-
Καλη κινηση,σηκωνει ντορο,τηλεοπτικο χρονο,ηρωποιει το παρταλι-υποψηφιο,μονο κερδισμενος θα βγει
Θα εχανε αν ητανε κομμα τυπου ΧΑ ή Βελοπουλος -
Δεν ξέρω εαν είναι καλή κίνηση από πολτικής / εκλογικής άποψης, αλλά για εμένα ειναι τραγικό...δείχνει το ανύπαρκτο ήθος. Δεν μπορεί να μιλάει έτσι...απαράδεκτος λόγος.
-
Δηλαδη οταν καποιος λεει να σου μην κανει κουκου αν ψηφισεις Μητσοτακη τι αλλο μπορεις να κανεις εκτος απο το να γελασεις;Μην γινομαστε πουριτανοι
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δηλαδη οταν καποιος λεει να σου μην κανει κουκου αν ψηφισεις Μητσοτακη τι αλλο μπορεις να κανεις εκτος απο το να γελασεις;Μην γινομαστε πουριτανοιΔεν λέει μόνο αυτό...
'και στις γυναίκες να σας αραχνιάσει όσο για τους gay να πάθετε αιμορραιδες όσοι ψηφίσετε Μητσοτάκη'
Όπως και να το κάνουμε είναι άσχημο, εμένα με ενοχλεί να το λέει κάποιος που είναι υποψήφιος να εκροσωπήσει τους πολίτες στην Βουλή. Εαν εσένα δεν σε ενοχλεί, ΟΚ δεν θα διαφωνήσουμε για αυτό. -
Συμφωνω με τον Φανη, να της πει καποιος οτι η δημοκρατια μας εχει θεσμικους ρολους, που σημαινει πως η αντιπολιτευση ή η κυβερνηση παιζουν σημαντικο ρολο στην διακυβερνηση του κρατους απο αλλο ποστο η καθεμια.
Δεν ειναι η υποθεση του στυλ : νικησα εγω, καταστρεφεσαι εσυ. Ποσο μαλλον οταν πλεον στις μεθεπόμενες, θα παμε σε αναλογικο συστημα εκλογης.Συνεπως και αυτοι που ψηφιζουν το αντιπαλο κομμα, παιζουν σημαντικο ρολο πολυφωνιας στη δημοκρατια και ειναι αποδεκτοι μη πω αναγκαιοι. Τι εχουν στο κεφαλι τους ωρες ωρες;
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Θα πέσει πολύ γέλιο μέχρι τις εκλογές......https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... -mitsotaki
Δεν το πιστεύω ότι κατεβάζει αυτό θηλυκό ? εξάμβλωμα στις εκλογές ο Βαρουφάκης.
-
https://www.capital.gr/agores/3366072/b ... -hot-trade
https://tradingeconomics.com/greece/gov ... bond-yield
Χτυπησαμε τον πιο χαμηλο δανεισμο απο το 1998. Μπορουμε να αγορασουμε ρευστο κοντα στο ρυθμο αναπτυξης της οικονομιας.
Το υπερπλεονασμα κατα 0.6% βοηθα τα spreads.
Τα περι ν.δ εχουν ως ενα σημειο βαση αλλα οχι τοσο οσο λενε.
Μια εξηγηση ειναι και αυτη
https://www.nytimes.com/2019/06/13/worl ... -debt.html
Με λιγα λογια η ιταλια βγαζει παραλληλο νομισμα
Ερχεται ξυλο απο την ΕΚΤ. -
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Θα πέσει πολύ γέλιο μέχρι τις εκλογές......https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... -mitsotaki
Εμένα τώρα γιατί δεν μου κάνει εντύπωση το παραπάνω;
Νομίζω ότι είναι μία νορμάλ επιλογή που ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ και την πολιτική ιστορία του Βαρουφάκη -
Αν το κάνει, θα ήθελα να του ευχηθώ 'Καλόν Ούλως Πάλφε βρε'...
-
Όποιος επιμένει ότι ο Μητσοτάκης μίλησε γενικά για εργασία 7 ημερών ή δεν κατάλαβε τι άκουσε ή δεν θέλει να καταλάβει τι άκουσε ή έχει άλλους προφανείς σκοπούς, προτείνω να ακούσει ολόκληρο το κομμάτι που αναΦέρεται σε αυτό το θέμα και όχι σε αυτό που θέλουν οι μονταζιέρες.
-
7ήμερη λειτουργία ακολουθούν πολλές εταιρείες (κυρίως στην βαριά βιομηχανία) εδω και χρόνια, με κυλιόμενα πενθήμερα των εργαζόμενων στις γραμμές παραγωγής.
-
Πέρα από την φτηνή προπαγάνδα του σύριζα που απευθύνεται μόνο στους συριζαίους γιατί έχουν κομμουνιστικές καταβολές που αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να περιχαρακώσουν τους υπάρχοντες οπαδούς και όχι να κάνουν νέους , η αναφορά σε αυτό το ηλίθιο άφυλο , κατά το Τζέισον-Αντιγόνη , που κατεβάζει υποψήφιο το κυριλέ μέρα 25 , επειδή δεν σχολιάσαμε τα έκτροπα που είδαμε στην 'παρέλαση' των γελοίων , έχουμε την δήλωση ενός σοβαρού ανθρώπου , ενός Κυρίου , γιατί το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή είναι δική του υπόθεση .
Αν όμως θέλει να μας επιβάλλει κάτι στην δημόσια ζωή , τότε είναι υπόθεση όλων μας
https://www.athensvoice.gr/viral/showbi ... hens-pride
Ο Βασίλειος Κωστέτσος με αφορμή την πραγματοποίηση του Athens Pride 2019 ξέσπασε και δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να ξαναγίνει στη χώρα μας.
«Όπου γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από γελοίους πολιτικούς που δήθεν χαίρονται και το υποστηρίζουν μόνο και μόνο για ψηφοθηρία! Από καλλιτέχνες που επίσης χρησιμοποιούν τον gay κόσμο, ενώ ουσιαστικά τον… σιχαίνονται, όπως και οι παραπάνω πολιτικοί βέβαια!
Όπου ο καθείς πικραμένος χρησιμοποιεί το pride για να διαδηλώσει την «μαλ…» του: όπως να προβάλει τα κόμπλεξ του μέσω η χρησιμοποιώντας την θρησκεία, είτε να βεβηλώσει εκτός από τα θεία σύμβολα του πολιτισμού της ιστορίας ή της πατρίδας…! Είτε να αποπροσανατολίσει ενδυματολογικά δίνοντας άλλη εντύπωση για τον gay κόσμο. Όποτε ας κάτσουν στα αυγά τους όλοι και ας αφήσουν ήσυχο αυτόν τον θεσμό για εκεί που καταλαβαίνουν τον νόημα του! Για λαούς που έχουν κουλτούρα, γνώση και παιδεία στα Ανθρώπινα Δικαιώματα!
Ας μάθουν να μεγαλώνουν και να μεγαλώνουμε μέσα σε σωστές οικογένειες, με γνώση στις ανθρώπινες σχέσεις, τα θέλω, τις σεξουαλικές επιλογές, τις πολιτικές επιλογές…κ.α πολλά….!».
-
Ο Κωστέτσος όπως και ο Λάκης Γαβαλάς έχουν μεγαλύτερα καρύδια από πολλούς που μας το παίζουν - καρυδάτοι - χρόνια τώρα στην TV και στα φόρα αλλά είναι κοτούλες που πηγαίνουν όπου φυσάει το ρεύμα αλλάζοντας απόψεις 3 φορές την ημέρα ανάλογα το ακροατήριο τους, και στα φόρουμ ευδοκιμεί έντονα αυτό το φρούτο, αυτών που κάνουν κωλοτούμπες ανάλογα με το θέμα, που άλλα γράφουν την μία και άλλα την άλλη προσπαθώντας να στογγυλεύουν κάθε φορά τα πράγματα φοβούμενοι να εκφραστούν με μια σταθερή άποψη.
-
Δεν ξέρω τι θα έχει πιο πλάκα πάντως, ένας ΚΥΡΙΑΚΟΣ που θα κάνει όλα όσα φοβόμαστε και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες αντιδράσεις με τις πράξεις του ή ενας Κουλης ο οποίος θα 'κάθεται φρόνιμα' και δε θα κάνει πράξη όσα αλαλαζουν-ονειρευονται όλοι όσοι γουστάρουν 12ωρα-7ημερα (εννοείται μακρυά από τον δικό τους κωλο) ή ζουν ακόμα στον εμφύλιο/ψυχρό πόλεμο το 2019.
Όπως και να έχει, με καθαρό ορίζοντα (δεν παίζουν εκλογές παρά μόνο το '23, εκτός βέβαια της περίπτωσης μη σχηματισμού κυβέρνησης από αυτές τις εκλογες) και δίχως μνημονιο η επόμενη κυβέρνηση έχει περισσότερο χώρο και φυσικά καμία δικαιολογία για ο,τι κακό επιφέρει (αν το κάνει) στις μεγάλες μάζες της κοινωνίας.
-
https://www.insider.gr/epiheiriseis/112 ... ri-ergasia
-
Εγώ πάντως μόνο ως χιουμοριστικό βρίσκω αυτό που έγραψε η Πάολα ρεβενιωτη.
Αν δείτε το προφίλ της στο Twitter μόνο τέτοια γράφει.
Αν δείτε τι επίθεση έχει δεχτεί ο Γιανη για την επιλογή από συριζαιους για χυδαίο σεξισμό λόγω των δηλώσεων της θα πάθετε πλάκα. ( Γενικά έχουν λίγο χεστει με την άνοδο του Γιανη πάντως)
Το ίδιο και ... οι σοκαρισμένοι δεξιοί που εδώ και δύο μήνες τους λες καλημέρα πως πάει και σου απαντάνε καλημέρα έρχεται π@@τσα , κάθε δύο κουβέντες πετάνε και ένα έρχεται π@@τσα .
Η ουσία λοιπόν είναι πως γενικά το πολιτικό σκηνικό είναι για την π@@τσα πλέον.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Όποιος επιμένει ότι ο Μητσοτάκης μίλησε γενικά για εργασία 7 ημερών ή δεν κατάλαβε τι άκουσε ή δεν θέλει να καταλάβει τι άκουσε ή έχει άλλους προφανείς σκοπούς, προτείνω να ακούσει ολόκληρο το κομμάτι που αναΦέρεται σε αυτό το θέμα και όχι σε αυτό που θέλουν οι μονταζιέρες.Εντάξει αν ήμασταν Ιαπωνία πιθανά να υπήρχε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Εκτός αν ο Κυριάκος έχει κανονίσει ήδη με τους Ιάπωνες να φτιάξουν εργοστάσιο της SUZUKI που θα παράγει το νέο Ευρωπαϊκό Baleno...
Οπότε σε μία τέτοια περίπτωση θα υπάρχει η ανάγκη για 7ημερη φουλ εργασία λόγω τεράστιας ζήτησης στην Ευρωπαϊκή αγορά.Πέρα από την πλάκα, εγώ ποιο πιθανό βλέπω να εφαρμοσθεί η 4ημερη εργασία, αφού σε ένα νεκρό κράτος δεν υπάρχει λόγος να εργάζονται παραπάνω οι πολίτες. Για ποιο λόγο άλλωστε;;;;;
7ημερη εργασία θα είχε κάποιο νόημα να εφαρμοσθεί αν η ζήτηση (από εσωτερικό ή εξωτερικό) ήταν τόσο μεγάλη που θα έπρεπε όλοι ανεξαιρέτως να εργάζονται με τις μηχανές στο φουλ για να καλύπτουν τις ανάγκες.
Αλλά αυτό δεν πρόκειται ποτέ να γίνει στην Ελλάδα.
-
Το θεσμικό πλαίσιο όμως θα πρέπει να υπάρχει εάν θέλεις να δεις σοβαρές επενδύσεις στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό για τον επενδυτή να εξασφαλίζει με νομικούς όρους την αδιάληπτη λειτουργία της εταιρείας του. Εάν θέλουμε βέβαια να ενστερνιστούμε τις λογικές του Γιάννη Δέλτα, τότε θα πρέπει να πάρουμε απόφαση πως θα ζούμε με 4ωρες στάσεις εργασίας του Μετρό και λοιπών οργανισμών σε μια ανόητη κανονικότητα που αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη αλλά και στις σοβαρές επενδύσεις. Παράξενο, μέσα Ιουνίου και οι υπάλληλοι των αρχαιολογικών χώρων δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τις απεργίες... Τι να περιμένουν αραγε?
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εάν θέλουμε βέβαια να ενστερνιστούμε τις λογικές του Γιάννη Δέλτα, τότε θα πρέπει να πάρουμε απόφαση πως θα ζούμε με 4ωρες στάσεις εργασίας του Μετρό και λοιπών οργανισμών σε μια ανόητη κανονικότητα που αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη αλλά και στις σοβαρές επενδύσεις.Και καλά να λέω που δεν είπες ότι είμαι υπέρ των τροφίμων με δελτίο...
Είχα πρόσφατα μια συζήτηση με γονιό, που δουλεύει Σχηματαρι σε κάποιο εργοστάσιο. Προφανώς το να σκάει έστω και για τα μάτια μια επιθεώρηση να βλέπει αν πληρώνονται υπερωρίες κτλ είναι κακό; Γιατί οι επιχειρήματιες τύπου 'λασπομ0υν0 στην Κω' θέλουν πλήρη ασυδοσία. Αυτοί θέλουν παλούκωμα ( θα μάθω κάποια στιγμή ποιος σκατας είναι -δλδ αν είναι ξενοδόχος και δη αυτός που υποψιαζομαι- ), ο Κούλης είναι το υπαλληλακι τους.
Προσωπικά προ 3ετιας δούλευα υπερβολικά πολύ για το είδος της δουλειάς μου. Θα μπορούσα αν ήθελα να έχω μια καθηγήτρια, να της δίνω 3€ την ώρα 'γιατί έτσι είναι ο νόμος' και οπότε γουστάρω 'γιατί δε με πληρώνουν οι γονείς'. Αυτά γουστάρουν μερικοί απ'ο,τι φαίνεται αρκεί ΒΕΒΑΙΑ να μην είναι αυτοί τα θύματα...
-
Φυσικά και δεν είσαι υπέρ των δελτίων στα τρόφιμα. Είσαι υπέρ των επιδομάτων φίλε μου! Ελπίζω τώρα που είναι και καλοκαίρι προ Κούλη να μην εργάζεσαι πολύ γιατί από τον Ιούλη και μετά καθώς φαίνεται θα ζούμε σε εργασιακό μεσαίωνα!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ