-
ναι
-
Αυτό χάζευα και εγώ και στην πορεία είδα ότι δεν έχει grip control...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτό χάζευα και εγώ και στην πορεία είδα ότι δεν έχει grip control...Μπαίνει με €450, αλλά δεν ξέρω εαν αλλάζει φορολγική κλίμακα.
-
Εχοντας εμπειρια απο το grip της peugeot δεν τρελαινομαι για την χρησιμοτητα τετοιων συστηματων,εκτος αν καποιος μενει σε περιοχη που να δικαιολογει την υπαρξη του,καθως και των αντιστοιχων ελαστικων και της ανεσης που θα χαθει.
Με απλα λογια,αν εισαι στην επαρχια σε λασπωμενους ανηφορικους χωματοδρομους ΟΚ,αλλιως κρατα τα λεφτα και την ανεση. -
Εντάξει εγώ έχω σταμπάρει 4 αυτοκίνητα όλα και όλα και κάθομαι και τα ψαχουλεύω μέσα στο ίντερνετ.
Από τα 4 μόνο το ένα είναι 4κινητο. Το Duster. Οπότε τα έχω βάλει όλα κάτω και κοιτώ τι θα μου ταίριαζε περισσότερο.Φυσικά όλα αυτά σε υποθετικό σενάριο αγοράς, απλά για να περνά η ώρα.
-
Ορμώμενος από το 'παιχνίδι' αυτό του Νίκου, αλλά και άλλων εδώ μέσα, χωρίς να έχει καμία προσωπική μομφή αυτό που θα πω, θα είμαι ξεκάθαρος : αρρωσταίνω με κάθε μορφή window shopping, πολύ δε περισσότερο αν αφορά αυτοκίνητα!
Αυτό το πράγμα δηλαδή που κατά κόρον κάνουν οι γυναίκες, να βγαίνουν βόλτα στα μαγαζιά χωρίς να έχουν πρόθεση ή/και δυνατότητα να αγοράσουν τίποτα, αλλά το ευχαριστιόνται, ΔΕΝ το καταλαβαίνω!
Πολύ δε περισσότερο να παίρνω βόλτα τις εκθέσεις αυτοκινήτου, να 'στήνω' configurations και να παίρνω προσφορές! Περιοδικό αυτοκινήτου διαβάζω και 'αρρωσταίνω' που δεν μπορώ να αλλάξω αυτοκίνητο. Κάνω στη χάση και στη φέξη κανένα test drive ή νοικιάζω για δουλειά κανένα ωραίο, φρέσκο αμαξάκι και με τρώει το ότι δεν μπορώ να αλλάξω το δικό μου.
Όχι παίδες, θα μείνω με το αμαξάκι μου που με ευχαριστεί και θα αποφύγω τους πειρασμούς (στους οποίους τόσο θέλω να ενδώσω, αλλά δεν μπορώ). Μαζόχας ούτε είμαι ούτε θέλω να γίνω!
-
Συμφωνω στα μισα.
Εγω παω αντιπροσωπειες. Θελω να τα βλεπω απο κοντα.
Tο window shopping εχει και αλλο παρακλαδι, το shelf shopping.
Οταν δηλαδη το αλλο σου μισο περναει ωραια με το να πηγαινει βολτα στο σουπερ μαρκετ, ετσι και οτι ψωνισει.
Σωστε με, δεν το αντεχωωωωωω
-
Λοιπόν παιδιά η ψυχολογία είναι μεγάλο πράγμα . Εγώ έχω περάσει από όλες τις περιπτώσεις .
Στις καλές εποχές ακόμα και όταν δεν έψαχνα για αμάξι αφού μόλις είχα αγοράσει , οι βόλτες στις εμπορίες , αλλά και τα τέστ ντράιβ , τότε δίωρα ή ακόμα και διήμερα και πάντα μόνος σου , ήταν πολύ συχνά . Ακόμα καλύτερα οι βόλτες με αντροπαρέα σε εμπορίες ακριβών μτχ και οι τσακωμοί με τους πωλητές...
Στην αρχή της κρίσης που ήρθαν ξαφνικά τα μεγάλα ζόρια , πήγα στην άλλη άκρη . Δεν κοίταγα τίποτα .
Τώρα είμαι κάπου ενδιάμεσα . Κοιτάω και τεστάρω , αλλά μόνο αμάξια που θα μπορούσα γενικά να αγοράσω .
Αρα για το μέλλον δεν ξέρω . Το shopping απελευθερώνει...
Αφήστε που υπήρχε κόσμος παλιότερα και άρχισε να το κάνει και τώρα το ίδιο με τα σπίτια . Βόλτες με τους μεσίτες άνευ πραγματικού ενδιαφέροντος ....
-
Σε εμένα θα πεις για άσκοπες βόλτες για να δούνε σπίτια?
Πάντως οι βόλτες στις αντιπροσωπείες άνετα αντικαθιστά την ψυχοθεραπεία.....και εγώ που και που κάνω καμία βόλτα να δω κάποιο αυτοκίνητο που μου αρέσει αλλά τα τεστ ντράιβ τα έχουν κάνει πολύ σφιχτά πλέον. Μόνο στη Φορντ μου λένε 'πάρτο και πες μας τι ώρα θα το φέρεις'... -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Ορμώμενος από το 'παιχνίδι' αυτό του Νίκου, αλλά και άλλων εδώ μέσα, χωρίς να έχει καμία προσωπική μομφή αυτό που θα πω, θα είμαι ξεκάθαρος : αρρωσταίνω με κάθε μορφή window shopping, πολύ δε περισσότερο αν αφορά αυτοκίνητα!Αυτό το πράγμα δηλαδή που κατά κόρον κάνουν οι γυναίκες, να βγαίνουν βόλτα στα μαγαζιά χωρίς να έχουν πρόθεση ή/και δυνατότητα να αγοράσουν τίποτα, αλλά το ευχαριστιόνται, ΔΕΝ το καταλαβαίνω!
Πολύ δε περισσότερο να παίρνω βόλτα τις εκθέσεις αυτοκινήτου, να 'στήνω' configurations και να παίρνω προσφορές! Περιοδικό αυτοκινήτου διαβάζω και 'αρρωσταίνω' που δεν μπορώ να αλλάξω αυτοκίνητο. Κάνω στη χάση και στη φέξη κανένα test drive ή νοικιάζω για δουλειά κανένα ωραίο, φρέσκο αμαξάκι και με τρώει το ότι δεν μπορώ να αλλάξω το δικό μου.
Όχι παίδες, θα μείνω με το αμαξάκι μου που με ευχαριστεί και θα αποφύγω τους πειρασμούς (στους οποίους τόσο θέλω να ενδώσω, αλλά δεν μπορώ). Μαζόχας ούτε είμαι ούτε θέλω να γίνω!
Συμφωνώ απολύτως. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κανείς να κάνει όλα αυτά που περιγράφει ο Χάρης και στο τέλος να λέει 'οκ, ξεχαρμάνιασα και αράζω'.
Οκ να διαβάζουμε περιοδικά αυτοκινήτου, οκ να βλέπουμε εκπομπές αυτοκινήτου στην τηλεόραση, οκ να χαζεύουμε και τα site για τα καινούργια μοντέλα, αλλά να κάνει κανείς test drives και να παίρνει προσφορές για το τίποτα, δεν το καταλαβαίνω. Ειδικά αν έχει ήδη καινούργιο αμάξι!!
Περί ορέξεως βέβαια, ουδείς λόγος... Whatever makes you happy!
ΥΓ Μπορεί να περιγράψει κάποιος πως λειτουργεί το grip control με 2 λόγια; αν δεν βαριέται, φυσικά...
-
Αυτά τα πράγματα ούτε σε κουτάκια μπορούν να μπουν, ούτε κανόνες μπορούν να ορισθούν.
Ο καθένας βλέπει αυτά τα θέματα από την δική του οπτική γωνία και το δικό του τρόπο ζωής.Δεν περιμένω να καταλάβει κάποιος την δική μου ζωή, το δικό μου τρόπο σκέψης, όταν αποδεδειγμένα οι ζωές μας δεν είναι ίδιες και απέχουν ιδιαίτερα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτά τα πράγματα ούτε σε κουτάκια μπορούν να μπουν, ούτε κανόνες μπορούν να ορισθούν.
Ο καθένας βλέπει αυτά τα θέματα από την δική του οπτική γωνία και το δικό του τρόπο ζωής.Δεν περιμένω να καταλάβει κάποιος την δική μου ζωή, το δικό μου τρόπο σκέψης, όταν αποδεδειγμένα οι ζωές μας δεν είναι ίδιες και απέχουν ιδιαίτερα.
Νίκο, όπως είδες εγώ τόνισα ότι παραθέτω την προσωπική μου άποψη χωρίς καμία προσωπική μομφή.
Βεβαίως και ο καθένας κάνει τις επιλογές του και τη ζωή του όπως νομίζει!
-
Νίκο, όπως είδες εγώ τόνισα ότι παραθέτω την προσωπική μου άποψη χωρίς καμία προσωπική μομφή.
Exactly! Γι αυτό και εγώ έγραψα 'whatever makes you happy' [emoji4]
-
Το είδα και καταλαβαίνω το τρόπο έθεσες την άποψή σου.
Για μένα η αγορά/αντικατάσταση ενός αυτοκινήτου πάντα ήταν και είναι ένα μακροπρόθεσμο όμορφο project.
Συγκεκριμένα ξεκινώ από νωρίς να αναζητώ το επόμενό μου αυτοκίνητο και μου αρέσει ιδιαίτερα η έρευνα αγοράς και το ξεψάχνισμα αυτοκινήτων. Σε όλη αυτή την περίοδο, που διαρκεί κάποια χρόνια, μου δίνεται η ευκαιρία να αποταμιεύω και χρήματα ώστε να μπορώ να προβώ στην αγορά/αντικατάσταση άνετα.Η διάρκεια του project εξαρτάται από διαφόρους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την όλη διαδικασία.
Π.χ. ειδικά για μένα αυτή την περίοδο αδυνατώ να πιστέψω ότι θα παραμείνω για μεγάλο χρονικό διάστημα με δύο αυτοκίνητα και ένα σκούτερ. Το θεωρώ υπερβολή ένας άνθρωπος να έχει τρία μεταφορικά μέσα. Οπότε κάποια στιγμή θα κινηθώ ανάλογα. Ανάλογα τις ανάγκες μου και τα θέλω μου θα προβώ σε ενέργειες. Απλά σημείωσε ότι το σκούτερ δεν μπορώ να το ξεφορτωθώ. Οπότε κάτι πρέπει να γίνει με τα αυτοκίνητα. Σκέψεις έχω, κάποια στιγμή θα περάσω αθόρυβα στις πράξεις... -
Εμ, για αυτό θέλει καλό ψάξιμο η περίπτωση των αυτοκινήτων.
Και οφείλω να ομολογήσω ότι οι πωλήσεις της Citroen είναι πολύ καλά οργανωμένες. Το είχα διαπιστώσει και όταν είχα πάει να δω το C3 σε δύο εμπορίες, αλλά το διαπίστωσα και τώρα.
Την Πέμπτη έστειλα μέσα από το επίσημο site ένα αίτημα για να μου στείλουν το έντυπο του Aircross παρόλο που είναι και άμεσα διαθέσιμο και σε σε ηλεκτρονική μορφή. Έβαλα τα στοιχεία μου και χθες μου έστειλαν ένα ιδιαίτερα ευγενικό email από πωλητή με συννημένο ένα αρχείο το οποίο δεν υπάρχει στο επίσημο site.10 σελίδες με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και φουλ ανάλυση εξοπλισμού. Το θετικό για μένα είναι ότι μπορώ να απευθυνθώ στον άνθρωπο που μου το έστειλε για να μου λύσει κάθε απορία.
Από μένα μπράβο στην Citroen.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το θετικό για μένα είναι ότι μπορώ να απευθυνθώ στον άνθρωπο που μου το έστειλε για να μου λύσει κάθε απορία.Από μένα μπράβο στην Citroen.
Τελεια, ρωτα τον ρε συ για το παραδοξο του λεοντιφ, βλεπει ομοιοτητες με την πολιτικη για την ευρωπη που ψηφισαν οι ελληνες;
-
200.000 αιρκρός πουλήθηκαν στην Ευρώπη μέσα σε 1,5 χρόνο ...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Το θετικό για μένα είναι ότι μπορώ να απευθυνθώ στον άνθρωπο που μου το έστειλε για να μου λύσει κάθε απορία.
Από μένα μπράβο στην Citroen.
Τελεια, ρωτα τον ρε συ για το παραδοξο του λεοντιφ, βλεπει ομοιοτητες με την πολιτικη για την ευρωπη που ψηφισαν οι ελληνες;
-
Επειδή εγώ δεν καταλαβαίνω, όποτε βρείτε χρόνο κάντε και μία μετάφραση.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
10 σελίδες με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και φουλ ανάλυση εξοπλισμού. Το θετικό για μένα είναι ότι μπορώ να απευθυνθώ στον άνθρωπο που μου το έστειλε για να μου λύσει κάθε απορία.Να σε ρωτήσω Νίκο, σου έστειλε και έξτρα εξοπλισμό με τις τιμές του?
Ποιός αντιπρόσωπος (με ΠΜ εαν θές), ειδικά εαν σου έχουν σείλει τον έξτρα εξοπλισμό σε παρακαλώ!
Citroen C3 Aircross 2018