-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
PDI χρέωσαν κανονικά βέβαια υποθέτω?
Ρητορική ερώτηση φαντάζομαι! [emoji38]
Έχεις δίκιο σε αυτό γιατί είναι λίγο τραγικό να σου δίνουν καινούργιο αμάξι με πρόβλημα και ας μην είναι τόσο σοβαρό αλλά και πάλι θα έπρεπε να είχε διορθωθεί πριν παραδοθεί στον πελάτη.Η αλήθεια είναι ότι είχα και εγώ με τη συγκεκριμένη εταιρεία πρόβλημα στην επικοινωνία και την αντιμετώπιση προβλημάτων,αλλά έχει μικρύνει τόσο πολύ το after sale και ποντάρουν πάνω σε αυτό ότι θα το πας εκεί δυστυχώς.
Η επικοινωνία μου ήταν μια χαρά και οι άνθρωποι ήταν φιλικοί και ευγενέστατοι αλλά εμφανώς ανενημέρωτοι. Όπως και να το κάνουμε όταν πας το αμάξι εκεί και μιλάς με τον τεχνικό διευθυντή θες να έχεις τουλάχιστον την αίσθηση ότι ξέρει περισσότερα από εσένα.
Αυτό το έχω συναντήσει σε πολλές εταιρίες. Για κάποια μοντέλα χρειάζεται επιπλέον ενημέρωση και γνώση που φαίνεται ότι δεν υπάρχει. Σε δύο περιπτώσεις δε μου ήταν έντονα εμφανείς. Πριν αρκετά χρόνια στην Volvo να κοιτάζουν το S60R σαν εξωγήινο γιατί οι τεχνικές τους γνώσεις έφταναν μόνο στα απλά 2λιτρα και όταν πρωτοήρθε η Octavia RS να γνωρίζουν πλήρως μόνο το 1,6 fsi και το 1.4 tsi.
Εφόσον πουλάνε και ειδικές εκδόσεις θα έπρεπε να έχουν κάποιους τεχνίτες με μια επιπλέον ενημέρωση και γνώση πάνω σε αυτά. Το ότι η πίσω δεξιά πόρτα ή το μοτερακι των πιτσιλιθρων του cupra έχουν τον ίδιο κωδικό με το 1000αρι δεν λέει τίποτα... -
-
Αφού φτιάξαμε και το navi και πλέον και με κεραμικό!
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Παρακαλω αποβαλετε τον στεφαν απο το φορουμ.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Παρακαλω αποβαλετε τον στεφαν απο το φορουμ.Συμφωνώ !μας κολάζει εμάς του ντιζελοκινητους αλλά παράλληλα λάτρεις του γκαζιού...Λέμε όχι στα τούμπανα αυτοκίνητα !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Και που να σασταν σε Παρασκευγιάτικη βόλτα στην παραλιακή με 2χ Cupra, ένα FR, ένα ΤΤ 2.0TFSI 200hp, ένα Ζ4 2.5i, ένα Kodiaq 2.0tdi του κουτιού και ένα ΧC60 D5 με το καλύτερο ηχοσύστημα (Bowers & Wilkins) που πιθανότατα υπάρχει σε γήινο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή!
-
-
Και που να σασταν σε Παρασκευγιάτικη βόλτα στην παραλιακή με 2χ Cupra, ένα FR, ένα ΤΤ 2.0TFSI 200hp, ένα Ζ4 2.5i, ένα Kodiaq 2.0tdi του κουτιού και ένα ΧC60 D5 με το καλύτερο ηχοσύστημα (Bowers & Wilkins) που πιθανότατα υπάρχει σε γήινο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή!αυτό με το ηχοσύστημα με πόνεσε περισσότερο απ’ όλα !!!
-
Δεν υπάρχει πουθενά αυτό το σύστημα! Βάζεις Black album και νομίζεις ότι ο Mesa Boogie του Hetfield είναι πίσω απ' το κεφάλι σου. Βέβαια είναι και 4 τα χιλιάρικα που ζητάει...
-
Δεν υπάρχει πουθενά αυτό το σύστημα! Βάζεις Black album και νομίζεις ότι ο Mesa Boogie του Hetfield είναι πίσω απ' το κεφάλι σου. Βέβαια είναι και 4 τα χιλιάρικα που ζητάει...θελει και τα καταλληλα αρχεια ομως, με κανα απλο mp3 πχ δυσκολα να ακουσεις καλο ηχο
-
και νομίζεις ότι ο Mesa Boogie του Hetfield είναι πίσω απ' το κεφάλι..Ασχολείσαι με το άθλημα? Παίζεις τύμπανα λόγω sonor ή άσχετο?
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
θελει και τα καταλληλα αρχεια ομως, με κανα απλο mp3 πχ δυσκολα να ακουσεις καλο ηχο
Το spotify premium είναι αρκετά καλό γι' αυτή τη δουλειά νομίζω. Μετά πας σε flac.
και νομίζεις ότι ο Mesa Boogie του Hetfield είναι πίσω απ' το κεφάλι..
Ασχολείσαι με το άθλημα? Παίζεις τύμπανα λόγω sonor ή άσχετο?
Κάτι ασχολούμαι...έχω ένα σετάκι Sonor λόγω McBrain. Από αμάξια μπορεί να μη σκαμπάζουν αλλά στα τύμπανα είναι πολύ σοβαροί κατασκευαστές οι γερμανοί.
-
Στέφανε στην καθημερινότητα βολεύει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων; Έχει θέματα με αντανάκλαση η έντονο ήλιο;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Μεχρι στιγμης δε με εχει ενοχλησει κατι αν και η αληθεια ειναι οτι δε εχει κανει τπτ τρελες ηλιοφανειες.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Μια χαρά!! Όταν οδήγησα το Α7 που είχε ψηφιακό καντράν ήταν βράδυ και η αλήθεια με κούρασε λίγο αλλα μάλλον ήταν ρυθμισμένο πολύ φωτεινά.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Μια χαρά φαίνεται σε όλες τις συνθήκες
-
Κάτι ασχολούμαι...έχω ένα σετάκι Sonor λόγω McBrain.Αγαπώ Νίκο!!
-
Μεγάλη λατρεία και πιθανότατα ο λόγος που παίζω τύμπανα!
-
Μεγάλη λατρεία και πιθανότατα ο λόγος που παίζω τύμπανα!Τελικά είμαστε πολλοί μεταλάδες στο φόρουμ!!
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Παρακαλω αποβαλετε τον στεφαν απο το φορουμ.
SEAT León Mk3 (2013-2020)