-
-
Θα φωνάζει μάλλον στην F8: 'ξέρεις απο evoooo;;;;'
-
Ξεκινώντας για Σαφάρι λίγο έξω από το Κρούγκερ Πάρκ στη Ν. Αφρική.

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεξιά οδηγάνε εκεί cmak;
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ε ναι ευτυχώς που είναι αυτόματο και δε ψάχνω τον λεβιέ συνέχεια από τα δεξιά. Χαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Ε ναι ευτυχώς που είναι αυτόματο και δε ψάχνω τον λεβιέ συνέχεια από τα δεξιά. ΧαχαχαSent from my iPhone using Tapatalk
Περιμένουμε εντυπώσεις και στο Οδήγησα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Περιμένουμε εντυπώσεις και στο Οδήγησα.Μη σου πω και στο Κυνηγησα
-
Θηρίο το Fortuner.
Αν θυμάμαι καλά είναι η επιβατικη έκδοση με πάτωμα Hilux. Όπως αντίστοιχα το Pathfinder με το Navara. -

-
Να ρε παιδια, suv mx5 για όλα τα γούστα.
-
Ένεκα αδείας για 3ημερο στα χωριό, ανατολικό Λασίθι...
Μας περιμένει πάντα εκεί, πιστός σύντροφος εδώ & 22 έτη:

Sent from my iPhone using Tapatalk.
-
Εξαιρετικό Δούκα, αυτό είχε υστερούντες βραχίονες στη πίσω ανάρτηση;
-
Ακριβώς, υστερουντες βραχίονες, όπως όλα τα γαλλικά της εποχής εκείνης (106, Saxo). Για εμένα, το καλύτερο σύστημα ανάρτησης, συνδυασμός άνεσης & ακριβούς οδικής συμπεριφοράς, δίχως να τρώει χώρο.
-
Οι υστερούντες είναι ωραίοι αλλά θέλουν εμπειρία, γιατί γυρνάει εύκολα η ουρά. Μάλλον ένας από τους λόγους που καταργήθηκαν.
-
Όντως έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, ωστόσο μπορούν να προσφέρουν και προβλέψιμη συμπεριφορά εάν είναι κατάλληλα ρυθμισμένοι. Το Κλιο αυτό πχ, με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις (όπως & τα απλά 106 & Saxo, υποθέτω), δε μου έχει διώξει ποτε την ουρά του, ακόμη & σε γρήγορο ρυθμό, απεναντίας τη νιώθω καλα βιδωμενη στο δρόμο. Πιο εύκολα πχ έδιωχνε την ουρά ένα Corolla του 1998 (στρογγυλοφαναρο) με πολλαπλούς πίσω, στην ίδια διαδρομή και ρυθμό.
-
Ο χρήστης Δούκας έγραψε:
Πιο εύκολα πχ έδιωχνε την ουρά ένα Corolla του 1998 (στρογγυλοφαναρο) με πολλαπλούς πίσω, στην ίδια διαδρομή και ρυθμό.Γόνατα είχαν αυτά πίσω. Λογικό να μην έστριβε όπως τα γαλλικά, για Toyota των '90s μιλάμε άλλωστε.
-
Γόνατα, έχεις δίκιο. Πάντως το συγκεκριμένο Κορολα δεν ήταν και τόσο άσχημο στο δρόμο, προσωπικά το βρίσκω αξιοπρεπέστατο, έχοντας κάνει αρκετά χλμ μαζί του.
-
Ο χρήστης Δούκας έγραψε:
Ένεκα αδείας για 3ημερο στα χωριό, ανατολικό Λασίθι...
Μας περιμένει πάντα εκεί, πιστός σύντροφος εδώ & 22 έτη:

Σε καλή κατάσταση το χρωμα, το έχεις ξαναβάψει ?
-
Οχι, είναι το αρχικό. Τα περισσοτερα χρόνια τα περασε στεγασμένο και 1 φορά το χρόνο το περνουσα αλοιφή (οχι τα τελευταία 2 ετη όμως). Σε ένα μικρο σημείο έφυγε λίγο το βερνίκι, υπάρχουν γρατζουνιές αλλα τις περνάω πινελακι στο χρώμα του. Τα καλα του λευκού, κρύβει τις ατέλειες & αντέχει στο χρονο...
-
.

Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!