Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ
    • 1
    • 2
    • 636
    • 637
    • 638
    • 639
    • 640
    • 753
    • 754
    • 638 / 754
    Αντίλογος
    255
    15080
    176428
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • 2
      21-quadra last edited by

Ο χρήστης Kger έγραψε:
      Καλημέρα,

Δεν ψήφισα και δεν θα ψηφίσω (κατά πάσα πιθανότητα) ποτέ συριζα. Απλά μου γεννιέται η εξής απορία για όλους τους φαν της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τέσσερα χρόνια κυβέρνησης σύριζα, κράζουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) λέγοντας ψηφίσατε τα καρναβάλια για να μην πληρώσετε ενφια.

Τώρα που όλοι εσείς θα ψηφίσετε ΝΔ απλά για να μην βγουν οι άλλοι, πως σας φαίνεται; Μην μου πει κανείς για ιδεολογίες της ΝΔ και κυρίως για στελέχη γιατί γελάνε και οι πέτρες. Τηλεβιβλιοπώληδες, παιδεραστές, κολητάρια εφοπλιστών, ανεπάγγελτοι, άεργοι 50χρονοι χωρίς ένσημο, χουντικοί και άλλα πολλά. Υπάρχουν και κάποιοι που αξίζουν αλλά μιλάμε για σταγόνες στον ωκεανό της κομματικής γραμμής. Εδώ κατεβάζουν στον δήμο Θεσσαλονίκης Ταχιάο (ή όπως τον λένε), σαν να κάνουν κοινωνικό πείραμα, μετά από τόσα σκ@τ@ από τον σύριζα μπορούμε να τους δώσουμε τον δήμο;;

Εγώ πίστευα στην αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές (δεν θα τους ψηφίσω), αλλά πλέον οι τύποι είναι τραγικοί, μέχρι και ήττα μπορεί να παίξει στις εκλογές. Πάντως ξέρω αρκετούς που θέλουν να ψηφίσουν ΝΔ και λένε δεν μου πάει το χέρι να ψηφίσω για να βλέπω στη βουλή Άδωνι και σια.

Το να κράζουμε τον Σύριζα δεν σημαίνει ότι αυτόματα στηρίζουμε τους υπόλοιπους, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα, με ενοχλεί αφάνταστα και ο συμφηφισμός που φέρνουν άμεσα σε κάθε συζήτηση οι οπαδοί του Σύριζα, ότι αυτό έκαναν και οι προηγούμενοι κλπ, σωστά αλλά ο κόσμος ψήφισε Σύριζα για να φέρει κάτι διαφορετικό από τα αίσχη, την ηθική και τα λάθη των προηγούμενων, το είδες εσύ αυτό ?

Γιατί εγώ δεν το έχω δεί πουθενά, απεναντίας βλέπω τα ίδια και χειρότερα + την μεγάλη προδοσία με τις Πρέσπες που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για όλα τα Βαλκάνια και κυρίως σε βάροις της χώεας μας και αυτό το είχα γράψει από όταν δημοσίευσε η Καθημερινή την συμφωνία γιατί μέχρι τότε την είχαν μυστική ξέροντας ότι θα φάνε κράξιμο και θα ξεσηκωθεί ο κόσμος.

Ο Κούλης θα παίξει και αυτός το παιγνίδι των Γερμανών και του ΝΑΤΟ, δυστυχώς δεν υπάρχει στον πολιτικό μας ορίζοντα ο αρχηγός εκείνος που θα μπορέσει να βάλει σε σωστή τροχιά τη χώρα μέσα από τους περιορισμούς που υπάρχουν, αλλά και να μην είχαμε τους θεσμούς στο κεφάλι μας πάλι δεν υπάρχει ο κατάλληλος που θα ηγηθεί στην ανασυγκρότηση της χώρας γιατί ακόμα όλο το πολιτικό σύστημα προσβλέπει στην εξουσία, στο δημόσιο χρήμα, και στο βόλεμα της καρέκλας αδιαφορώντας για την καθημερινότητα των πολλών, η στόχευση είναι ακόμα στην φορολογία, στα επιδόματα και στα ψέματα και καθόλου στην πραγματική ανάπτυξη, αυτή δεν την θέλει κανένα κόμμα εξουσίας γιατί δεν πρέπει να ξυπνήσουν οι σκλάβοι που θέλει να μας κρατάει ο Σύριζα με τα ψίχουλα των επιδομάτων, με τον τρόμο της εγκληματικότητας, με τον αυταρχισμό των αντιλαϊκων αποφάσεων του και με την αδιαφορία για την υγεία των πολιτών.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • F
        fiverg last edited by

Προσωπική μου άποψη, η ΝΔούλα δεν δείχνει τόσο 'διψασμένη' για εξουσία.
        Ένα σωρό γόνοι που έχουν συρμαγιά από τον μπαμπά και που είναι στην λογική 'ε, βουλευτής θα βγω, δεν βαρυέσαι..., κάποτε θα γίνουμε κυβέρνηση, μέχρι τότε καλά να περνάμε...'.
        Θυμάμαι τότε με την εκπρόσωπο τύπου που την κυνηγούσε ο Μπαξεβάνης, αντί να πάει να μπει μόνη της στην φυλακή και μετά να τους περάσει γεννεές 14, είπε μην σπάσει κανένα νύχι και κρυβότανε στην Πειραιώς...
        Βγαίνει ΝΔούλης να μιλήσει, τον αρχίζει ο συριζαίος στα περί ακροδεξιάς και νεοφιλελέ και ασπρίζει, δεν ξέρει τι να πει.
        Ο μόνος που μπορεί να πει δυο κουβέντες με επιχειρήματα είναι ο Άδωνις, πιστεύω βάσιμα ότι αν δεν τον είχε η ΝΔ θα ήταν 5 μονάδες κάτω δημοσκοπικά. Κατάντια να έχεις βασικό 'πυλώνα' τέτοιον τύπο, πραγματικά υπάρχει φοβερή ένδεια στελεχών.
        Αμ, δεν γίνεται έτσι η δουλειά καημένε Κούλι... Πρέπει να βρέξεις τον πισινό για να φας ψάρι.
        Και άντε και βγήκες τον Οκτώβριο. Έχεις 17Ν τον Νοέμβριο, Γρηγορόπουλο τον Δεκέμβρη, αγρότες τον Γενάρη (που ο Αλέξις τους τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί σε μια μέρα χωρίς καν να πατήσουν άσφαλτο...). Άμα μετά από τέτοια αριστερή διακυβέρνηση δεν έχεις ακόμη απενοχοποιηθεί ως δεξιά και κυττάξεις να κυβερνήσεις σαν μειλίχιος κεντρώος βούδας και Παυλόπουλος, το' χασες...

Αντιθέτως οι συριζαίοι από γκαρσόνια και μια ζωή στην πείνα μετά αριστερίζουσας αμπελοφιλοσοφίας, είδαν φως και μπήκαν και τώρα γυρνάνε στα σαλόνια με 7000 στην τσέπη οι βουλευτές/υπουργοί και 2000+ τα στελέχη στον κρατικό μηχανισμό, όποιος νομίζει ότι θα τα αφήσουν όλα αυτά έτσι απλά κάνει λάθος.
        Οι άνθρωποι είναι με το μαχαίρι στο στόμα και το δείχνουν.
        Το βασικό τους λάθος ήταν ότι μέτρησαν λάθος το μακεδονικό και τρώνε μεγαλύτερη φθορά απ' όση πίστευαν, θα δούμε στο επερχόμενο EWG αν οι έξω θεωρούν πλέον τον Αλέξι καμμένο χαρτί ή όχι.

• K
          kyr80 last edited by

Ο χρήστης Kger έγραψε:
          Καλημέρα,

Δεν ψήφισα και δεν θα ψηφίσω (κατά πάσα πιθανότητα) ποτέ συριζα. Απλά μου γεννιέται η εξής απορία για όλους τους φαν της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τέσσερα χρόνια κυβέρνησης σύριζα, κράζουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) λέγοντας ψηφίσατε τα καρναβάλια για να μην πληρώσετε ενφια.

Τώρα που όλοι εσείς θα ψηφίσετε ΝΔ απλά για να μην βγουν οι άλλοι, πως σας φαίνεται; Μην μου πει κανείς για ιδεολογίες της ΝΔ και κυρίως για στελέχη γιατί γελάνε και οι πέτρες. Τηλεβιβλιοπώληδες, παιδεραστές, κολητάρια εφοπλιστών, ανεπάγγελτοι, άεργοι 50χρονοι χωρίς ένσημο, χουντικοί και άλλα πολλά. Υπάρχουν και κάποιοι που αξίζουν αλλά μιλάμε για σταγόνες στον ωκεανό της κομματικής γραμμής. Εδώ κατεβάζουν στον δήμο Θεσσαλονίκης Ταχιάο (ή όπως τον λένε), σαν να κάνουν κοινωνικό πείραμα, μετά από τόσα σκ@τ@ από τον σύριζα μπορούμε να τους δώσουμε τον δήμο;;

Εγώ πίστευα στην αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές (δεν θα τους ψηφίσω), αλλά πλέον οι τύποι είναι τραγικοί, μέχρι και ήττα μπορεί να παίξει στις εκλογές. Πάντως ξέρω αρκετούς που θέλουν να ψηφίσουν ΝΔ και λένε δεν μου πάει το χέρι να ψηφίσω για να βλέπω στη βουλή Άδωνι και σια.

Συμφωνούμε σε πολλά. Στα περισσότερα θα έλεγα. Διαφωνούμε σε κάποια λίγα.
          Τι θέλω να πω...
          Κάνεις ένα τσουβάλιασμα, λες και είναι όλοι οι ΝΔκράτες παιδεραστές. Όποιος είναι να πάει φυλακή. Ασχέτου κόμματος. Το ότι κάποιος πουλάει βιβλία στην τηλεόραση, γιατί είναι κακό;; Είναι καλύτερα να είσαι γιατρός και να είσαι ο Πολάκης;;;
          Το φίλοι εφοπλιστών;
          Οι χουντικοί μου προκαλούν την ίδια αλλεργία με τους κομμουνιστές.
          Ανεπάγγελτοι;; Αλήθεια ;;; Ο Καρανίκας δηλαδή και Νοτοπούλου-Χατζηγεωργίου(γιατί μάλλον είσαι από θεσσαλονίκη), κόλλησαν πολλά χρόνια ένσημα...
          Και δεν προσπαθώ να κρύψω τα χάλια του ενός, προβάλλοντας τα χάλια του άλλου. Να συμφωνήσω μαζί σου, ότι και οι 2 είναι χάλια. Επίσης να συμφωνήσω ότι όπως το πάνε, θα χάσουν μόνοι τους τις εκλογές.

Αν εσύ στην διακυβέρνηση 4 χρόνια του Σύριζα βλέπεις μόνο ότι δεν κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ, εγώ έχω άλλα προβλήματα.

Τους ψήφισε ο κόσμος για το διαφορετικό, και όντως τέτοιοι αποδεικνύονται. Ποιο φασιστική κυβέρνηση δεν υπήρξε. Σε όλους τους τομείς που ακούμπησαν.

• K
            kkostask last edited by

Όταν κάποτε είχε διατυπωθεί η θεωρία των δύο άκρων είχαν ξεσηκωθεί οι ντεμέκ αριστεροί...τελικά με τις πράξεις τους απέδειξαν ότι είναι ακριβώς ίδιοι. Όσο για τον Καρανίκα,στην τοπική τον είχαν να κουβαλάει καφέδες και ακόμα και αυτό το έκανε λάθος.

• E
              emil last edited by

Ο χρήστης Storm έγραψε:
              Πάλι τα ίδια εδώ μέσα.
              Είναι πολιτικά ορθό κάποιος να δηλώνει αντιδεξιός, αντιΝΔ και να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ για να μην δει ποτέ Κούλη στο Μαξίμου και από την άλλη θα πρέπει να απολογηθούν όσοι θα ψηφίσουν ΝΔ...

Εντάξει. Τραγικό.

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στον παρακάτω:

Καλημέρα,

• S
                stormold last edited by

Και εγώ ελπίζω να μην υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που κρατά λίστα με το τι μπορεί να ψηφίζει το κάθε μέλος.

• E
                  emil last edited by

Ο χρήστης Storm έγραψε:
                  Και εγώ ελπίζω να μην υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που κρατά λίστα με το τι μπορεί να ψηφίζει το κάθε μέλος.

• S
                    stormold last edited by

Πόσα λίγα ξέρεις για το χώρο...

• E
                      emil last edited by

Αυτό με τους συμψηφισμούς πρέπει κάποτε να τελειώσει. Δεν μπορεί οι ΣΥΡΙΖΑίοι να βγαίνουν λάδι επειδή «και οι προηγούμενοι τα ίδια έκαναν» και οι (όποιοι) επόμενοι να λένε «μα τα ίδια σκατά έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ».

• K
                        kger last edited by

Εγώ γράφω ότι δεν ψήφισα ποτέ συριζα, δεν σας ξέρω δεν με ξέρετε, αν κάποιος δεν το πιστεύει είναι απόλυτα δεκτό.

Έγραψα το παραπάνω γτ το κλίμα που παίρνω από τους γύρω μου για την ΝΔ είναι, ακριβώς επί λέξη σε κάποιες περιπτώσεις, τους ψηφίζω για να μην βγουν οι άλλοι. Το ίδιο έκαναν και το 2015 αυτοί που ψήφισαν συριζα. Κατακριτέοι είναι από εμένα. Στο ίδιο καζάνι τους βάζω όλους, δεν τους ξεχωρίζω. Αλλά είπα να κάνω ένα σχόλιο για το μέλλον, τι νόημα έχει να αναμοχλεύω το παρελθόν. Υπάρχει κανείς που δεν ξέρει τι έγινε, ποιοι και πως ψήφισαν; Φυσικά και στον συριζα οι περισσότεροι είναι ανεπάγγελτοι τεμπέληδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάλι πρέπει να ψηφίσουμε τέτοιους.

Επικοινωνιακά οι ζαίοι έχουν ξευτιλίσει τους απέναντι, τι να λέμε τώρα... Προσωπικά σε περίπτωση νίκης της ΝΔ (που πλέον αμφιβάλω) βλέπω σε θέσεις υπουργικές κτλ, ανάλογα λιμά με τα σημερινά. Οπότε το μέλλον αναμένεται και πάλι άγνωστο στα δικά μου μάτια.

• P
                          p-ulet last edited by

Είσαι σε ένα έρημο νησί και δεν έχεις επιλογή για φαγητό, εκτός από 2 πιάτα που το ένα έχει κόκκινα σκατά και το άλλο μπλε σκατά. Αν δεν φας κάποιο από τα δύο, θα πεθάνεις. Τα έχεις δοκιμάσει και τα δύο. Δεν θα επιλέξεις να φας αυτά που είναι τα πιο υποφερτά σε γεύση; και ας είναι και τα 2 σκατά!

• T
                            tiger last edited by

Αν (μεγαλο ΑΝ) θελουμε κατι να αλλαξει δεν πρεπει να επικεντρωνομαστε μονο στο διπολο Κουλης-Αλεξης αλλα να κοιταμε και τα προσωπα.
                            Αν ψηφισεις Γιακουματο,Ντανο,Σεληνη,Μειμαρακη ή Πολακη,Βαγενα,Αυλωνιτου,στελνεις το αντιστοιχο μηνυμα.
                            Δεν θα σας πω ποιον να ψηφισετε,και ειναι γεγονος οτι ολοι κατω απο την κυβερνητικη πολιτικη θα πανε,αλλα οσο προσπαθεις να βελτιωσεις την ποιοτητα των 300 αντι για ψηφο διαμαρτυριας ή ψηφο σε οσους βγαινουν συχνοτερα στα καναλια,κατι θα πετυχεις.
                            Αν παλι ψηφισεις Βελοπουλο,τοτε εισαι χαμενη ιστορια και πρεπει να σου αφαιρεθει το δικαιωμα ψηφου.

• 2
                              21-quadra last edited by

Η σωστή απάντηση σε όλα τα ερωτήματα περί Σύριζα και της αγάπης για την εξουσία που έχουν δείξει 4 χρόνια τώρα είναι ο γυμνός φθόνος για οποιονδήποτε άνθρωπο κερδίζει χρήματα χωρίς να τα έχει κλέψει και χωρίς να έχει βλάψει κανέναν, αυτά τα χρήματα θέλουν να του τα πάρουν με κάθε τρόπο, και όχι μόνο να του τα πάρουν αλλά θέλουν και να τα οικειοποιηθούν για δικό τους ώφελος, ήδη έχουν βγεί και δικά τους οικονομικά σκάνδαλα και όταν αποχωρήσουν από την εξουσία θα τραβάμε τα μαλλιά μας από όσα θα βγούν στην φόρα, γιατί έπεσαν επάνω στα ξένα χρήματα σαν αρπακτικά, σαν κοράκια.

Βέβαια αυτό έχει συμβεί με όλους τους προηγούμενους στις διάφορες κυβερνήσεις εδώ και 50 χρόνια, δεν έχει συνειδητοποιήσει ο κόσμος ότι τα χρήματα του δημοσίου δεν ανήκουν στους εκάστοτε κυβερνώντεες αλλά στους φορολογούμενους, και όσοι κυβερνούν καλούντι;α να τα διαχειριστούν με τον πλέον καλύτερο τρόπο προς ώφελος των φορολογούμενων και όχι να τα ενθυλακώνουν σε δικούς τους λογαριασμούς με διάφορα προσχήματα, κόλπα, εκβιασμούς κλπ.

Και μόνο που αυγατίζουν οι λογαριασμοί τοιυς είναι κολάσιμο που τιμωρείται με φυλάκιση, βέβαια αυτό είναι ένα πολύ καλό ανέκδοτο γιατί κατάφεραν μέσα σε 50 χρόνια να ελέγχουν την δικαιοσύνη, είτε ρίχνοντας τους ψίχουλα, είτε καταγράφοντας συνομιλίες τους, βίτσια τους κλπ εκβιάζοντας τους στη συνέχεια, εδώ έχει βοηθήσει τα μάλλα η ΚΥΠ η οποία ελέγχεται από την εκάστοτε κυβέρνηση, έχουμε δηλαδή με λίγα λόγια καταλήξει να μην κουνιέται φύλλο στις παράνομες ενέργειες όχι μόνο των πολιτικών αλλά όλου του φάσματος της εξουσίας, τύπος, κανάλια, αστυνομία, δικαστές, εκκλησία, μεγάλοι επιχειρηματίες κλπ, είναι ένα πλέγμα παρανομίας το οποίο με διάφορους τρόπους, κυρίως με την αυξημένη φορολογία, μας αναγκάζουν να συντηρούμε.

Όταν λέω έχουμε μπλέξει και μάλιστα άγρια αυτό εννοώ, την παγιωμένη νοοτροπία όλων αυτών, ότι μας ελέγχουν πιέζοντας μας ακόμα και τρομοκρατώντας μας, και ότι τα χρήματα του δημοσίου τους ανήκουν, όμως ο Σύριζα το προχώρησε και πολύ παρακάτω, έβαλε χέρι και στα σύνορα μας, αυτή είναι πολύ μεγάλη μπίζνα που ξεπερνάει το ελάχιστο Ελληνικό χρήμα, εδώ μιλάμε για Mέγαχρήμα, για εκατοντάδες μύρια που κινούνται στα Βαλκάνια και στην Εκλλάδα, κυρίως από το ίδρυμα open society του Σόρος και των Γερμανών.

Μια χώρα μετά από 8+ χρόνια μνημόνια, μετά από 550.000 μορφωμένων νέων που έφυγαν στο εξωτερικό με ότι συνεπάγεται αυτό σε μείωση της κατανάλωσης, σε μείωση ασφαλιστικών εισφορών, παράλληλα με την Ελληνοποίηση χιλιάδων που θα πάρουν την θέση τους εδώ, από χώρες με διαφορετικό πολιτισμό, διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικά ήθη και έθιμα, γιατί όλοι αυτοί που Ελληνοποιούνται ήρθαν για να μείνουν και όχι για να φύγουν, ο Σύριζα κατέστρεψε με τα ανοιχτά σύνορα της κυρά-Τασίας και με την συμφωνία των Πρεσπών σε ελάχιστο χρόνο την χώρα και αλλοίωσε την σύνθεση της κοινωνίας, θα έρθουν και χειρότερα αφού τώρα διαπραγματεύεται και την συνδιαχείρηση του Αγαίου, αν προλάβει θα επικαιροποιήση και τη συμφωνία της Λωζάνης.

• 2
                                21-quadra last edited by

Από πολλά χρόνια λένε ότι η Ελλάδα γεννάει εφοπλιστές, γεννάει όμως και εφιάλτες, ο πιό πρόσφατος η κα Μαρία Μαργαρώνη ρεπόρτερ του BBC, και οι Άγγλοι παίζουν το δικό τους παιγνίδι εδώ, όπως πάντα άλλωστε.

Η φωτογραφία της μπροστά στον τοίχο με αυτό το σύνθημα εκφράζει απόλυτα τις απόψεις της, πως να γινόταν άλλωστε αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί αναφέρεται στον Σόρος και το στόμα της στάζει μέλι, τέτοιους Έλληνες να τους χαιρόμαστε γιατί μας θυμίζουν συνεχώς ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι Έλληνες.

https://www.in.gr/2019/02/26/politics/d ... ko-polemo/

• S
                                  stormold last edited by

Ο χρήστης pgs έγραψε:
                                  ...
                                  εξάλλου μισέλληνα γιατί να ψηφίσω?
                                  ...

Αυτό ακριβώς.

Και αυτό μάλλον για πολλούς περνά στα ψιλά γράμματα.
                                  Γιατί όμως;
                                  Γιατί πλήθος κόσμου ζει ακόμη στον μικρόκοσμό του και δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο.

Εγώ θα επιμένω διαρκώς.
                                  Κάηκαν 100 άνθρωποι ζωντανοί το καλοκαίρι. Ψιλά γράμματα;
                                  Για μένα όχι. Εμένα αυτό το γεγονός μου αρκεί για να βγάλω συμπεράσματα.
                                  Και ας έρθει κάποιος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ να μου πει κατάμουτρα για τον Τσίπρα του και τους αριστερούλιδες.

• K
                                    kyr80 last edited by

Εδώ συμψηφίζουμε την μεμονωμένη πράξη ενός ανθρώπου που πλέον ΔΕΝ είναι στη ΝΔ, με τα πολιτικά εγκλήματα.
                                    Να μπει φυλακή ο παιδεραστής και κάθε παιδεραστής, όπου και αν ανήκει, ότι κόμμα ή ομάδα ή εθνικότητα. Διαφωνεί κανείς σε αυτό;;; ΠΩΣ αυτό συμψηφίζεται με το πούλημα της Μακεδονίας(τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ήδη, περί μειονότητας), με το διορισμό κάθε Νοτοπούλου και κάθε Χατζηγεωργίου;;;;
                                    Φυλακή να μπει ο Γεωργιάδης και να μη βγει ποτέ. Για κάτι που όμως έκανε στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ του ζωή. Σε λίγο θα διαβάσουμε ότι τα Μολδαβάκια τα κρατούσε ο Κούλης για να πηδάει ο Γεωργιάδης... Και εγώ στη δουλειά μου έχω 25 νοματαίους. Ξέρω τι κάνει ο καθένας;;
                                    Ο διορισμός όμως συγγενών και φίλων, χωρίς καν τα προσχήματα, είναι πολιτικό αδίκημα. Οι όσες κωλοτούμπες έκανε ο Αλέξης είναι πολιτικό αδίκημα. Το ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι πολιτικό ΚΑΙ εθνικό αδίκημα.

Και στις εκλογές ψηφίζουμε ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Στα @@ μου τι κάνει ο καθένας στην ιδιωτική του ζωή. Αν είναι καλός πατέρας ή καλός σύζυγος. Αν ξενοπηδάει ή αν είναι αδερφή. Αυτά είναι προβλήματα της οικογένειάς του. Και αν κάνει αδικήματα του ποινικού κώδικα, πρώτος εγώ λέω να τον βάλουν μέσα. Και με το μέγιστο της τιμωρίας σαν πολιτικό πρόσωπο.
                                    Αυτό απέχει όμως έτη φωτός, από το αν είναι ικανός κάποιος. Και για να το διορθώσω απέχει εκατομμύρια έτη φωτός, από το αν είναι ικανή να κυβερνήσει η παράταξη που θα ανήκει ένας τέτοιος άνθρωπος.

Μπορεί και ο Αλέξης να πηδούσε παιδάκια στο Μπαγκλαντές πριν 10 χρόνια.. Δεν το έκανε(μάλλον), αλλά ας το υποθέσουμε...
                                    Και είχε όντως σκίσει τα μνημόνια, είχε καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, είχε επαναφέρει τον κατώτατο μισθό, είχε μαζέψει τις δημόσιες σπατάλες, ΔΕΝ είχε διορίσει τα φιλαράκια του από τις καταλήψεις, είχε στείλει σπίτι του τον κάθε Πολάκη, είχε διαπραγματευτεί και είχε ονομάσει τα Σκόπια Βαρντάρσκα, δεν είχε σκίσει σε φόρους και εισφορές τους επαγγελματίες κλπ κλπ..
                                    Στα @@@ μου(πολιτικά) αν πηδούσε και τον Πάπα. Ας τον μάζευαν σήμερα και να τον έβαζαν φυλακή. Σαν ιδιώτη που παρανόμησε.

• P
                                      polo2002 last edited by

Και έχουμε και κάτι τέτοια :
                                      https://www.tanea.gr/2019/02/28/greece/ ... sakalotou/
                                      Χαίρομαι που επιτέλους η κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει στην πράξη την αξιολόγηση, και ελπίζω άμεσα να το δω και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Beat that, ΝΔ...

• K
                                        kyr80 last edited by

Οι άνθρωποι στήνουν παρακράτος. Χρησιμοποιούν τώρα που είναι στην εξουσία, όλες εκείνες τις δυνάμεις που ήταν ο εχθρός τους, όταν ήταν στο 3%.
                                        Όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα το έκαναν.

• P
                                          polo2002 last edited by

Μα πως, δεν είναι οι Ρουβίκωνες κ.λ.π. εκφράσεις της δημοκρατίας που έρχονται να υποκαταστήσουν το κράτος που δεν κάνει τίποτε για τη διαφθορά κ.λ.π.
                                          Πέφτω από τα σύννεφα
                                          Κάποτε είχαμε 3 εξουσίες. Μετά τα όρια θόλωσαν. Μετά μπήκαν στη μέση οι ανεξάρτητες αρχές. Μετά οι ΜΚΟ. Τώρα οι δράσεις πολιτών. Μετά τί ;

• C
                                            criuser last edited by

Πέραν της ενασχόλησης μας με τον τοπικό θίασο , μπουλούκι βασικά , πολιτικών , τα γεγονότα στην ΑΟΖ της Κύπρου αλλάζουν εντελώς το σκηνικό .

Εχει μεγάλη πλάκα που το αέριο βρέθηκε εκεί που ψάχνουν οι Αμερικανοί και όχι εκεί που έψαχναν οι Γάλλοι...

Από την άλλη είναι προφανές ότι οι Αμερικανοί θα κλείσουν πακέτο Κυπριακό και Αιγαίο και ΑΟΖ . Το παζάρι θα μας δώσει κάτι στην θάλασσα σε εμάς και στην Κύπρο , αλλά το αέριο θα περνάει μέσα από την Τουρκία που είναι φτηνότερο από το να περάσει μέσω Κρήτης .

Παράλληλα οι Αμερικανοί ολοκληρώνουν την διευθέτηση μεταξύ Σερβίας και Κοσσόβου και παράλληλα με την ισχύ της Συμφωνίας των Πρεσπών , ετοιμάζεται η διεθνοποίηση και πλήρης προστασία του 4πλού διαδρόμου Θεσσαλονίκης - Βελιγραδίου , όπου θα έχουμε αυτοκινητόδρομο , τρένο , αγωγό αερίου και με δύο διώρυγες 30 και 10 χλμ θα έχουμε σύνδεση του Αξιού μέσω του Μοράβα με τον Δούναβη , οπότε η κεντρική Ευρώπη θα έλθει πολύ κοντύτερα στην Μεσόγειο και στο Σουέζ και έτσι παρακάμπτονται εντελώς τα Στενά .

Στην Ελλάδα η πλήρης προσαρμογή του Τσίπρα στην Δυτική λογική , εξαλείφει κάθε κίνδυνο πολιτικής αστάθειας στην χώρα , οπότε όλα αυτά μια χαρά θα πάνε . Το καλό είναι ότι η ύπαρξη του Τράμπ , μπορεί να πονάει τα λαμόγια εκεί πέρα , αλλά εδώ στην Ευρώπη που ανεβαίνουν τα πατριωτικά κόμματα , η κατάσταση θα πηγαίνει καλύτερα .

Μην ξεχνάμε σε πόσους πολέμους μας είχαν μπλέξει οι προηγούμενοι πρόεδροι και πόσο τώρα προσπαθεί να κλείνει μέτωπα ο Τράμπ , είτε με τον Κιμ , είτε με τους ισλαμιστές .

Τώρα στην Ευρώπη έχουμε κενό εξουσίας , αφού η Μέρκελ είναι σε αποδρομή , ο γεροντολάγνος είναι για τον Σεφερλή και η Μει είναι υπ΄ ατμόν...

Μετά τις ευρωεκλογές θα διαμορφωθεί νέα κατάσταση .

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                            πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                                            Εμαθα...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 636
                                            • 637
                                            • 638
                                            • 639
                                            • 640
                                            • 753