-

-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:

26 χρόνων σχέδιο κι ακόμα παραμένει φρέσκο και πανέμορφο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ήταν όταν οι σχιστομάτηδες σχεδιάζαν 15 χρόνια μπροστά. Το ίδιο ισχύει για τα R34, RX7, 300ZX, 3000GT και κάποια ακόμα που ξεχνάω.
-
Η γνωστή 'μαμά' της Θεσσαλονίκης, Πάνο;
Κακάσχημο μου φαίνονταν και τότε, κακάσχημο μου φαίνεται και σήμερα. Με διαφορά το πιο ανέμπνευστο σχέδιο από τα γρήγορα Ιαπωνικά κουπέ της εποχής (NSX, RX-7, 300 ZX, 3000 GT).
-
Mάλλον αυτό που κάποτε βρισκόταν παρκαρισμένο στο εμπορικό Μακεδονία και ανά διαστήματα στην Τούμπα Αλεξ.
Στα της εμφάνισης θα διαφωνήσω ότι είναι κακάσχημο ωστόσο κοντοστάθηκα λίγο δίπλα του και....δεν. Επίσης το γεγονός ότι πιάνω τον εαυτό μου να μην θυμάται αν είναι το ίδιο με τα προηγούμενα που είδα μάλλον δε μου κάνει τελικά και τόσο αίσθηση.
Σίγουρα όμως εντάσσεται στα κορυφαία κουπέ εκείνης της εποχής. -
Αυτό σκεφτόμουν! Ασημί ήταν η Supra που βλέπαμε στο πάρκινγκ τότε τις Παρασκευές.
Δεν μ' άρεσε ποτέ σε εμφάνιση αλλά ήταν από τα αυτοκίνητα που το γούστο μου περί εμφάνισης το έβαζα σε δεύτερη μοίρα γιατί σε όλα τα υπόλοιπα ήταν στα κορυφαία του είδους του. -
Βέβαια να πω την αλήθεια με ένα bodykit και μια γατοφωλια για εξάτμιση δε θα με χαλαγε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Βέβαια να πω την αλήθεια με ένα bodykit και μια γατοφωλια για εξάτμιση δε θα με χαλαγε... -
Σε πάρκινγκ ξενώνα, προφανώς του ιδιοκτήτη. V8 230 bhp.

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είδα στον δρόμο μια ασημί και μια μαύρη και με τα νίκελ και τις γρύλλιες ήταν υπέροχες.
Στο άσπρο αδικείται σαν να είναι nissan.Η alfa νομίζω έκλεψε αρκετά σχεδιαστικά από τις αναλογίες της.
-
Το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τον πέτυχα ενώ ξεπάρκαρε. Είναι λέει το μοναδικό στην πόλη.

-
!!!

-
Πέτυχα καί γω 2 σήμερα

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tesla 3 Νορβηγικο στη βορεια Κερκυρα.Πολυ σιγουρο τον κοβω
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Tesla 3 Νορβηγικο στη βορεια Κερκυρα.Πολυ σιγουρο τον κοβωΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκούρο γκρι-μαύρο;
-
Tesla 3 Νορβηγικο στη βορεια Κερκυρα.Πολυ σιγουρο τον κοβωΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως είναι αυτό που ανέβασε βίντεο ο σαρημπαλιδης;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Σκούρο γκρι-μαύρο;
Ναι κατι τετοιο ητσν
-
Σκούρο γκρι-μαύρο;
Ναι κατι τετοιο ητσν
Το ίδιο είδα κι εγώ. Πρώτη φορά έβλεπα από κοντά το tesla 3 και μου φάνηκε αρκετά ογκώδες, το περίμενα μικρότερο. Ισως φταίνε και οι στενοί δρόμοι του νησιού.
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Σκούρο γκρι-μαύρο;
Ναι κατι τετοιο ητσν
Το ίδιο είδα κι εγώ. Πρώτη φορά έβλεπα από κοντά το tesla 3 και μου φάνηκε αρκετά ογκώδες, το περίμενα μικρότερο. Ισως φταίνε και οι στενοί δρόμοι του νησιού.
Σε τέτοιους δρόμους ένα SUV μάλλον είναι καλύτερο, κατα προτίμηση να είναι και οικονομικό.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σκούρο γκρι-μαύρο;
Ναι κατι τετοιο ητσν
Σε τέτοιους δρόμους ένα SUV μάλλον είναι καλύτερο, κατα προτίμηση να είναι και οικονομικό.
Αν μιλάμε για την Κέρκυρα, είναι τόσο βατό νησί, που χώμα θα πατήσεις σε 1,5 παραλία, οπότε το μόνο που δεν χρειάζεσαι είναι SUV. Εκτός κι αν είσαι από αυτούς που θέλουν SUV για οικονομία
Carspotting [#7]