Nov 20, 2002, 2:43 AM

Ο χρήστης cpp έγραψε:

Egw proswpika tha eperna ena A4 Turbo 2WD me ta 163HP. Ftanei kai arkei kai einai to pio oikonomiko apo ta 1.8 Turbo. Oso gia to Quattro (to opoio exw) den to synistw gia ta lefta tou. Gia xioni ok, alla sto dromo den dikailogei ti diafora apo to aplo. Kaiei kai arketa parapanw kai an den eixe kontoteres sxeseis tha itan kai poly pio argo

Συμφωνώ απόλυτα με τη διατύπωση. Η τετρακίνηση δεν είναι πανάκεια. Ενα καλοστήμένο 2WD όπως το νέο Α4 1.8Τ μπορεί να κινηθεί εξίσου σβέλτα σε στροφές...

Επιτέλους, υπάρχουν σε αυτό το Forum και άνθρωποι που καταλαβαίνουν/έχουν βιώσει και κάτι παραπάνω από τις στεγνές 'συνταγές' και μόδες της εποχής μας

Γειά χαρά Α4 turbo!!!

Chris

Ckosm, δεκτή η γνώμη σου.
Θέλω όμως να δώσω το Golf IV 1.8T και θέλω κάτι εξ ίσου καλό μέχρι 20-22 εκ. με καλούς χώρους και για τους πίσω, φαντάζομαι τετρακίνητο για καλύτερη συμπεριφορά και όχι πιο αργό από αυτό που ήδη έχω. Τεκμήριο no problem πες μου τι να πάρω?
Θεωρούσα το Avant 1,8TQ το ιδανικότερο.
Περνάει από το μυαλό μου και το Pajero Wagon 3,5 αλλά φοβάμαι τα γνωστά που λένε για τα jeep

Πάρε μια 330ci, αφου δεν εχεις προβλημα τεκμηρίου να καταλάβεις τι σημαίνει τριλιτρος κινιτήρας και 50/50 κατανομή βάρους.

Επίσης αντί να ρωτάς κόσμο γιατί δεν πας για κανένα test-drive;