-
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Μάλλον εννοείς πωλητές «ανώνυμους» που πηδάνε από εργοδότη σε εργοδότη ευκαιριακά και δεν χτίζουν προσωπική σχέση με τον πελάτη. Τα κλασικά μειονεκτήματα της Αθήνας της ανωνυμίας και της απάτης.Για βγες εκτός Αθήνας και πες μας ποιός πωλητής χτίζει σχέσεις με πελάτες με πρακτικές «Αθήνας» να δούμε.
Εννοώ οποιονδήποτε υπάλληλο που δεν θέλει να χάσει την δουλειά του.
Δεν μένω στην Αθήνα. -
Καλημέρα,
Είχα ενημέρωση για το ibiza tgi που έχω παραγγείλει (αρχές Νοέμβρη απ βελμαρ) . Μέχρι τέλος Απριλίου θα είναι Ελλάδα μου είπε (Με πήρε μόνος του τηλέφωνο). Μου έκανε εντύπωση γιατί κάποιοι είπατε για καθυστερήσεις (για το Arona βέβαια).
Αναμένουμε.
-
Δεν ξέρω για το TGI,αλλά χθες που πήγα ημερήσια στο Ναύπλιο είδα μέσα σε 2 ώρες 4 Arona!
Τα δύο στο δρόμο και τα άλλα δύο στο parking στο Ναύπλιο (πιο ωραίο ένα παρκαρισμένο χcellence λευκό με μαύρη οροφή και τη λευκή περλέ φάσα στο ταμπλώ που έσπαγε το μουντό εσωτερικό). -
Σήμερα σε επικοινωνία που είχα με το πωλητή που έκανα τη παραγγελία αυτοκινήτου μου ανέφερε πως η δικιά μου παραγγελία δεν έχει πάρει ακόμη εβδομάδα παραγωγής και πως σε αντιστοιχες παραγγελίες είναι στην 23 εβδομάδα. Πιστεύει ότι θα παμε σε 18η με 19η. Στο χειρότερο σενάριο όμως που δεν ξέρουμε και οριστικά αν είναι αυτό μιλάμε για 23η εβδομάδα θα πρέπει να υπολογίσουμε και 4 εβδομάδες για μεταφορά απο το εργοστάσιο και εκτελωνισμό όπως μου απάντησε ο πωλητής σε ερωτημά μου.
-
Φίλε cb84 τι ημερομηνία έκανες την παραγγελία, ήταν στην Αθήνα, είχε κάποιο έχτρα πακέτο απο το εργοστάσιο;
-
Φίλε 75geo την παραγγελία μου την έκανα 10/11 στην Αθήνα και έχω παραγγείλει το αυτοκίνητο με μεταλλικό χρώμα και το πακέτο εξοπλισμού το Spring pack
-
Και εγώ στις 15/11 έκανα την παραγγελία με το ίδιο πακέτο Spring pack, απο Αθήνα. Πέρασα σήμερα απο την αντιπροσωπία και μου ειπαν σχεδόν τα ίδια. Η παραγωγή του ARONA για τηνΕλλάδα αρχίζει την 14 εβδομάδα και κάθε Παρασκευή εχουν ενημέρωση για τα αυτοκίνητα που εχουν παραγγείλει απο εδω συγγεκριμενα πλεον, δηλαδή αυτή την Παρασκευή που πέρασε εχουν ενημερωθεί για τα αυτοκίνητα που θα παραχθούν μέχρι την 17 εβδομάδα την Παρασκευή που έρχεται για την 18 κ.λ.π
Από την στιγμή που παραχθεί ενα αυτοκίνητο κάνει 2 εβδομάδες να ελθει στον Πειραιά με πλοίο και άλλες περίπου 8-10 μέρες να εκτελωνιστει και να παραδωθεί. -
Εμένα αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι δεν μου ανέφεραν καν πότε ξεκινάει η παραγωγή του Arona όχι για την Ελλάδα αλλά και γενικότερα σαν να μην ηξεράν η καλύτερα θα έλεγα να μην ήθελαν να πουν και μου ανεβάσουν περισσότερο το αίμα στο κεφάλι.Γενικότερα τους είδα θα έλεγα διστακτικούς.
-
Παίδες, πήρατε τόσο φτηνό στη χρήση μοντέλο σε τόσο εξευτελιστική τιμή, που κανείς σας δεν πρόκειται να ακυρώσει την παραγγελία. Κι είναι απόλυτα λογικό γιατί είστε άνθρωποι με ορθολογικά κριτήρια, γνωρίζετε ότι αντίστοιχο μοντέλο ΔΕΝ υπάρχει.
Αν ήσαστε λαρτζ ή κυκλοθυμικοί, δε θα το είχατε παραγγείλει εξαρχής. (Μη μου θυμώσει κανείς, σας επαινώ με τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, δεν είναι καιρός για σπατάλες και πολυτέλειες. Μακάρι να μπορούσα να παραγγείλω κι εγώ ένα).Για αυτό χαλαρώστε πίσω στον καναπέ, φανταστείτε τι εκδρομάρες θα κάνετε καλοκαιριάτικα με το νέο όχημα και χαϊδέψτε το μπιτονάκι (inside joke για τους παλιούς) με τα μάτια κλειστά. Δύο μήνες πάνω, δύο μήνες κάτω φαίνονται σπαστικοί τώρα αλλά θα τους ξεχάσετε μόλις παραλάβετε. Πώς ο εγκέφαλος εκκρίνει μία ουσία στις λεχώνες για να 'ξεχνούν' τους πόνους της γέννας; Και τους μένει μόνο η γλύκα της νέας ζωής; Κάπως έτσι!
-
Για να ειρωνευτώ λίγο, 'εκδρομάρες' δεν τις λες καθώς θα πρέπει να φτάνουν από πρατήριο σε πρατήριο, αλλά η αλήθεια είναι πως θα κοστίζουν τα καύσιμα λιγότερο από τους καφέδες & τα σάντουιτς, όταν θα σταματούν σε αυτά τα πρατήρια! γουιν-γουιν σιτουέισον!
...κι έχουν κι όλο τον καιρό μπροστά να ψάξουν τους χάρτες και να αποθηκεύσουν τη θέση των πρατηρίων στο κινητό, γιατί μάλλον το ναβι δεν θα δουλεύει!
...το χειρότερο πάντως είναι, πως βρίσκομαι εκτός της χώρας και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν το παρείγγειλα κι εγώ το αυτοκίνητο, καθώς το πρατήριο CNG είναι 500μ απ' το σπίτι μου. άρα το φτάνω και με τη ρεζέρβα βενζίνης -
Μ
Π
Ι
Τ
Ο
Ν
Ι -
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Μ
Π
Ι
Τ
Ο
Ν
ΙΑν αναρτηθεί στην πίσω πόρτα, κάνει και πιο 'τζιπ' το όχημα! [emoji38]
Η αλήθεια όμως είναι πως 'οσα δεν φτάνει η αλεπού...', καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας υπάρχουν πρατήρια εντός της ακτίνας του αυτοκινήτου, μιλάμε για κόστος κίνησης πιο φθηνό από σκούτερ (μόνο παπί το συναγωνίζεται) και τιμή αγοράς μισή (με πολλαπλάσια αυτονομία) από το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο!
Ούτε του ιερέα να μην το λένε...Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Παίδες καλησπέρα,
Έχει κανείς ιδέα αν το Arona 1.5 TSI πρόκειται να προσφέρεται και με DSG?
Ο πωλητής μου είπε ότι οι εκδόσεις του επόμενου έτους (ΜΥ 2020) ανακοινώνονται κάπου στο καλοκαίρι, οπότε σίγουρα θα μάθω τότε, εκτός αν κάποιος έχει ήδη σχετική πληροφόρηση...
Thank you! -
Απ' ότι διαβάζω σε ένα ιταλικό forum σχετικό με το arona tgi, οι Ιταλοί έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν τα πρώτα arona tgi παρ' ότι οι παραγγελίες άνοιξαν μερικούς μήνες αργότερα από την Ελλάδα. Υπάρχουν δε σε όλους σχεδόν τους αντιπροσώπους της seat αυτοκίνητα tgi για testdrive. Ίσως προτίμησαν την μεγάλη αγορά της Ιταλίας από την μικρή της Ελλάδας! Ελπίζω να μην έχει σειρά μετά η Γερμανία, επίσης μεγάλη αγορά για την seat!!!
-
Η πρώτη παραγγελία στην Ιταλία για arona tgi δόθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2019.Στην Ελλάδα, εγώ προσωπικά το παρήγγειλα 14 Νοεμβρίου 2018!! Άλλοι και ποιό πρίν!!
-
Είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που η αντιπροσωπία είχε ξεκινήσει τις παραγγελίες του arona tgi απο τον Σεπτέμβριο. Αλλά είμαστε αμελητέα αγορά αυτοκινήτων ειδικά τα τελευταία χρόνια, και κοιτούν να εξυπηρετησουν πρώτα τις μεγάλες αγορές. Για να έχουμε μια εικόνα πόσα arona βενζίνης και ντίζελ έχουν πωληθεί απο τον Οκτώβριο του 17 μέχρι τον Ιανουάριο του 19 σε ολη την Ελλάδα 653 αυτοκίνητα , στοιχεία απο autotriti,ενω σε άλλα κράτη μερικές δεκάδες χιλιάδες.
-
Σε χθεσινή επικοινωνία με τον πωλητή μου ανακοίνωσε (να μην βγει παραέξω χα χα) ότι η παραγωννγή των ελληνικών arona tgi πήγε μερικές εβδομάδες πιο πίσω λόγο Ιταλίας!!! Αν δεν σκεφτόμουν το μακροπρόθεσμο όφελος από αυτή την αγορά θα την αακύρωνα!!!
-
Και εμένα ο πωλητής μου είπε την προηγούμενη εβδομάδα ότι έχουν διαβεβαίωση απο την μαμά seat ότι μέχρι τέλους Ιουνίου θα παραδοθούν όλες οι παραγγελίες του 2018.Οσο αφορά το να ακυρώσει κάποιος την παραγγελία δεν είναι πιθανό, γιατί εμείς που παραγγειλαμε αυτό το αυτοκίνητο δεν είχαμε εναλλακτική λύση, επειδή δεν υπάρχει άλλο cross over με φυσικό αέριο οπότε μάλλον θα περιμένουμε όλοι.
-
Ο χρήστης george65 έγραψε:
Σε χθεσινή επικοινωνία με τον πωλητή μου ανακοίνωσε (να μην βγει παραέξω χα χα) ότι η παραγωννγή των ελληνικών arona tgi πήγε μερικές εβδομάδες πιο πίσω λόγο Ιταλίας!!! Αν δεν σκεφτόμουν το μακροπρόθεσμο όφελος από αυτή την αγορά θα την αακύρωνα!!!Αυτά να τα βλέπουν στην γκασμο-ΔΕΠΑ-fisikon που νομίζουν ότι με λίγα πρατήρια σε Αθήνα και 3-4 στην επικράτεια, μπορούν να πείσουν κόσμο να αγοράσει αυτοκίνητο με CNG.
Κι εγώ σαν SEAT θα κάλυπτα πρώτα αυτούς που έχουν ανεπτυγμένο δίκτυο πρατηριών CNG, για να κάνω περισσότερες πωλήσεις και να βγουν στους δρόμους άμεσα.
-
Παραπονιούνται στην Ελλάδα για τις καθυστερήσεις στην άφιξη του Arona tgi!!!
Όντως μας έχουν ρίξει σε σχέση με τους Ιταλούς!!!
Και εμείς όμως τους ρίξαμε στο θέμα των τιμών!!!
Παραγγείλαμε Arona tgi style με 15.500 ευρώ ενώ στην Ιταλία οι τιμες είναι:
Ο κατάλογος του Seat Arona Mehane
Arona 1.0 TGI Αναφορά 18.800 ευρώ
Arona 1.0 TGI Style 20.800 ευρώ
Arona 1.0 TGI Xcellence 23.000 ευρώ
Arona 1.0 TGI FR 23.000 ευρώ
Πληρώνουν κάτι παραπάνω αλλά παίρνουν πρώτη!!!
Seat Arona 2017