-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παίδες, γιατί δε φτιάχνετε ένα thread ανά αγώνα όπως πέρσι?Sent from my G8141 using Tapatalk
Νομίζω αυτό είναι το σωστότερο. Βέβαια, ίντα λες και δεν το κάμεις μοναχός σου;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παίδες, γιατί δε φτιάχνετε ένα thread ανά αγώνα όπως πέρσι?
Sent from my G8141 using Tapatalk
Νομίζω αυτό είναι το σωστότερο. Βέβαια, ίντα λες και δεν το κάμεις μοναχός σου; [emoji38]
Ε εντάξει υπάρχουν άλλοι πιο ειδικοί, δεν έχω χρόνο να το κάνω από το laptop.
-
Γνωστικός είσαι κι εσύ Νικόλα. Βέβαια αν δεν έχεις χρόνο, είναι σεβαστό!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γνωστικός είσαι κι εσύ Νικόλα. Βέβαια αν δεν έχεις χρόνο, είναι σεβαστό!Ναι, πρέπει να μπω από laptop και δεν έχω χρόνο.
Είχε ανοίξει ο Πάνος στο παρελθόν, είναι ειδικός.
Ε Πάνο?
-
Ναι απλά ο Διας με έλεγε γκαντέμη Είπα να το αφήσω μπας και αλλά τα ίδια σκ@τα πηγαίναμε πέρυσι είτε άνοιγα είτε όχι.
Όταν έχω χρόνο θα ανοίγω. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ναι απλά ο Διας με έλεγε γκαντέμη [emoji38] Είπα να το αφήσω μπας και αλλά τα ίδια σκ@τα πηγαίναμε πέρυσι είτε άνοιγα είτε όχι. [emoji38]
Όταν έχω χρόνο θα ανοίγω.Άστον να λέει. Χαχα
-
Αν και παρακολουθώ συνεχεια φ1 ,1η φορα γραφω σε σχετικο τοπικ.Θα ηθελα να θιξω λιγο το θεμα της αποδοσης της Μερσεντές(ναι μερσεντές υποστηριζω).Στην αυστραλια είναι 1 δευτερολεπτο ταχυτερη από περυσι.Στο Μπακου είναι 1 δευτερολεπτο πιο αργη.(η μονη εν τω μεταξυ που εχασε 1 δευτερολεπτο)Αυτο με θεωρητικα 2 κλίμακες πιο μαλακα λάστιχα ,με μειον το halo.Η λογικη λεει ότι με το περσινο μονοθεσιο να ετρεχε και με halo,διχως την οποια εξελιξη θα εμενε πανω κατω στον ιδιο χρονο.Το μονοθεσιο δεν εχει ουτε high rake angel ουτε άλλες εκτενης αλλαγες που μας ελεγαν για να δικαιολογηθεί η κατασταση.Ξεχασαν να κανουν μονοθεσιο μεσα σε 1 χρονο,συμβαινει κατι άλλο?
Στην Βαρκελωνη μηπως να εφερναν την ντιβα από το μουσείο?
Παραλληλα οι δηλωσεις της Μερσεντές φετος θυμιζουν Liberty 'ποσο ωραιο πρωταθλημα εχουμε κτλ.' διχως να τους νοιαζει η νίκη ή να θυμιζουν δηλωσεις ομαδας που παει για πρωταθλημα.υ.γ.Δεν τα λεω ουτε για να υποβαθμισω την προσπαθεια της Φερραρι ή να τσιγκλισω τους οπαδους της.Προσωπικα προβληματιστηκα όταν σε σχολια ειδα αλλους να επισημαινουν τα παραπανω και να λενε ότι κατι συμβαινει.Η αληθεια είναι το πρωταθλημα εχει παρει φωτια με τον Μαξ σε ρολο τορπιλης και το sc 3/4 αγωνες να καθορισε τον νικητή.
-
Ίσως θεώρησαν ότι και φέτος η Ferrari θα πετάει αετό οπότε δεν προχώρησαν σε υπερβολικές αναβαθμίσεις , ίσως δε μπορούν να το κάνουν πιο γρήγορο. Το ότι βγαίνει ένα καινούργιο μονοθέσιο δε σημαίνει ότι θα είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο, πόσο μάλλον όταν τα προηγούμενα ήταν ήδη διαστημόπλοια.
-
Ομάδες ανεβαίνουν και ομάδες κατεβαίνουν. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό. Φέτος η Ferrari έχει το καλύτερο μονοθέσιο.
-
Συμφωνω αλλα μου φαινεται ότι κατι παει στραβα .Δεν γινεται χωρις αλλαγη κανονισμων σε καθοριστικα σημεια ενός μονοθεσιου,το νέο μονοθεσιο να είναι πιο αργο από το προηγουμενο.Δεν κανω συγκριση με τη Φερραρι.Η δε διακυμανση μεταξυ αυστραλιας 2017vs 2018 και μπακου 2017 vs2018 μονο ερωτήματα γεννά.
Παντα μιλαω για κατατακτήριες. -
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αποχωρεί από τη Formula 1 o Alonso!
https://www.newsauto.gr/formula1-3/apoc ... -o-alonso/
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αποχωρεί από τη Formula 1 o Alonso!https://www.newsauto.gr/formula1-3/apoc ... -o-alonso/
Κρίμα ρε Ναντο, σε έφαγαν οι επιλογές σου.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Βασικά η MacLaren τον έφαγε, και τις 2 φορές που πήγε εκεί τον ήπιε. Απλά την πρώτη φορά είχε επιλογές.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καλά δεν έκανε και λίγα την πρώτη φορά που πήγε. Γενικά πάντως οι επιλογές του ήταν κακιστες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.zougla.gr/automoto/racing/f ... n-ke-vetel
Κάτι παραπάνω από άψογοι! -
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic αλλά καιρό τώρα στο Netflix βλέπω στα προτεινόμενα το Formula 1 drive to survive.
Από το τρέιλερ δεν ενθουσιάστηκα βλακειουλα υπέθεσα.
Χθες το βράδυ έβαλα το πρώτο επεισόδιο να παίζει , αυτό ήταν κόλλησα άσχημα!
Έχω χρόνια να δω κάποιον αγώνα , τίτλους ειδήσεων διαβάζω από εδώ και από εκεί.
Πραγματικά σε βάζει μέσα στο παρασκήνιο των αγώνων που είναι πιο ενδιαφέρον από τον ίδιο τον αγώνα!
Είναι σαν ριάλιτι παρακολουθώντας τους τεχνικούς διευθυντές , του οδηγούς , τις καλύτερες στιγμές τους και τις χειρότερες στον αγώνα , στα pit ,κλπ πάρα πολύ καλό!
Μπήκα κατευθείαν στο ζουμί της Season 2018 , με όλες τις κορυφαίες στιγμές και όλο το παρασκήνιο πίσω από αυτές, με flashbacks όπου χρειάζεται για να σε βάλει στο νόημα , παρουσιάζοντας πραγματικά τις κόντρες που εκτυλίχθηκαν και τα παρεπόμενα ( εξαίρεση ο Alonso νομίζω που το παίζει ... κυρία)
Για εμένα πιο ενδιαφέρον από το ίδιο το πρωτάθλημα!
Είμαι στο τέταρτο επεισόδιο και δεν έχω δει μέχρι στιγμής να ασχολείται με τους δύο μεγάλους , κυρίως με red bull , Renault , Williams , Haas. Κορυφαίες στιγμές ως τώρα η κόντρα Ricardo , Verstapen ,και το φτύσιμο της Red bull στους κινητήρες της Renault με τον τεχνικό διευθυντή της να αντιδρά σαν αρραβωνιαστικιά που την χώρισαν πριν το γάμο, τους πήρε το Ρικάρντο μετά , ο αγώνας της κόρης Williams να κρατηθεί στο παιχνίδι υποκύπτοντας στον χρηματοδότη δισεκατομμυριούχο που έχει βάλει τον γιο του ως πρώτο οδηγό της ομάδας , φοβερό σενάριο λέμε!Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Καλησπέρα!
Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μονοθέσιων αυτής της χρονιάς & προηγούμενων ετών;
Ευχαριστώ πολύ. -
Στο site της κάθε ομάδας γράφουν τα βασικά, επίσης μπορείς να βρεις κάποια άλλα και στην wikipedia. Μην περιμένεις φυσικά να βρεις απόρρητα στοιχεία, όπως ακριβή ιπποδύναμη κάθε κινητήρα κλπ.
Για την φετινή Ferrari πχ: https://singleseater.ferrari.com/en/?from=F1
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση REALZEUS.
Διάφορα νέα - 2018 season