασκευής έχουν πολύ καλή και κρατημα και από αξιοπιστία δεν έχουν ακουστεί παράπονα σοβαρά. Προσωπικά θα το αγόραζα λόγω αξιοπιστίας, κρατήματος και ποιότητας κατασκευής αλλά και εγγύησης (5 χρόνια είναι πολύ καλό διάστημα χρονικό).
-
Καλοτάξιδο το νέο τουτού.
-
Πολυ καλη η επιλογη σου Ελσα.Το corsa ειναι ενα αποδεδειγμενα καλο αυτοκινητο με υψηλη αξιοπιστια,καλη ποιοτητα και συνδυαζει επιδοσεις με χαμηλη καταναλωση λογω twinport.
Εγω ημουν μεταξυ αυτου και του fiesta.Τελικα πηρα το δευτερο.Δε λεω μεχρι στιγμης εχει παρουσιασει μικροπροβληματα αλλα τιποτα το πολυ σοβαρο.Κριμα γιατι σαν αυτοκινητο ειναι μια χαρα-στιβαρο,ωραιο κρατημα,πολυ ομορφο κλπ.Βεβαια για καινουργιο αυτοκινητο καθε ειδους προβλημα ειναι ανεπιτρεπτο.Στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα να επαιρνα το opel...
Καλοριζικο,καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
H Ford και το Fiesta και ποιότητα κατασκευής έχουν πολύ καλή και κρατημα και από αξιοπιστία δεν έχουν ακουστεί παράπονα σοβαρά.Μπες στο fiesta club να δεις παράπονα με τη σέσουλα.
Δεν έχω Fiesta ο ίδιος, αλλά έχει ένας φίλος μου και το έχω ζήσει αρκετά. Απο ποιότητα κατασκευής, ενώ στην αρχή έδειχνε πολύ καλό, μετά από 1 χρόνο, το τιμόνι...ξεφλούδισε!!
Κρίμα, γιατί πρόκειται για για ένα πολύ όμορφο, ευχάριστο στην καθημερινή χρήση και ευχάριστο στην οδήγηση μικρό αυτοκίνητο και με κράτημα που με άφησε άφωνο, όμως απ' ό,τι ακούω και βλέπω, από αξιοπιστία κάτι έχει γίνει με τη Ford.
Πάντως, άλλος φίλος με Focus ST δεν έχει εδώ και ένα χρόνο το παραμικρό πρόβλημα και το αυτοκίνητο έχει αρκετά και δύσκολα χιλιόμετρα στην πλάτη του.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Footrest έχει;
Πραγματικά δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ... Το πόδι μου το ακουμπάω στο δάπεδο μπροστά απο το πεντάλ του συμπλέκτη. Όσες φορές έχω δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω footrest δεν με εξυπηρετεί καθόλου. Στη θέση που έχω το κάθισμα μου φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά και δεν με βολεύει...
Οδηγώ και γκάζι φρένο καμμιά φορά...Νομιζω πως λιγοτερο ενοχλητικο ειναι να μην εχει footrest παρα να εχει τα πενταλ μετατοπισμενα προς τα δεξια...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δεν έχω Fiesta ο ίδιος, αλλά έχει ένας φίλος μου και το έχω ζήσει αρκετά. Απο ποιότητα κατασκευής, ενώ στην αρχή έδειχνε πολύ καλό, μετά από 1 χρόνο, το τιμόνι...ξεφλούδισε!!Αυτό ακριβώς συνέβη και σε μία φίλη μου με Φιέστα.
-
Σας ευχαριστώ όλους! Μόλις το πάρω στα χεράκια μου θα σας πω εντυπώσεις!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
H Ford και το Fiesta και ποιότητα κατασκευής έχουν πολύ καλή και κρατημα και από αξιοπιστία δεν έχουν ακουστεί παράπονα σοβαρά.
Μπες στο fiesta club να δεις παράπονα με τη σέσουλα.
Δεν έχω Fiesta ο ίδιος, αλλά έχει ένας φίλος μου και το έχω ζήσει αρκετά. **Απο ποιότητα κατασκευής, ενώ στην αρχή έδειχνε πολύ καλό, μετά από 1 χρόνο, το τιμόνι...ξεφλούδισε!! **
Κρίμα, γιατί πρόκειται για για ένα πολύ όμορφο, ευχάριστο στην καθημερινή χρήση και ευχάριστο στην οδήγηση μικρό αυτοκίνητο και με κράτημα που με άφησε άφωνο, όμως απ' ό,τι ακούω και βλέπω, από αξιοπιστία κάτι έχει γίνει με τη Ford.Πάντως, άλλος φίλος με Focus ST δεν έχει εδώ και ένα χρόνο το παραμικρό πρόβλημα και το αυτοκίνητο έχει αρκετά και δύσκολα χιλιόμετρα στην πλάτη του.
στο golf ξεφλουδιζει πριν τον χρονο........
(παντως κανετε τα αδυνατα δυνατα για να βγαλετε ενα αμαξι σκαρτο) -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! Τελικά πήρα ένα Opel Corsa 1.4 sport!Φτουυυυυ!!!! Κρίμα!
Πλάκα κάνω!
Καλοτάξιδο και καλορίζικο το καινούργιο σου αμάξι. Πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να κάνεις!Θα σoυ πρότεινα και 'γω το Fiesta S, αλλά πρόλαβες!
Ρε παιδιά η κοπέλα για το Fiesta S ενδιαφέρθηκε, όχι για το Fiesta ST!!
Γιατί όλοι οι υπέρμαχοι αρχίσατε να της λέτε για το ST;
Πόσα κυβικά είναι το S και πόσα το ST; 1600 και 2000 αντίστοιχα; -
Καλοταξιδο! Πολυ καλη επιλογη.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
στο golf ξεφλουδιζει πριν τον χρονο........
(παντως κανετε τα αδυνατα δυνατα για να βγαλετε ενα αμαξι σκαρτο)Αυτό κατάλαβες; Το διάβασες όλο το post μου;
Πίστεψέ με, το Fiesta το είχα συμπαθήσει απίστευτα και μάλιστα, προσπάθησα να πείσω και τον πατέρα μου να αγοράσει ένα, όταν σκεφτόταν να αλλάξει αυτοκίνητο. Το Fiesta φαινόταν σε όλα του πολύ καλό. Δεν έχω κανένα λόγο να θέλω να βγάλω σκάρτο το αυτοκίνητο αυτό (ούτε και κανένα άλλο) αλλά όταν είδα το ξεφλουδισμένο τιμόνι, το θεώρησα απαράδεκτο. Μαζί με τα παράπονα αξιοπιστίας που ακούω τον τελευταίο καιρό τώρα που πλέον το μοντέλο έχει κάποια χρόνια στην πλάτη, με κάνουν να λέω ότι μια τέτοια αγορά ίσως τελικά να μην είναι η καλύτερη επιλογή.
Δε θέλω να καταστροφολογώ. Δε λέω ότι το Fiesta είναι το πιο ζημιάρικο αυτοκίνητο στον κόσμο, κάθε άλλο. Εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή πρόταση. Εγγύηση έχει και μέχρι στιγμής ο φίλος μου δεν έχει πληρώσει τίποτα από την τσέπη του, αλλά όταν καινούργιο αυτοκίνητο σε αφήνει στα καλά καθούμενα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Χτες πάλι, τι σύμπτωση, είχε μείνει ένα στο Γαλάτσι μέσα στη μέση του δρόμου με σηκωμένο το καπο και ο τύπος προσπαθούσε να καταλάβει τι έγινε.
Συμπτώσεις; Ναι, μπορεί να είναι. Αλλά οι ενδείξεις δεν είναι πολύ καλές και εκεί που είχα την τέλεια εικόνα για το Fiesta, τώρα πια δεν την έχω.
Το αμάξι σε καμία περίπτωση δεν είναι σκάρτο και λυπάμαι αν φάνηκε ότι αυτό λέω.
Θέμης.
Ford Fiesta S: Να το πάρω?