-
Α,εντάξει τότε....προφανώς -όπως θα μπορεί εύκολα κάποιος δικηγόρος να μας διαβεβαιώσει- μετά τα μεσάνυχτα τα αδικήματα που επισύρουν αυτόφωρο παραγράφονται αυτόματα,τα όρια ταχύτητας δεν ισχύουν ενώ οι ανάποδες κλίσεις του συγκεκριμένου δρόμου και η κακή ποιότητα του οδοστρώματος σε συγκεκριμένα σημεία εξομαλύνεται....
Κάποιοι,κάπου έλεγαν συνέχεια ότι 'τα άδεια όπλα σκοτώνουν'. -
Παρέβην τον Νόμο, αλλά τα 200 σε μια άδεια ευθεία δεν είναι επικίνδυνα. Μην γινόμαστε τώρα τιμητές των πάντων...
-
Καλά,ότι πεις....σαν το ολίγον έγκυος μου ακούγεται όλο αυτό βέβαια...over and out.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Καλά,ότι πεις....σαν το ολίγον έγκυος μου ακούγεται όλο αυτό βέβαια...over and out.Καλά...λες και ήταν η πρώτη παράβαση του ΚΟΚ που έχει γίνει...
Ο δρόμος ήταν άδειος όντως τέτοια ώρα... -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Εξάλλου ο Αλέξανδρος παραθέτει ένα τεστ που εξυπηρετεί την άποψή του. Έχω κι εγώ διαβάσει κάποια τεστ που βγάζουν το Α4 συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο. Και τι με αυτό; Διαφορετικές απόψεις πάντα θα υπάρχουν...Εκεί που όλοι όμως συμφωνούν είναι στην ανωτερότητα της Giulia σε σπορτιφ οδική συμπεριφορά. Απλώς δεν είναι μόνο αυτό το χαρακτηριστικό που διαμορφώνει την αξιολόγηση ενός αυτοκινήτου...
Επειδή πάντως μπήκα και στη νέα τριαρα πρέπει να πω ότι η απόσταση στο εσωτερικό ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα έχει μεγαλώσει και άλλο. Η τριαρα είναι πλέον απίστευτα ποιοτική με κορυφαία υλικά στην καμπίνα και σύγχρονο καντράν ψηφιακό και οθόνη...Δεν υπάρχει επαφή με την Τζούλια σε αυτά. Στον δρόμο δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι καλύτερη η Ιταλίδα αλλά έχοντας οδηγήσει πλέον αρκετές BMW ειμαι βέβαιος ότι μιλάμε για μικρές διαφορές. Συνολικά δλδ η τριαρα πιστεύω θα είναι καλύτερο αμάξι 100%. Οδηγικά όμως πιθανότατα η Τζούλια. Ο Αλέξανδρος μπορεί να υποθέσει τι θα διάλεγα ΚΑΙ εγώ...
-
Μόνο ενας ρομαντικός θα διαλεγε Τζούλια, γιατι στο 90% των χιλιομέτρων ειναι χειρότερο αυτοκίνητο....στα €60-80.000 ομως συνηθως δεν αρκεί ο ρομαντισμός. Εξ ου και οι πωλήσεις.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Καλά,ότι πεις....σαν το ολίγον έγκυος μου ακούγεται όλο αυτό βέβαια...over and out.Θες να μου πεις ότι δεν έχεις 200αρίσει ποτέ;
Μόνο ενας ρομαντικός θα διαλεγε Τζούλια
Όποιος ενδιαφέρεται για οδήγηση θα διάλεγε Τζούλια. Αν εσύ την βρίσκεις να παίζεις με οθόνες, απλά δεν θα συνεννοηθούμε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλά,ότι πεις....σαν το ολίγον έγκυος μου ακούγεται όλο αυτό βέβαια...over and out.
Θες να μου πεις ότι δεν έχεις 200αρίσει ποτέ;
Μόνο ενας ρομαντικός θα διαλεγε Τζούλια
Όποιος ενδιαφέρεται για οδήγηση θα διάλεγε Τζούλια. Αν εσύ την βρίσκεις να παίζεις με οθόνες, απλά δεν θα συνεννοηθούμε...
O Φάνης Αλέξανδρέ μου είναι οπαδός ΚΑΙ της αυτοκίνησης
Αλλά - και καλά κάνει - τα θέλει ΟΛΑ!
Έχει οδηγήσει πολλά και πολύ καλά αμάξια και νομίζω ότι αν βρισκόσασταν θα είχατε πάρα πολλά να πείτε!
Μακάρι να γίνει και με τους τρεις μας κάποια στιγμή! -
Βασίλη μου ξέρεις ότι ποτέ δεν λέω όχι σε ρετσίνα με φιλαράκια!!!
Τον Φάνη τον αγαπώ, διαδικτυακά, αλλά έχει ένα κολληματάκι...
-
Βασίλη μου ξέρεις ότι ποτέ δεν λέω όχι σε ρετσίνα με φιλαράκια!!!Τον Φάνη τον αγαπώ, διαδικτυακά, αλλά έχει ένα κολληματάκι...
Το χει το χει αυτό!!
-
Μετα λοιπόν απο τις διαδικτυακές φιλοφρονήσεις των μελών του forum και τις 200άρες στον περιφερειακό ας πούμε οτι το yaris αξίζει στην υβριδική του έκδοση για όποιον κάνει πολλά χλμ στην πόλη και γύρω απο αυτή, θα του προσφέρει απλόχερα πολλά αγχολυτικά και οικονομικά χλμ ( χρήαη και συντήρηση ) αλλα επειδή πια δεν υπάρχει ντήζελ στην Toyota για όποιον κάνει χλμ στην εθνική και τους επαρχιακούς δρόμους το fiesta είναι μια επιλογή μονόδρομος αφου δεν θέλει ο συντάκτης του τοπικού τα γαλλικά .
-
Όποιος ενδιαφέρεται για οδήγηση θα διάλεγε Τζούλια. Αν εσύ την βρίσκεις να παίζεις με οθόνες, απλά δεν θα συνεννοηθούμε...Μάλλον δεν το είπα καλά. Και εμένα μου αρέσει η οδήγηση, αλλά πρακτικά οδηγώ στο 5-10% του χρόνου που είμαι στο αυτοκίνητο, το υπόλοιπο διάστημα απλά μετακινούμαι. Οπότε στην μετακίνηση, ειδικά με την οικογένεια, μετράνε και άλλα πράγματα και πολλές φορές περισσότερο από το οδηγικό κομάτι. Μιλάμε για ένα οικογενέιακό sedan, και όχι για την 8C. Από το οικογενειακό σεντάν λοιπόν οι απαιτήσεις είναι πολλές και συγκρουοόμενες, για αυτό λέω ότι η 3αρα σαν αυτοκίνητο (οικογενειακό σεντάν υπενυθμίζω!) είναι καλύτερο.
Τώρα εαν κάποιος πάρει οικογενειακό σεντάν μόνο και μόνο για την χαρά της οδήγησης, κάποιος λάθος κάνει....υπάρχουν πολύ καλύτερα (και στηνότερα) αυτοκίνητα για αυτό τον σκοπό.
Βασίλη μου ξέρεις ότι ποτέ δεν λέω όχι σε ρετσίνα με φιλαράκια!!!
Τον Φάνη τον αγαπώ, διαδικτυακά, αλλά έχει ένα κολληματάκι...
Πολύ θα ήθελα να βρεθούμε οι 3 μάς ...με τσίπουρο ή μπύρα παρακαλώ, η ρετσίνα με πειράζει!
Κανέ κολληματάκι δεν έχω....είμαι τελείως αντικειμενικός! Δεν φταίω εγώ που η BMW βγάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα....
-
Καλησπερα
και εγω το yaris θα επαιρνα καθως τα ιαπωνικα φημιζονται για την αξιοπιστια τους. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τώρα εαν κάποιος πάρει οικογενειακό σεντάν μόνο και μόνο για την χαρά της οδήγησης, κάποιος λάθος κάνει....υπάρχουν πολύ καλύτερα (και στηνότερα) αυτοκίνητα για αυτό τον σκοπό.Όχι απαραίτητα. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου επιβάλλεται κάποιος να έχει ένα σεντάν, επειδή μεταφέρει 2-3 επιβάτες συχνά, αλλά θέλει να είναι γρήγορο και να απολαμβάνει την οδήγησή του. Σεντάν δεν σημαίνει μόνο κουτσούβελα.
Πολύ θα ήθελα να βρεθούμε οι 3 μάς ...με τσίπουρο ή μπύρα παρακαλώ, η ρετσίνα με πειράζει!
Δεν φταίω εγώ που η BMW βγάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα...
yaris vs fiesta