-
Αναφορά έγινε για 3000 διαφορά απλού αυτόματου. Στην inspire diesel έχει 3150! Στην φηλ 2400 που είπες.
Τα καλά καθίσματα τα έχει μόνο η ακριβή έκδοση σύμφωνα με το σάιτ της Σιτροέν.
Πράγματι το πρώτο επίπεδο συστημάτων ασφαλείας το δίνει από την βασική που πολλοί το δίνουν πιο πάνω.
Πάντως οι 4τ έχουν μεγάλη διαφορά στον εξοπλισμό από την ίδια την Σιτροέν . Η inspire λέει έχει ψηφιακή οθόνη ενώ στο άλλο από την φηλ και ότι τα καθίσματα είναι στάνταρ παντού όπως και το γκριπ το δίνει από την inspire. Ή δεν είναι καλά ενημερωμένοι ή ήδη φόρτωσαν εξοπλισμό.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχουν φορτώσει εξοπλισμό .
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ell ... tin-ellada
https://www.4troxoi.gr/sites/default/fi ... _specs.pdf
Θεωρώ ότι έχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό σε σχέση με τον ανταγωνισμό . Αλλά δεν έχω χρόνο και διάθεση να ψάξω , αφού δεν ψάχνομαι τώρα για το αμάξι .
-
Τα τελη κυκλοφοριας γνωριζει κανεις ποσο ειναι για τις διαφορες εκδοσεις;
Ηθελα να πω οτι το c5 ισως να μην εχει τους ανταγωνιστες που νομιζετε, δηλαδη αλλα suv, αλλα πιθανως να στοχευσουν τριτεκνους που καλοβλεπαν π.χ. το touran, αλλα που θα ηθελαν suv.
-
Βλέποντας τις τιμές ένοιωσα μιά μεγαλη απογοήτευση (ειδικά για όσους σα εμένα έψαχαν για ένα αυτόματο κιβώτιο και αρκετά εξοπλισμένο αυτοκίνητο). Η διαφορά στάνταρ με αυτόματο στις ίδιες εκδόσεις είναι πολύ μεγάλη και δεν δικαιολογείτε πχ 6000€. Μόνο στην έκδοση feel πετρελαίου είναι η σωστή κατ'εμέ διαφορά των 2000€ αλλά πάλι η έκδοση αυτή φτάνει στα 32,000€. Μάλλον θα σταφώ ή στο ομόσταυλο GRANDLAND X AUTO ή στο TOUSCON (που τα έχει όλα και συμφέρει) ή στο KODIAQ όπου θα είμαι πολύ άνετος αλλά θα κάνω αρκετές παραχωρήσεις σε gadgeτακια που επίσης μου αρέσουν πολύ.
-
Μα το έχω πει και το έχουν γράψει και όλα τα ξένα σάιτ . Είναι το πιο πολυμορφικό από τα σούβ , όπως και το 3 αιρκρός και η εταιρεία έχει παράδοση στον χώρο με τα Πικάσο που είναι 10ετίες μπροστά από τα τουράν , που με την μούρη που έχουν μάλλον τα κα-τουράν...
-
Ο χρήστης evanpap3 έγραψε:
Βλέποντας τις τιμές ένοιωσα μιά μεγαλη απογοήτευση (ειδικά για όσους σα εμένα έψαχαν για ένα αυτόματο κιβώτιο και αρκετά εξοπλισμένο αυτοκίνητο). Η διαφορά στάνταρ με αυτόματο στις ίδιες εκδόσεις είναι πολύ μεγάλη και δεν δικαιολογείτε πχ 6000€. Μόνο στην έκδοση feel πετρελαίου είναι η σωστή κατ'εμέ διαφορά των 2000€ αλλά πάλι η έκδοση αυτή φτάνει στα 32,000€. Μάλλον θα σταφώ ή στο ομόσταυλο GRANDLAND X AUTO ή στο TOUSCON (που τα έχει όλα και συμφέρει) ή στο KODIAQ όπου θα είμαι πολύ άνετος αλλά θα κάνω αρκετές παραχωρήσεις σε gadgeτακια που επίσης μου αρέσουν πολύ.Που τις είδες τις 6000 ?
Είναι 3150 στην φτηνότερη και 2400 στις επόμενες δύο . -
Συμπέρασμα: μας αρέσει περισσότερα από κάτι αλλά, αλλά είναι λίγο ακριβότερο από αυτά τα άλλα, ως εκ τούτου κατι κάνανε λάθος στη σιτροεν και μας απογοήτευσε.
Γιατί το σωστό θα ήταν να μας αρέσει πιο πολύ και να είναι και φτηνότερο.
Οκ. -
Έχουν φορτώσει εξοπλισμό σε σχέση με τα αρχικά ο πίνακας ο ψηφιακός ψκατεβηκε μια έκδοση το γκριπ κοντρόλ μπήκε βασικό από την δεύτερη ωενω πρώτα ήταν τελείως προαιρετικά η φηλ πήρε κάμερα οπισθοποριας ατμοσφαιρικό φωτισμό λεντ και τα κομφορτ καθίσματα που ήταν στην Σαιν. Δλδ ανέβηκε αρκετά ο εξοπλισμός. Αν παίξει και κάνα προωθητικό 1500 το βλέπεις αλλιώς.
Πάντως μάλλον μας...διαβάζουν ....Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τκιν73 δεν μας διαβάζουν , απλά τους πήρα τηλέφωνο...
Κίλο έτσι είναι . Ο άλλος πήρε πριμιά λίγο μικρότερη στα 38 άδεια και λέει ότι το αμάξι μπορεί να πάει στα 60 χαλαρά και το βλέπει λογικό...
Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου .
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Δεν θα πω κάτι καινούργιο προφανώς,αλλά ο Σ έκανε μεγάλη πατάτα με την τιμολόγηση...τώρα μιλούσα με φίλο που το περίμενε πως και πως και είπε ακριβώς τα ίδια...ότ καλύτερα να τα δώσει στο Τουσόν....δυστυχώς συμφωνώ και εγώ...Δεν πιστεύω ότι είναι πατάτα του Σ., γιατί δεν τιμολογεί μόνος του, αλλά έχει 'γραμμή' από τα κεντρικά ως προς την εμπορική τοποθέτηση των μοντέλων των 4 εταιρειών του group. Άρα ακολούθησε την εμπορική πολιτική όσο πιο καλά μπορούσε με βάση το στρεβλό φορολογικό μας καθεστώς.
Και εγώ θα πάω να το οδηγήσω αλλά με τέτοιες τιμές ούτε καν θα το σκεφτόμουν. Ερωτηματικό παραμένει γιατί δεν έχουν αυτόματο στην έκδοση με τον 1.2;
Ούτε στο DS7 έχουν αυτόματο στον 1.2 ενώ έχουν σε Peugeot & Opel....κανείς όμως δεν ξέρει γιατί!
-
Το κοιτάω για τριτεκνος.
Οι τιμές είναι τσιμπημενες,αν το αποφασίσω θα περιμένω προωθητική και δεν θα πάρω τιμή καταλόγου...
Θα -
Μπορώ να περιμένω όσο χρειαστεί για πολύ καλύτερη τιμή .
-
Στα ίδια είμαστε ολοι. Θα το κοιτάζουμε στην βιτρίνα και μόλις ανάψει πράσινο φως θα μπούμε!
Οι αντιπρόσωποι δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον οι περισσότεροι είναι βολεμενοι με ένα αμάξι που τους κάνει μια χαρά την δουλειά τους και ουσιαστικά ψάχνουν μια vfm περίπτωση για να κάνουν την υπέρβαση. Οπότε λίγοι είναι αυτοί που καίγονται να αγοράσουν. Οπότε αν δεν δελεαστει ο αγοραστής δύσκολα ψωνίζει. Δεν αγοράζουμε γάλα για τα παιδιά μας οι περισσότεροι! Αμάξι ψάχνουμε να αλλάξουμε!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Βλέποντας τις τιμές ένοιωσα μιά μεγαλη απογοήτευση (ειδικά για όσους σα εμένα έψαχαν για ένα αυτόματο κιβώτιο και αρκετά εξοπλισμένο αυτοκίνητο). Η διαφορά στάνταρ με αυτόματο στις ίδιες εκδόσεις είναι πολύ μεγάλη και δεν δικαιολογείτε πχ 6000€. Μόνο στην έκδοση feel πετρελαίου είναι η σωστή κατ'εμέ διαφορά των 2000€ αλλά πάλι η έκδοση αυτή φτάνει στα 32,000€. Μάλλον θα σταφώ ή στο ομόσταυλο GRANDLAND X AUTO ή στο TOUSCON (που τα έχει όλα και συμφέρει) ή στο KODIAQ όπου θα είμαι πολύ άνετος αλλά θα κάνω αρκετές παραχωρήσεις σε gadgeτακια που επίσης μου αρέσουν πολύ.
Που τις είδες τις 6000 ?
Είναι 3150 στην φτηνότερη και 2400 στις επόμενες δύο .Έχεις δίκιο έκανα λάθος. Σύγκρινα την έκδοση εξοπλισμου FEEL του 1.2 με την ίδια έκδοση σε 1.6 ΕΑΤ8
-
Μια πρώτη οδήγηση με περιγραφή απο Τρίκαλα Κορινθίας, κατανάλωση στην εθνική όπως γράφει στα όρια των 6 λίτρων(1.5 eat8).
https://www.gocar.gr/test-drives/first- ... Aircr.html
Αύριο ή μεθαύριο αν τα καταφέρω επειδή είμαι Αθήνα θα περάσω να το δω και αν μπορώ να κάνω τεστ ντραιβ.
-
Σε ποια όρια άραγε του 6.9 ή του 6.1? Μάλλον του πανω...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ετσι όπως το γράφει εγώ καταλαβαίνω οτι είναι το 6,1 αν εχεις διαβάσει το άρθρο των 4τ είναι το 6,9. Το ακούω περίεργα πάντως το 9 λίτρα των 4τ, σχεδόν υπερβολικό για ντίζελ 1.5 Εδω το δικό μου που είναι 2λιτρο τετρακίνητο, 1600 κιλά με λάστιχα 70/30 και κινητήρα 10ετίας το 9 δεν το έχω δει ποτέ.
Πάντως αν ισχύει κρατάω το δικό μου και πληρώνω τα 690€ το χρόνο τέλη μέχρι να λιώσει και θα πάρει πολύ καιρό αυτό.... ντίζελ γαρ. Οσο για τα χλμ εχω 100000 και ο κινητήρας(PEUGEOT DW10 είναι στο Kuga του 2008) είναι άψογος, απολύτως κανένα πρόβλημα με dpf και μηχανικά μέρη. -
Σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτικό το 9 που έγραψαν οι 4τ βέβαια έγραψαν και για ταχύτητες +180 εκεί έχει περάσει τις 3000 στροφές αρκετά. Αν το 200αρησε για κάνα 10λεπτο δεν αποκλείεται και το 9!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
142 g/km o 1.5 eat8 ,135 το μανιουαλ κατά wltp, 166 η 1.6 αυτόματο βενζίνη ,162 το 2.0 εατ8, 151 βενζίνη 1.2
262 ευρώ το 1.5 εατ8 όταν εφαρμοστούν τα νέα τέλη. Δεν είναι λίγα αλλά ούτε απαγορευτικά. Για 2 γραμμάρια και θα έπεφτε στα 168! Το απλό στα 162 ευρώ μια χαρά.
Πάντως βλέποντας ότι στην Ισπανία το 1.5 φηλ εατ8 βγαίνει 26000 και είναι ακόμα πιο τούμπανο μελαγχολείς....+6000 εδώ ... σχεδόν απίστευτη διαφορά....
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επαρχία θα έρθει το πρώτο 15μερο του Μαρτίου.
Και εμένα αυτή η έκδοση με ενδιαφέρει η feel με αυτόματο, πετρέλαιο.παιζει όμως και η βενζίνη για τα 50 άλογα παραπάνω.
Θέλω να δω χωρίς τέλος ταξινόμησης πόσο θα το δίνουν...
CITROEN C5 AIRCROSS 2018