-
Τέτοιες επιδόσεις μόνο σε επαρχιακό και αν. Αλλιώς σε αστικό περιβάλλον που να διατηρήσεις 40-50χαω μέση ταχύτητα?
-
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Κίνηση σε επαρχιακό και εθνικό δίκτυο. Μέσα στην πόλη αλλάζουν πολύ οι καταναλώσεις!
-
Μένω Άγιο Στέφανο Αθήνα επομένως έχω σχετικά ανοιχτο δρόμο από Μαρούσι που δουλεύω. Αλλά και η Κηφισιά Ερυθραία που περνάω έχουν μπόλικη κινησουλα. Κέντρο μόνο με το Α3 λόγω ογκου
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
5,5-5,7 στην πολη με απαλες επιταγχυνσεις.
1.0 τουρμπο swift -
Εμένα πάντως ακόμα και το Panda είναι στα 7-7.5λτ/100χλμ με κίνηση αποκλειστικά πόλη (και ελάχιστη Α.Ο.). Μάλλον δεν είμαι το benchmark της οικονομίας...
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Μένω Άγιο Στέφανο Αθήνα επομένως έχω σχετικά ανοιχτο δρόμο από Μαρούσι που δουλεύω. Αλλά και η Κηφισιά Ερυθραία που περνάω έχουν μπόλικη κινησουλα. Κέντρο μόνο με το Α3 λόγω ογκουΣτάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γι' αυτή η διαδρομή είναι μιά χαρά. Εγώ ας πούμε θα είχα άνετα 10λτ με ίδιες συνθήκες.
-
Αρκετά καλή κατανάλωση Ηρακλή.Ειδικα για τον όγκο κ τα κιλά του.
-
καλορίζικο κ καλοτάξιδο φίλε
αλλά (χωρίς να μού πέφτει λόγος βέβαια ) 44.500 ευρώ για citroen εστω για το ds7 που λογικά ειναι ενα πολύ καλό αυτοκίνητο ...( ο χρόνος βέβαια θα το δείξει απο μηχανικά ηλεκτρονικά κ ηλεκτρικά θέματα ...)
πάντως σε αυτα τα χρήματα επαιρνες κορυφαία αμάξια με πολύ ανώτερη τουλάχιστον τιμή μεταπώλησης ...
πάντως συνάδελφος στη δουλειά με ds4 του εβγαλε πολλά κ ακριβά προβλήματα , με ανταλλακτικά που αργούσαν να ερθουν κακή αντιμετώπιση απο την citroen κλπ δυσκολεύτηκε παρα πολύ να το πουλήσει ενώ το ειχε αψογο μέσα εξω ...πήρε ενα nissan leaf μεταχειρισμένο ( πήγε κ το εφερε ο ιδιος απο ιταλία ) κ μέχρι τώρα 1.5 χρόνο ειναι super ευχαριστημένος ,ακούει citroen κ βγάζει σπυράκια παντού ... -
Θα σε παρουμε και του χρονου να του ευχηθεις
Αυτο που μαλλον του εβγαλε προβλημα ηταν στον κινηρηρα που αν δεν κανω λαθοπς ηταν της bmw
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Θα σε παρουμε και του χρονου να του ευχηθεις [emoji38]Αυτο που μαλλον του εβγαλε προβλημα ηταν στον κινηρηρα που αν δεν κανω λαθοπς ηταν της bmw
ROFL
Αυτά είναι καλό να μην γίνονται
-
Θα μας ενδιέφερε η κριτική του για τη συμβίωση με το Leaf (λογικά πρώτης γενιάς) εν Ελλάδι.
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
καλορίζικο κ καλοτάξιδο φίλε [emoji106]
αλλά (χωρίς να μού πέφτει λόγος βέβαια ) 44.500 ευρώ για citroen εστω για το ds7 που λογικά ειναι ενα πολύ καλό αυτοκίνητο ...( ο χρόνος βέβαια θα το δείξει απο μηχανικά ηλεκτρονικά κ ηλεκτρικά θέματα ...)
πάντως σε αυτα τα χρήματα επαιρνες κορυφαία αμάξια με πολύ ανώτερη τουλάχιστον τιμή μεταπώλησης ...
πάντως συνάδελφος στη δουλειά με ds4 του εβγαλε πολλά κ ακριβά προβλήματα , με ανταλλακτικά που αργούσαν να ερθουν κακή αντιμετώπιση απο την citroen κλπ δυσκολεύτηκε παρα πολύ να το πουλήσει ενώ το ειχε αψογο μέσα εξω ...πήρε ενα nissan leaf μεταχειρισμένο ( πήγε κ το εφερε ο ιδιος απο ιταλία ) κ μέχρι τώρα 1.5 χρόνο ειναι super ευχαριστημένος ,ακούει citroen κ βγάζει σπυράκια παντού ...Ευχαριστώ αλλά μου έκανες λίγο την καρδιά περιβόλι, Μανώλη! Ελπίζω ότι από την εποχή του Ds4 θα έχει βελτιωθεί λίγο η ds. Ποια είναι τα κορυφαία αμάξια που θα μπορούσε να πάρει κανείς σε αυτά τα χρήματα; εξέτασα διαφορές επιλογές η αλήθεια είναι με πολύ μικρότερο αρχικό budget αλλά τελικά από αισθητικής πλευράς μόνο αυτό και το 5008 ξεχώρισα
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αντε μωρε. Απολαυσε το.
Οταν καμια φορα κλωτσισεις το λαστιχο και πεσει καμια πορτα τουε να ανησυχήσεις -
Μπορεί κ να έτυχεστο ds 4 ....Αφήστε να το χαρεί...k μη μασάς καθόλου.Ειδαμε κ τα audi k bmw
-
Σήμερα παρατήρησα ότι λείπει από το πίσω λάστιχο το βουλωμα το βιδωτο της βαλβίδας αέρα. Είναι κάτι σημαντικό; Μπορεί να χάνει αέρα το λάστιχο αν λειπει; που να πάω αύριο να μου βάλουν ένα, σε συνεργείο ή εκεί που πουλάνε λαστιχα;
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Σήμερα παρατήρησα ότι λείπει από το πίσω λάστιχο το βουλωμα το βιδωτο της βαλβίδας αέρα. Είναι κάτι σημαντικό; Μπορεί να χάνει αέρα το λάστιχο αν λειπει; που να πάω αύριο να μου βάλουν ένα, σε συνεργείο ή εκεί που πουλάνε λαστιχα;Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιος στο τσίμπησε. Δοκίμασε σε λαστιχα, βουλκανιζατέρ ή συνεργείο.
-
Εξω το εχεις ή σε γκαραζ;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Εξω το εχεις ή σε γκαραζ;Στο σπίτι στο γκαράζ, στη δουλειά έξω. Νομίζω ότι από την αρχή έλειπε, κάποια στιγμή το πήρε το μάτι μου αλλά δεν έδωσα σημασία
-
Να μην το πιάνει το 'μάτι' ...Αυτό να'ναι μονο
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
καλορίζικο κ καλοτάξιδο φίλε
πάντως συνάδελφος στη δουλειά με ds4 του εβγαλε πολλά κ ακριβά προβλήματα , με ανταλλακτικά που αργούσαν να ερθουν κακή αντιμετώπιση απο την citroen κλπ δυσκολεύτηκε παρα πολύ να το πουλήσει ενώ το ειχε αψογο μέσα εξω ...πήρε ενα nissan leaf μεταχειρισμένο ( πήγε κ το εφερε ο ιδιος απο ιταλία ) κ μέχρι τώρα 1.5 χρόνο ειναι super ευχαριστημένος ,ακούει citroen κ βγάζει σπυράκια παντού ...Απολαυστικά ειναι αυτα τα σχόλια ... παίζει να μην το εχεις δει ποτέ το DS και ειδικά κανένα με εξοπλισμο όπως το παραπάνω , που άμα το ζήσεις λίγο και μετά πας να μπεις σε κανα απο αυτα τα ¨καλα¨ που λες αντίστοιχης τιμής θα σου φαίνεται σα να πηγές 20 χρόνια πίσω . Αλλά ειναι που χαλάνε τα άτιμα, όχι σαν τα αλλά τα ¨καλα¨ ...
DS7 CROSSBACK