-
Ο χρήστης Beholder έγραψε:
Διάβασα ΟΛΟ το thread και χρησιμοποιώ AVIN Diesel Best Action για το αυτοκίνητο (Opel).
Δεν έχω καταλάβει όμως πιο REDEX πρέπει να βάλω στο αυτοκίνητο....Μή βάλεις τίποτα δεν έχει ανάγκη. Τα περισσότερα που γράφουν είναι ψέμματα και αν θες στο αναλύω.
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Διάβασα ΟΛΟ το thread και χρησιμοποιώ AVIN Diesel Best Action για το αυτοκίνητο (Opel).
Δεν έχω καταλάβει όμως πιο REDEX πρέπει να βάλω στο αυτοκίνητο....Μή βάλεις τίποτα δεν έχει ανάγκη. Τα περισσότερα που γράφουν είναι ψέμματα και αν θες στο αναλύω.
Τι εννοείς ότι τα περισσότερα είναι ψέματα?Θα μιλήσω για μένα μόνο,πως ξέρεις ότι γράφω ψέματα???Κανε μας μια ανάλυση φίλε Κώστα.....
-
Ψεμματα σας λενε.. η γη ειναι επιοεδη μην ακουτε τους αλλους.. προφανως το οτι μολις βαλεις ρεντεξ πεφτει 5-8% η καταναλωση ειναι placebo effect
-
Να τος και αλλος φλατ ερθερ. Ετσι να γινουμε πολλοι.
Πες την αληθεια αδελφε. -
φλατ ερθ και πετρελαιο εισαγωγης απο τον αρη κενταυρου
-
Ο χρήστης nikolaosstonic έγραψε:
Ψεμματα σας λενε.. η γη ειναι επιοεδη μην ακουτε τους αλλους.. προφανως το οτι μολις βαλεις ρεντεξ πεφτει 5-8% η καταναλωση ειναι placebo effectΣοβαρολογείς τώρα;Αν ήταν έτσι γιατί δεν το έβαζαν οι πετρελαιοεταιρίες κατευθείαν στις δεξαμενές τους;
-
@__lemouz75__: ευχαριστώ για την απάντηση.
Ρε παιδιά γράψτε λίγο και τι ακριβώς & κάθε πότε βάζετε, εκτός από τα περί flat earth! Για να ξέρω τι να βάλω...Και για το PROTEC που γράφει ο φίλος lemouz75, έχει πάλι αρκετά στο skroutz:
https://www.skroutz.gr/c/1884/Prostheti ... rotec.html- Protec Καθαρισμός & Προστασία συστήματος Diesel Common Rail
- Protec P1241 Καθαρισμός Συστήματος Τροφοδοσίας Πετρελαίου
- Protec P1230 Αντιβακτηριακό πετρελαίου
Για τα REDEX στο skroutz έχει κανείς κάποια πρόταση ?
https://www.skroutz.gr/c/1884/Prostheti ... er_dir=asc- RedeX Complete Diesel System Cleaner
- RedeX Professional Diesel Particulate Filter Regenerator
- RedeX Diesel Particulate Filter Cleaner
- RedeX 5 in1 Diesel Advanced Concentrated Car Fuel System
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Redex diesel system treatment βαζω. https://www.skroutz.gr/s/15620780/RedeX-Diesel-System-Cleaner-500ml.html. κανουμε και καμια πλακιτσα
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Τι εννοείς ότι τα περισσότερα είναι ψέματα?Θα μιλήσω για μένα μόνο,πως ξέρεις ότι γράφω ψέματα???Κανε μας μια ανάλυση φίλε Κώστα.....
Φίλε lemouz75, ούτε σε εσένα αναφέρομαι ούτε σε κανένα εδώ μέσα, αν είναι δυνατόν!
Αναφέρομαι σε αυτά που γράφουν τα μπουκαλάκια με τα δήθεν βελτιωτικά που υπόσχονται αγίους που καβαλάνε τους διαόλους. -
Τα πετρέλαια premium λένε ότι έχουν πρόσθετα μέσα και βοηθάνε.Ο καθένας μας είναι υπεύθυνο γι'αυτα που ρίχνει μέσα στο τεποζιτο.Αν κάνουν δουλειά ή όχι δεν μπορώ να απαντήσω.Αλλοι δεν βάζουν τίποτα και δεν έχουν θέμα και το αντίθετο.Εγω δεν βάζω συχνά γιατί κάνω πολλά χλμ και δεν το αφήνω άδειο....
-
Κάθε 2-3 χρόνια βάνω και εγώ ποιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους.
Το να κάνουν 1-2 πράγματα πάει και έρχεται, τα περισσότερα όμως έχουν ένα κατεβατό πράγματα με το σύνηθες κοινό ότι κάνουν οικονομία στα καύσιμα.
Δηλ. αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο το οποίο καίει π.χ.6 λίτρα και βάζοντας το ζουμί κατεβάζουμε επιτόπου στα 5,8 για παράδειγμα. Μαγικό ζουμί βουντού του οποίου η τιμή του κυμαίνεται περί τα 30€ το λίτρο. Ή μειώνει λέει το καπνό, που τελικά κάνει το αντίθετο. -
Απορώ πώς βάζετε αυτά τα ματζούνια σε καινούρια αυτοκίνητα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε πετρέλαιο από αξιόπιστο πρατήριο, να μην αφήνετε το ρεζερβουάρ να στραγγίξει και να το ανοίγετε μια στο τόσο για το dpf αν δεν κάνετε συχνά ταξίδια. Έχει φίλος ένα opel astra 1.7 MY 2007 euro 4 με 340.000 χλμ. Σε γενικές γραμμές δεν κάπνιζε. Έβαλε μια μέρα ένα πρόσθετο γιατί τον έπεισε ο βενζινάς ότι θα καθαρίσει τα πάντα και θα μειώσει την κατανάλωση. Τελικά καπνίζει πλέον σαν φορτηγό του 1980 φορτωμένο σε ανηφόρα. Και φυσικά η κατανάλωση αμετάβλητη.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πλησιάζω πια τα 85000 χλμ με το yaris , απο την αρχή οι ανεφοδιασμοί ήταν μόνο με τα 'καλά ' πετρέλαια ' , κανένα πρόβλημα το λαμπάκι του dpf το εχω δεί μόνο μια φορά να ανάβει σε 5 χρόνια , ήταν μια περίοδο που έκανα σχεδόν δυο μήνες να το βγάλω εκτός Θεσσαλονίκης ,το θεωρώ φυσιολογικό.
Πριν λίγο καιρό του έβαλα απλό πετρέλαιο απο πρατήριο AVIN στην Ηλιούπολη Αττικής που μόλις έκανε ριζική ανακαίνιση (δεξαμενές ,αντλίες κλπ) και το εχει στενός φίλος, παρατήρησα χαμηλότερη κατανάλωση και είπα να το καθιερώσω . Μετά απο 2500 χλμ με απλό πετρέλαιο μπορώ να πω με σιγουριά και μετρήσεις με χαρτί και μολύβι (φουλ απο αντλία σε αντλία ,την ίδια) οτι το αυτοκίνητο καίει σχεδόν μισό λίτρο κάτω ,πριν ήμουν ψηλά 5άρια τώρα χαμηλά 5άρια θα συνεχίσω έτσι μου αρέσει που εκτός της χαμηλότερης κατανάλωσης είμαι και στα 20+ λεπτά μικρότερη τιμή απο το λίτρο της βενζίνης
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Πλησιάζω πια τα 85000 χλμ με το yaris , απο την αρχή οι ανεφοδιασμοί ήταν μόνο με τα 'καλά ' πετρέλαια ' , κανένα πρόβλημα το λαμπάκι του dpf το εχω δεί μόνο μια φορά να ανάβει σε 5 χρόνια , ήταν μια περίοδο που έκανα σχεδόν δυο μήνες να το βγάλω εκτός Θεσσαλονίκης ,το θεωρώ φυσιολογικό.Πριν λίγο καιρό του έβαλα απλό πετρέλαιο απο πρατήριο AVIN στην Ηλιούπολη Αττικής που μόλις έκανε ριζική ανακαίνιση (δεξαμενές ,αντλίες κλπ) και το εχει στενός φίλος, παρατήρησα χαμηλότερη κατανάλωση και είπα να το καθιερώσω . Μετά απο 2500 χλμ με απλό πετρέλαιο μπορώ να πω με σιγουριά και μετρήσεις με χαρτί και μολύβι (φουλ απο αντλία σε αντλία ,την ίδια) οτι το αυτοκίνητο καίει σχεδόν μισό λίτρο κάτω ,πριν ήμουν ψηλά 5άρια τώρα χαμηλά 5άρια θα συνεχίσω έτσι μου αρέσει που εκτός της χαμηλότερης κατανάλωσης είμαι και στα 20+ λεπτά μικρότερη τιμή απο το λίτρο της βενζίνης
Για δώσε στίγμα του πρατηρίου να δοκιμάσουμε.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dexter130101 έγραψε:
Για δώσε στίγμα του πρατηρίου να δοκιμάσουμεAVIN
ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΥΠΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ 28, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ -
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Από την 1η μέρα βάζω μόνο Shell V-power diesel κάθε Πέμπτη και από 1 συγκεκριμένο εταιρικό πρατήριο στην Αμφιθέας. Αυτό το ΣΚ έκανα πάνω από 500χλμ. Αθήνα - Κύμη - Αθήνα το Σάββατο και Αθήνα - Ναύπλιο - Αθήνα την Κυριακή. Ταχύτητες 130-140 με cruise control στην Εθνική και 60-100 στο επαρχιακό δίκτυο. Αυτό που είδα το ΣΚ ήταν τρελή μείωση της κατανάλωσης σε σχέση με το τελευταίο ταξίδι στο Βόλο 12/1, πάντα με το ίδιο βάρος και τρόπο οδήγησης.
Τον Ιανουάριο είχα μ/ο 7 λίτρα, αυτό το ΣΚ είχα 5,6 χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια. Αν μάλιστα δεν είχα κάνει και κάποια 'άσκοπα' ανοίγματα, θα μπορούσα άνετα να το κατεβάσω κάτω από 5,5 (νούμερα trip computer πάντα)Κι εγώ έβαζα στο συγκεκριμένο πρατήριο, αλλά τον τελευταίο χρόνο βάζω στην bp δίπλα στον Σκλαβενίτη (απλό πετρέλαιο) κι έχω δει καλύτερη λειτουργία. Επίσης είναι οικογενειακή επιχείρηση που σημαίνει ότι οι άνθρωποι εκτιμούν την δουλειά τους. Ποσότητα σωστή. Αν θες δοκίμασε και περιμένουμε σχόλια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γέμισα απλή diesel από το πρατήριο με σχεδόν άδειο ντεπόζιτο (πήρε 52l από τα 60l) και έκανα 850 χλμ το 3ήμερο. Από κατανάλωση δεν μπορώ να πω ότι είδα διαφορά με v-power, μάλλον τα ίδια. Ίσως ένα τσικ πιο αθόρυβο, αλλά μπορεί και να ήταν η εντύπωση μου. Πάσχα που θα πάω Βόλο θα ξαναγεμίσω για να δω.
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Για δώσε στίγμα του πρατηρίου να δοκιμάσουμε
AVIN
ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΥΠΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ 28, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗΣΕγώ βάζω βενζίνη από αυτόν, πολύ ικανοποιημένος.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Πήγα στο Σκλαβενίτη και έχει 2 ως 'Diesel System Cleaner' με διαφορετική χωρητικότητα.
Το μεγάλο (250ml) το έχει ως ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ (2 δόσεων), 6.95 ευρώ
και λέει 'μια μεζούρα κατάλληλη για 50lt καυσίμου' (έχει δείκτη στο μπουκάλι για 3 δόσεις).
Επίσης, 'Κατάλληλο για όλα τα είδη πετρελαιοκινητήρων και biodesel μέχρι B10'Tο μικρό (90ml) ως ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΕΚ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ-ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΚΟ μίας δόσης, 4 ευρώ,
και δεν γράφει το ίδιο για το biodiesel.Το ίδιο πράγμα είναι ?
-
Ξαναβάζω τις εικόνες, δεν μου τις βγάζει στο 1ο post.
-
Κι εγώ δυστυχώς δεν ξέρω κάποιο για να σου προτείνω,αλλά όπως είπα κι ο Κώστας,πας βήμα βήμα και βλεπεισζ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;