-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Οκταβια τέλος, καλώς την αρκούδα...
2λτ πετρέλαιο με τα 150 dsg7 4x2 ambition
Εξαιρετικό!!
Sent from my H9436 using Tapatalk
Έτυχε να δω ένα από κοντά σήμερα, στο χρωμα που πήρε ο storm το Fabia (cappuccino beige νομίζω). Είναι επιβλητικό με σωστές αναλογίες πλάτους και μήκους. Θα ήταν σίγουρα στις επιλογές μου ήταν στο πλάνο η απόκτηση suv!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Έχουμε κάνει 250κμ σε δύο μέρες και το έχουμε καταχαρει οικογενειακως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δηλαδή χοντρικά κάπου στα 20 χιλιάρικα;Αν μιλάμε για καινούριο, τότε είναι λίγες οι επιλογές σε τετρακίνητα saloons/estates.
Μεταχειρισμένα βρίσκεις από Subaru ως Land Rover...μου έχουν κολλήσει αυτά τα τρία που είναι στο car
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-

Νομίζω θέλει πλύσιμο
-
Χιόνια, λάσπες κλπ. αλλά, πόσοι το έχετε δει έτσι;

-
Δεν το έχουμε δει καν στο δρόμο!!!!
-
Να ναι καλά ο τουρισμός της πρώην Γιουγκοσλαβιας εδώ πάνω κάθε καλοκαίρι και τα βλέπουμε...
-
-
-

i20 2017
-
-
-
Μιας και ποσταρουμε κόκκινα...κατι από τη προηγούμενη Κυριακή. Πεντέλη με την εβαρα.

-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μιας και ποσταρουμε κόκκινα...κατι από τη προηγούμενη Κυριακή. Πεντέλη με την εβαρα.
Sent from my H9436 using TapatalkΌ,τι και να πούμε είναι λίγο αν σκεφτείς ότι το καλύτερο του αυτοκινήτου(μηχανικά μέρη) δεν φαίνεται. Υπάρχει όμως κάτι που σου λείπει από την si όμως;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Sent from my H9436 using TapatalkΌ,τι και να πούμε είναι λίγο αν σκεφτείς ότι το καλύτερο του αυτοκινήτου(μηχανικά μέρη) δεν φαίνεται. Υπάρχει όμως κάτι που σου λείπει από την si όμως;
Απολύτως τίποτα γιατί όταν πάω να σκεφτώ κάτι (όπως πχ ίσως η ηχομόνωση) το ξεχνάω αμέσως με τον τρόπο που το νιώθεις όταν το οδηγείς. Είναι εβο. Αυτό.
-
ασε μας ρε νικο να βλεπουμε το χιονι....
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
ασε μας ρε νικο να βλεπουμε το χιονι....Χεχε
-
Καλα τα AD08R στο EVO?
Και στην πιστα? -
Ο χρήστης vagelisb έγραψε:
Καλα τα AD08R στο EVO?
Και στην πιστα?ΣΥ ΓΚΛΟ ΝΙ ΣΤΙ ΚΑ !
Μόλις ζεσταθούν (και με την ohlins ζεσταίνονται πιο γρήγορα από ότι με την εργοστασιακή ειδικά με 1,7 κάμπερ που έχω δώσει) κρατάνε φανταστικά. Σε στροφοδιαδρομή είναι απόλαυση.
Αρνητικό ο θόρυβος και ότι θέλει προσοχή στο βρεγμένο.
Στα Μέγαρα ήταν επίσης πολύ καλά, φτάνει να τα λειτουργείς 32-33 ζεστά και να μην τα υπερθερμάνεις γιατί μετά ζορίζονται. Μια φορά τα έχω βάλει Μέγαρα, μετά μπήκα με 888.
Σκληρά πλαϊνά, δε μαγουλιάζουν με τίποτα και ό,τι πρέπει για το βάρος του. Πάρα μα πάρα πολύ ικανοποιημένος.
Πήρε όμως το αυτί μου ότι θα τα σταματήσει και έχω προβληματιστεί ως προς με τι θα τα αντικαταστήσω όταν έρθει η ώρα.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!