-
Τις τιμές θα τις μάθουν στην παρουσίαση δυστυχώς....ο φίλος πωλητής δεν ήξερε τίποτα....μόνο η πρόσκληση για την παρουσίαση τους ήρθε....
-
Η παρουσίαση ποια μέρα είναι ξέρουμε;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχώς όχι...το μόνο που ξέρω σίγουρα (??) είναι ότι 25 θα είναι στις αντιπροσωπείες...
-
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει τέτοιο θρίλλερ με παρουσίαση αυτοκινήτου! Είμαι φοβερά περίεργος να δω που θα κάτσει η μπίλια με τις τιμές.
-
Στα όρια της ξεφτίλας....
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Δυστυχώς όχι...το μόνο που ξέρω σίγουρα (??) είναι ότι 25 θα είναι στις αντιπροσωπείες...Φαντάζομαι για Αθήνα μιλάς. Για Θεσσαλονίκη κάνα μήνα αργότερα επαρχία ,μεγάλη, από Ιούνη...
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατάφεραν να έχουμε 790 posts χωρίς να έχει ανακοινωθεί το αμάξι επίσημα...
Να το έβαζαν σκόπιμα στόχο στο marketing....δεν θα το πετύχαινε ... χαχαχα
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
Ο χρήστης vasilis! έγραψε:
Κατάφεραν να έχουμε 790 posts χωρίς να έχει ανακοινωθεί το αμάξι επίσημα...Να το έβαζαν σκόπιμα στόχο στο marketing....δεν θα το πετύχαινε ... χαχαχα
Στόχος είναι να σπάσει το ρεκόρ παραμονής ενός θέματος στα 'Μελλοντικά μοντέλα'!
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Κατάφεραν να έχουμε 790 posts χωρίς να έχει ανακοινωθεί το αμάξι επίσημα...
Να το έβαζαν σκόπιμα στόχο στο marketing....δεν θα το πετύχαινε ... χαχαχα
Στόχος είναι να σπάσει το ρεκόρ παραμονής ενός θέματος στα 'Μελλοντικά μοντέλα'! [emoji38]
Το ρεκόρ των μοντέλων της Alfa Romeo δεν θα τα σπάσει ποτέ κανένας άλλος κατασκευαστής! [emoji23][emoji23]
-
Τώρα έρχεται το νέο suv [emoji12]
-
Πάντως και δύο μήνες αφού ξεκίνησαν οι παραδόσεις στην Ευρώπη είναι ζήτημα αν εχω δει1-2 βιντεάκια από πραγματικούς κατόχους! Τι γίνεται ρε παιδιά; Το αμάξι φάντασμα;
Επειδή ούτε αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθούν τιμές αν μπορεί ο φιλος με τον φίλο πωλητη της Σιτροέν ας του κάνει καμιά ερώτησηΣτάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ ολόκληρο Qashqai έβαλε κινητήρες νέους και δεν υπάρχει ακόμα ένα review απο τους γνωστούς. Έχουν περάσει κοντά 3 μήνες.
-
εγω μιλάω για νεους κατοχους οχι για δοκιμαστες.
-
Μα σου λέω οτι δεν έχει απο δοκιμαστές...που πρώτοι λένε την γνώμη τους, πριν απο τους νέους κατόχους.
-
Λοιπον παιδες ανακοινωθηκε το φειςλιφτ του c5 aircross
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Λοιπον παιδες ανακοινωθηκε το φειςλιφτ του c5 aircrossΜην παίζεις με τον πόνο του tkin [emoji3]
-
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Λοιπον παιδες ανακοινωθηκε το φειςλιφτ του c5 aircross
Μην παίζεις με τον πόνο του tkin [emoji3]
Μπα έχω προσγειωθεί . Υπολόγισα ότι με το 6.7 -7 λτ που θα έχει ο 1.5 βγάζει 550 ευρώ παραπάνω καύσιμο τον χρόνο για τα χλμ που κάνω. Στα 6-7 χρόνια που κρατάω τα αμάξια είναι σχεδόν 4000. Δλδ εύκολα λέμε εντάξει μωρέ καλή καταναλωση 6.7 με 7 έχει αλλά όταν είσαι στο 4.9 το 7 είναι βαρύ....
-
Το 4.9 είναι μετρημένο στην αντλία? Γιατί είναι απίστευτα χαμηλή για crossover. Επίσης σε τι συνθήκες κίνησης?
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι κοντρολαρισμενο νουμερο μετά από 5 χρόνια . Είναι κατά βάση περιφερειακή Θεσσαλονίκης φορές φορές μποτιλιαρίσμενη Εγνατία οδό σε 80% και 20% πολη με ταχύτητα 70 ως 130 κατά βάσει έξω φυσικά όχι πολη. Είναι τρομερή κατανάλωση για το μέγεθος του αμαξιού που με κάνει δύσκολα να ξεκολαω .... εννοείται κάνω στρωτή οδήγηση δλδ τα 7 άρια στους σύγχρονους 1.5 ντίζελ του psa δύσκολα θα τα βλέπω αλλά δύσκολα θα πέσω και στο 6 νομίζω.
CITROEN C5 AIRCROSS 2018