-
πάντως παρόλο που δεν μας συνφερη οι γυναίκες εξελιχτήκαν πάρα πολύ μέσα σε 14 σελίδες Δύστυχος
-
Νά δώσω καί εγώ μία αποψη (πραγματική ιστορία) γιά τήν εξέλιξη τών αντρών.
Τήν προηγούμενη εβδομάδα,στήν διασταύρωση μπροστά στό μαγαζί μου,έχει παρκάρει μιά BMW τριάρα κόμπακτ,καί έχει κλείσει τή διέλευση τών αστικών,τα οποία θέλουν ανοιχτή τήν διασταύρωση γιά να στρίψουν.
Αρχίζει τίς κόρνες ο οδηγός,πουθενά ο οδηγός τής 'μπέμπας'.
Περνάνε δέκα λεπτά,έχει φτάσει ο εκνευρισμός στα ύψη,έχουν κατέβει οι επιβάτες του αστικού να βρούνε τόν οδηγό τής 'μπέμπας' νά τόν δείρουν κ.λ.π.
Η κατάσταση αυτή συνεχίζεται γιά άλλα δέκα λεπτά,καί όλοι έχουν γίνει 'πύρ καί μανία'
Δύο οδοί είναι μπλοκαρισμένοι γιά είκοσι ολόκληρα λεπτά.Καί τότε...
...σκάει μύτη μία καταπληκτική ξανθιά,κατευθύνεται πρός τήν 'μπέμπα',ρίχνει ένα φοβερό χαμόγελο καί μία χαμηλόφωνη 'συγγνώμη',καί όλοι....λιώσανε!!!!
Τήν βοηθήσανε να ξεπαρκάρει τό αυτοκίνητό της,τής μιλούσανε όλο γλύκα,καί τήν αποχεραιτήσανε μέσ'την τρελή χαρά!!!!
(άαααχ,άτιμα παλιοκόριτσα )
-
Τι να κάνουνε οι άνθρωποι?!
Οφθαλμόλουτρον!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νά δώσω καί εγώ μία αποψη (πραγματική ιστορία) γιά τήν εξέλιξη τών αντρών.Τήν προηγούμενη εβδομάδα,στήν διασταύρωση μπροστά στό μαγαζί μου,έχει παρκάρει μιά BMW τριάρα κόμπακτ,καί έχει κλείσει τή διέλευση τών αστικών,τα οποία θέλουν ανοιχτή τήν διασταύρωση γιά να στρίψουν.
Αρχίζει τίς κόρνες ο οδηγός,πουθενά ο οδηγός τής 'μπέμπας'.
Περνάνε δέκα λεπτά,έχει φτάσει ο εκνευρισμός στα ύψη,έχουν κατέβει οι επιβάτες του αστικού να βρούνε τόν οδηγό τής 'μπέμπας' νά τόν δείρουν κ.λ.π.
Η κατάσταση αυτή συνεχίζεται γιά άλλα δέκα λεπτά,καί όλοι έχουν γίνει 'πύρ καί μανία'
Δύο οδοί είναι μπλοκαρισμένοι γιά είκοσι ολόκληρα λεπτά.Καί τότε...
...σκάει μύτη μία καταπληκτική ξανθιά,κατευθύνεται πρός τήν 'μπέμπα',ρίχνει ένα φοβερό χαμόγελο καί μία χαμηλόφωνη 'συγγνώμη',καί όλοι....λιώσανε!!!!
Τήν βοηθήσανε να ξεπαρκάρει τό αυτοκίνητό της,τής μιλούσανε όλο γλύκα,καί τήν αποχεραιτήσανε μέσ'την τρελή χαρά!!!!
(άαααχ,άτιμα παλιοκόριτσα )
Καλοί μ@λ@κες είμαστε και μεις...
Ρε δεν την στέλνανε σπίτι της καλύτερα?
Πάντως αν είχα κλειστεί έτσι, θα έπαιρνα και 3-4 άτομα ακόμα και θα το παραμερίζαμε σηκωτό... Και χέστηκα για τα φτερά του...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι να κάνουνε οι άνθρωποι?!Οφθαλμόλουτρον!!
Ναι, ΑΦΟΥ το λουστήκανε πρώτα!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως αν είχα κλειστεί έτσι, θα έπαιρνα και 3-4 άτομα ακόμα και θα το παραμερίζαμε σηκωτό... Και χέστηκα για τα φτερά του...
Καί αυτοί ήτανε έτοιμοι να διαπράξουν φόνο 'ταύρε' μέχρι πού τήν είδανε.
(μιλάμε γιά φοβερή γυναίκα όμως)Νά τό παραμερίσουν δέν μπορούσαν,μιάς καί υπήρχε κολώνα τσιμεντένια κολητά με τό αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί αυτοί ήτανε έτοιμοι να διαπράξουν φόνο 'ταύρε' μέχρι πού τήν είδανε.
(μιλάμε γιά φοβερή γυναίκα όμως)το άσχημο ξέρεις ποιο είναι? Ότι θα το ξανακάνει!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το άσχημο ξέρεις ποιο είναι? Ότι θα το ξανακάνει!Κι εμείς θα την ξανασυγχωρήσουμε.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
το άσχημο ξέρεις ποιο είναι? Ότι θα το ξανακάνει!
Κι εμείς θα την ξανασυγχωρήσουμε.
ναι καλά! ΜΟΝΟ αν με παντρευτεί!
-
το άσχημο ξέρεις ποιο είναι? Ότι θα το ξανακάνει!
Κι εμείς θα την ξανασυγχωρήσουμε.
ναι καλά! ΜΟΝΟ αν με παντρευτεί!
Να σε παντρευτεί;;; Γιατί βρε νέο παιδί;;; Κάτσε να μεγαλώσεις λίγο ακόμα!
Και μετά εμένα δούλευε ο κυνηγός επειδή μ' άρεσε το Espace!!!
Εγώ θα έλεγα ότι θα ήθελα κάτι άλλο με την ξανθιά κυρία... (γίνεται και μέσα στο Espace... )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εγώ θα έλεγα ότι θα ήθελα κάτι άλλο με την ξανθιά κυρία... (γίνεται και μέσα στο Espace... )Αν είναι όσο καλή λέει ο κυνηγός, γίνεται και στα όρθια.
-
Εγώ θα έλεγα ότι θα ήθελα κάτι άλλο με την ξανθιά κυρία... (γίνεται και μέσα στο Espace... )
Αν είναι όσο καλή λέει ο κυνηγός, γίνεται και στα όρθια.
τσκ τσκ τσκ!
-
ΙΔΟΥ λοιπόν η εξέλιξη και κυριαρχία!!!
ΜΙΑ έκανε ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, και αντί να της ανασχηματίσουν την μούρη, μπας και χτυπήσουν άντρα και οι φίλες της, την επιβραβεύουμε κιόλας!!! (όχι γιαυτό που έκανε, αλλά πολύ που σκοτίστηκε, την δουλειά της την έκανε...)
Και σαν να μην φτάνει αυτό, οι υπόλοιποι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να την δούνε, ο καθένας φανταζόμενός την όπως θέλει, γίναμε αγέλη λύκων που ουρκιάζουν.
Και γαμώ την ΑΝΔΡΙΚΗ εξέλιξη!!!
-
Αν είναι όσο καλή λέει ο κυνηγός, γίνεται και στα όρθια.
τσκ τσκ τσκ!
Προτιμάς κάτι πιο άνετο υποθέτω...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΙΔΟΥ λοιπόν η εξέλιξη και κυριαρχία!!!ΜΙΑ έκανε ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, και αντί να της ανασχηματίσουν την μούρη, μπας και χτυπήσουν άντρα και οι φίλες της, την επιβραβεύουμε κιόλας!!! (όχι γιαυτό που έκανε, αλλά πολύ που σκοτίστηκε, την δουλειά της την έκανε...)
Και σαν να μην φτάνει αυτό, οι υπόλοιποι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να την δούνε, ο καθένας φανταζόμενός την όπως θέλει, γίναμε αγέλη λύκων που ουρκιάζουν.
Και γαμώ την ΑΝΔΡΙΚΗ εξέλιξη!!!
Εγώ πάντως είμαι παλαιολιθικός και όταν τρώω στη μάπα τέτοιες μαϊμουαζέλ, τις βρίζω κανονικότατα.
-
Το είπαμε και σε άλλο θέμα. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες. Ποτέ δεν ξέρεις. Μην ξεχνάς ότι συχνά μπερδευόμαστε και αποφασίζουμε με λάθος κεφάλι.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
...Και γαμώ την ΑΝΔΡΙΚΗ εξέλιξη!!!Εξαιρετικά εύστοχος υπαινιγμός GeorgeTabs.
Αν οι γυναίκες έχουν αλλοτριωθεί, φταίμε κυρίως εμείς!
Αυτή είναι μία μεγάλη αλήθεια!Βλέπω παιδιά, φίλους μου, γνωστούς μου, να γίνονται λιώμα εξαιτίας μίας γυναίκας.
Κι εγώ έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ μετά από έναν χωρισμό, ανθρώπινο είναι, αλλά έβαλα τη λογική να δουλέψει, έκανα και λίγη υπομονή, βοηθήσε και ο χρόνος, ξαναερωτεύτηκα και μετά αναρωτιόμουν, πως είναι δυνατόν να είχα στεναχωρηθεί τόσο τότε!!Αν με ρωτούσε κάποιος τι θα τον συμβούλευα πάνω στο θέμα 'σχέσεις με γυναίκες' θα έλεγα με λίγα λόγια τα εξής:
Αφότου ξεκινήσεις σχέση με μία γυναίκα που σου αρέσει, θα πρέπει καταρχάς να σιγουρευτείς ότι της αρέσεις εξίσου κι εσύ.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μία σχέση να υπάρχει αμοιβαιότητα συναισθημάτων.
Εντάξει, δε θα βάλεις τα συναισθήματα και σε ζυγαριά, αλλά πρέπει να είναι περίπου στα ίδια.Το θέμα είναι πώς θα καταλάβεις τα συναισθήματά της!!
Εξαρτάται από τον τρόπο, που σε κοιτάει, που σου μιλάει, τι σου λέει, πόσο σε σέβεται, πώς εκδηλώνει την αγάπη της, είναι πολλά.
Πρέπει επίσης να τσεκάρεις αν πρόκειται να παραμείνει πιστή ή αν έχει προδιάθεση για απιστία. Αν σου λέει ψέμματα ή αλήθεια, ακόμα και για το παραμικρό.
Κατά πόσο συμμετέχει στην αντιμετώπιση προβλημάτων στη σχέση.
Τι ρόλο παίζει για αυτή η σχέση της μαζί σου.
Όσο κι αν ακούγεται αντιφατικό ως προς την ουσία του έρωτα, πρέπει να φυλας τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.Δε σημαίνει αυτό, ότι θα είσαι καχύποπτος όλη την ώρα, όχι με τίποτα κάτι τέτοιο, δεν αξίζει, σε φθείρει και εσένα και εκείνη.
Αλλά, οπωσδήποτε, πριν την γνωρίσεις πολύ καλά, πρέπει να είσαι λίγο επιφυλακτικός (εως πολύ!).
Α και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό: Ποτέ δεν παντρευόμαστε, όταν είμαστε πάνω στα ντουζένια μας! Το διάστημα δηλ. που διαρκεί από 4 μήνες έως 3 χρόνια κατά το οποίο οι ουσίες νοραδρεναλίνη και ντοπαμίνη, που δημιουργούν το συναίσθημα του ενθουσιασμού και της φρενήτιδας του έρωτα, εκκρίνονται παρεμποδίζοντας την ορθή κρίση.
Παντρευόμαστε όταν είμαστε σε θέση να δούμε την άλλη καθαρά, με όλα τα μειονεκτήματά της.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Παντρευόμαστε όταν είμαστε σε θέση να δούμε την άλλη καθαρά, με όλα τα μειονεκτήματά της.Δηλαδή όταν φθάσει στα 40;
-
Παντρευόμαστε όταν είμαστε σε θέση να δούμε την άλλη καθαρά, με όλα τα μειονεκτήματά της.
Δηλαδή όταν φθάσει στα 40;
Μάλλον εννοεί όταν φτάσουμε εμέις στα 40 κι αυτή στα 25
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μάλλον εννοεί όταν φτάσουμε εμέις στα 40 κι αυτή στα 25Ααααααχ, πονεμένη ιστορία. Στα 25 δεν έχουν μειονεκτήματα, φίλε ντούκα. Από τα 40 μέχρι τα 70, πως τις αντέχεις; Αν προσέχαμε, θα καταλαβαίναμε ότι μας περιμένουν 15 όμορφα χρόνια (από τα 25 μέχρι τα 40 της) και τουλάχιστον 30 άστα-να-πάνε χρόνια (από τα 40 μέχρι τα 70 της).
Μετά τα 70, τη συνηθίζεις (όχι ότι ηρεμεί, αντιθέτως).
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους