Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
...Και γαμώ την ΑΝΔΡΙΚΗ εξέλιξη!!!
Εξαιρετικά εύστοχος υπαινιγμός GeorgeTabs.
Αν οι γυναίκες έχουν αλλοτριωθεί, φταίμε κυρίως εμείς!
Αυτή είναι μία μεγάλη αλήθεια!
Βλέπω παιδιά, φίλους μου, γνωστούς μου, να γίνονται λιώμα εξαιτίας μίας γυναίκας.
Κι εγώ έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ μετά από έναν χωρισμό, ανθρώπινο είναι, αλλά έβαλα τη λογική να δουλέψει, έκανα και λίγη υπομονή, βοηθήσε και ο χρόνος, ξαναερωτεύτηκα και μετά αναρωτιόμουν, πως είναι δυνατόν να είχα στεναχωρηθεί τόσο τότε!!
Αν με ρωτούσε κάποιος τι θα τον συμβούλευα πάνω στο θέμα 'σχέσεις με γυναίκες' θα έλεγα με λίγα λόγια τα εξής:
Αφότου ξεκινήσεις σχέση με μία γυναίκα που σου αρέσει, θα πρέπει καταρχάς να σιγουρευτείς ότι της αρέσεις εξίσου κι εσύ.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μία σχέση να υπάρχει αμοιβαιότητα συναισθημάτων.
Εντάξει, δε θα βάλεις τα συναισθήματα και σε ζυγαριά, αλλά πρέπει να είναι περίπου στα ίδια.
Το θέμα είναι πώς θα καταλάβεις τα συναισθήματά της!!
Εξαρτάται από τον τρόπο, που σε κοιτάει, που σου μιλάει, τι σου λέει, πόσο σε σέβεται, πώς εκδηλώνει την αγάπη της, είναι πολλά.
Πρέπει επίσης να τσεκάρεις αν πρόκειται να παραμείνει πιστή ή αν έχει προδιάθεση για απιστία. Αν σου λέει ψέμματα ή αλήθεια, ακόμα και για το παραμικρό.
Κατά πόσο συμμετέχει στην αντιμετώπιση προβλημάτων στη σχέση.
Τι ρόλο παίζει για αυτή η σχέση της μαζί σου.
Όσο κι αν ακούγεται αντιφατικό ως προς την ουσία του έρωτα, πρέπει να φυλας τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.
Δε σημαίνει αυτό, ότι θα είσαι καχύποπτος όλη την ώρα, όχι με τίποτα κάτι τέτοιο, δεν αξίζει, σε φθείρει και εσένα και εκείνη.
Αλλά, οπωσδήποτε, πριν την γνωρίσεις πολύ καλά, πρέπει να είσαι λίγο επιφυλακτικός (εως πολύ!).
Α και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό: Ποτέ δεν παντρευόμαστε, όταν είμαστε πάνω στα ντουζένια μας! Το διάστημα δηλ. που διαρκεί από 4 μήνες έως 3 χρόνια κατά το οποίο οι ουσίες νοραδρεναλίνη και ντοπαμίνη, που δημιουργούν το συναίσθημα του ενθουσιασμού και της φρενήτιδας του έρωτα, εκκρίνονται παρεμποδίζοντας την ορθή κρίση.
Παντρευόμαστε όταν είμαστε σε θέση να δούμε την άλλη καθαρά, με όλα τα μειονεκτήματά της.