-
Αν όχι το ωραιότερο, σίγουρα από τα ωραία της κατηγορίας και του είδους του.
-
Συμφωνώ οτι είναι λίγο αδιάφορο αλλά δεν το συναντάς συχνά για αυτό το ποσταρα.
Υ. Γ. Σορρυ προς τους διαχειριστές που ποσταρω με άλλον λογαριασμό αλλά από tapatalk δεν μπαίνει με το κανονικο. (kger).
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λυπούμαστε, αλλά αυτό δεν επιτρέπεται από τον Κανονισμό, για ευνόητους λόγους, οπότε ο καινούριος λογαριασμός θα πρέπει να απενεργοποιηθεί. Δοκιμάστε να διαγράψετε το Forum από το Tapatalk και να το ξαναπεράσετε με τον κανονικό σας λογαριασμό, προσέχοντας ότι τα συνθηματικά σας είναι τα ορθά. Στην διάθεσή σας για κάθε βοήθεια. [Admin]
-
Ούτε εμένα μου άρεσε η levante.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν της παει το λευκο χρωμα...
-
Έτσι κάτι λέει..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν υπάρχει λόγος να καγκουρεύουμε έτσι ένα καλοσχεδιασμένο αυτοκίνητο.
-
Έχω δεί 2 φορές Levante στον δρόμο...από τα ασχημότερα SUV που κυκλοφορούν...αμαυρώνει την τρίαινα...έκτρωμα είναι!
Σε άλλο τόνο, εχτές είδα στην Ε.Ο. ένα λευκό Nissan Leaf....1η φορά το βλέπω στην Ελλάδα. Ήταν από Leasplan.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος να καγκουρεύουμε έτσι ένα καλοσχεδιασμένο αυτοκίνητο.Εγώ πάλι θα έλεγα κατα την υποκειμενική μου άποψη,πως ομορφαίνουμε και δεν καγκουρευουμε, ένα αδιάφορο και όχι καλοσχεδιασμένο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έχω δεί 2 φορές Levante στον δρόμο...από τα ασχημότερα SUV που κυκλοφορούν...αμαυρώνει την τρίαινα...έκτρωμα είναι!Συμφωνώ απόλυτα. Οπως και οι νέες Αλφα.
-
Ισως κουρασω λιγακι, αλλα βοηθα να μπειτε στο πνευμα των φωτο:
Το να 40ριζεις δεν ειναι απαραιτητα κακο. Ομως το να φτανεις σε αυτη την ηλικια σε αυτη τη χωρα οπως εχει γινει τα τελευταια 10 χρονια, ε δε μπορει να σε γεμισει με αισιοδοξια.
Κατι τετοια σκεφτομουν καθως κατεβαινα την εθνικη κατευθυνομενος προς το Principaute de Bournazy .Φτανω κατω απο το σπιτι ενος καλου φιλου και σκεφτομαι το νιοστο στησιμο που θα φαω ωσπου να κατεβει. Ομως...ΩΝΣΓ!!!
Αει σιχτιρ με τα αυτονομα, τα ρευματοαεριουβριδια και τις touch screen!
Bεβαια εχει τα καλα της η ρημαδα η τεχνολογια. Ανοιγω τα data στο κινητο βαζω αυτο και απλα την χαζευω:Το λεει η φωναρα: ''You 'll be surprised with what you might find''...
Και περνα οοοολη η εφηβεια, ολα τα εξωφυλλα των περιοδικων, η 968 CS που τελείωσε αυτη την υλοποίηση της 50-50 κατανομής...
Kαι ο φιλος κλασσικα αργησε οποτε εβαλα και αυτο:Aλλα βεβαια μονο με τα ονειρα θα μεινουμε...
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
26 χρόνων σχέδιο κι ακόμα παραμένει φρέσκο και πανέμορφο!
-
Ήταν όταν οι σχιστομάτηδες σχεδιάζαν 15 χρόνια μπροστά. Το ίδιο ισχύει για τα R34, RX7, 300ZX, 3000GT και κάποια ακόμα που ξεχνάω.
-
Η γνωστή 'μαμά' της Θεσσαλονίκης, Πάνο;
Κακάσχημο μου φαίνονταν και τότε, κακάσχημο μου φαίνεται και σήμερα. Με διαφορά το πιο ανέμπνευστο σχέδιο από τα γρήγορα Ιαπωνικά κουπέ της εποχής (NSX, RX-7, 300 ZX, 3000 GT).
-
Mάλλον αυτό που κάποτε βρισκόταν παρκαρισμένο στο εμπορικό Μακεδονία και ανά διαστήματα στην Τούμπα Αλεξ.
Στα της εμφάνισης θα διαφωνήσω ότι είναι κακάσχημο ωστόσο κοντοστάθηκα λίγο δίπλα του και....δεν. Επίσης το γεγονός ότι πιάνω τον εαυτό μου να μην θυμάται αν είναι το ίδιο με τα προηγούμενα που είδα μάλλον δε μου κάνει τελικά και τόσο αίσθηση.
Σίγουρα όμως εντάσσεται στα κορυφαία κουπέ εκείνης της εποχής. -
Αυτό σκεφτόμουν! Ασημί ήταν η Supra που βλέπαμε στο πάρκινγκ τότε τις Παρασκευές.
Δεν μ' άρεσε ποτέ σε εμφάνιση αλλά ήταν από τα αυτοκίνητα που το γούστο μου περί εμφάνισης το έβαζα σε δεύτερη μοίρα γιατί σε όλα τα υπόλοιπα ήταν στα κορυφαία του είδους του. -
Βέβαια να πω την αλήθεια με ένα bodykit και μια γατοφωλια για εξάτμιση δε θα με χαλαγε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Βέβαια να πω την αλήθεια με ένα bodykit και μια γατοφωλια για εξάτμιση δε θα με χαλαγε... -
Σε πάρκινγκ ξενώνα, προφανώς του ιδιοκτήτη. V8 230 bhp.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είδα στον δρόμο μια ασημί και μια μαύρη και με τα νίκελ και τις γρύλλιες ήταν υπέροχες.
Στο άσπρο αδικείται σαν να είναι nissan.Η alfa νομίζω έκλεψε αρκετά σχεδιαστικά από τις αναλογίες της.
Carspotting [#7]