-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Παρακαλω αποβαλετε τον στεφαν απο το φορουμ.+1
Άκου εκεί, τούμπανο αυτοκίνητο, γαμάτη βόλτα με γαμάτη παρέα, γαμάτο ηχοσύστημα με γαμάτη μουσική και κάτι άλλοι εδώ με την μπέμπα 7 μηνών μπουκωμένη να γκρινιάζει και να διαβάζει για βόλτες με leon cupraSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Με χρονοκαθυστέρηση ( ), καλοτάξιδο!
Εξτρά; Όλο τον κατάλογο; -
Θενκς!
Όχι όχι πτωχό είναι γιατί ήταν ετοιμοπαράδοτο. Από έξτρας μόνο κάτι αισθητήρες γύρω γύρω και μία ηλιοροφή. Ούτε ηχοσυστήματα, ούτε συστήματα ασφαλείας, ούτε καν κάμερα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θενκς!Όχι όχι πτωχό είναι γιατί ήταν ετοιμοπαράδοτο. Από έξτρας μόνο κάτι αισθητήρες γύρω γύρω και μία ηλιοροφή. Ούτε ηχοσυστήματα, ούτε συστήματα ασφαλείας, ούτε καν κάμερα.
Ιδιαίτερα πτωχό δεν φαίνεται πάντως!
Έλα να σε πάω βόλτα να δεις φτήνια. -
Ντάξει ας συμφωνήσουμε τότε ότι έχει πλούσιο βασικό εξοπλισμό. Εξάλλου είναι και 2-3 πραγματάκια καθ' οδόν έτσι για το εμπλουτίσουν λίγο.
-
-
Nice!
-
Πλάκα πλάκα θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα head to head με το Kuga αλλά άντε να βρεθεί χρόνος για τέτοιες δουλειές. Έχω και retrofits προγραμματισμένα μες το ΣΚ...Για λέγε....
-
Κάμερα και Seat Sound System. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες και φώτοζ.
-
Αυτή η δυνατότητα του γκρουπ βαγκ για τόσες πολλές retrofit τοποθετήσεις είναι εξοργιστική.
-
Κάμερα και Seat Sound System. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες και φώτοζ.για το Seat Sound System είμαι όλος αυτιά.....
-
Θα ξεκινήσουμε από τα βασικά για να δούμε συμβατότητες: τι MIB και οθόνη έχεις?
Επίσης έχεις ρεζέρβα ή κιτ επιδιόρθωσης?
-
Έτοιμη η καμερούλα! Μένει η τελική εγκατάστασή της στον προφυλακτήρα. Ίσως το μοναδικό Leon στη χώρα με highline OEM camera και δυναμικές γραμμές! Innovation όχι αστεία!
-
Μπράβο Στέφανε!!
Μήπως το κάνεις 2ο επάγγελμα!?!?
-
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις!
Είναι βαρετή όσο να πεις η δουλειά γραφείου...
-
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις!Είναι βαρετή όσο να πεις η δουλειά γραφείου...
Και εγώ πρόταση αναμένω....
Για την δουλειά γραφείου συμφωνώ απόλυτα! Ευτυχώς το γραφείο μου ειναι πάνο από τον Σπανό και στο διάλειμμα κατεβαίνω κάτω και παίρνω την δόση μου! Έχω ερωτευτεί μια 840 τώρα...
-
Μπράβο φίλε. Σούπερ. Έχεις καμιά πρόταση για εμάς με την μικρή, απλή οθονιτσα την 5αρα, που δεν έχει το module στο ντουλαπάκι; και πάλι μπράβο σου για το αποτέλεσμα
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχώς απ' όσο ξέρω η 5αρα δε σηκώνει τίποτα από input εικόνας. Βέβαια δεν είναι και πολύ δύσκολο το σχετικό upgrade σε 8αρα με το απλό Media System Plus. Έχω δει κάμποσες αναφορές σε forum.
-
Καλημερα στους κατοχους Leon!
Ερωτηση.. Εχω βρει ενα μεταχειρισμενο Leon του 13 και με ενδιαφερει για αγορα. Ο εμπορος μου εχει δωσει και το VΙΝ του αυτοκινητου και γενικα δεν εχει θεμα να το παμε οπου θελω. Μπορειτε να προτεινετε καποια επισημη SEAT σε περιοχες γυρω απο την Μεταμορφωση οπου δε θα κανουν απλα ενα τυπικο chech-ξεπετα? Επισης με το VIN λογικα θα μπορουν να μου δωσουν ολο το ιστορικο του αυτοκινητου με οτι εχει κανει μεσα σε επισημες αντιπροσωπειες, σωστα? Ειναι και ο κυριοτερος λογος για να το παω σε αντιπροσωπεια.
-
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος εξουσιοδοτημένος γύρω από Μεταμόρφωση. 4-5 σημεία είναι πλέον στην Αττική, Χαλανδρι-Λ.Κηφισίας, Γέρακας, Άλιμος και Περιστέρι. Εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι.
Σε άλλα νέα, ολοκληρώθηκαν τα ρέτροφιτς μας για την ώρα. Πλέον έχουμε Seat Sound System και ΟΕΜ highline camera. [emoji106]
SEAT León Mk3 (2013-2020)