-
-
400 ευρώ για ετήσια μικτή σε αυτοκίνητο των 20+ χιλιάδων;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
400 ευρώ για ετήσια μικτή σε αυτοκίνητο των 20+ χιλιάδων;Ναι, γιατί?
-
Ρε συ, εδώ δίνουμε 200+ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ για μη μικτή ασφάλεια σε αμάξι δεκαετίας. Και δε μιλάς για μικτή και κλοπή σε όχημα των 8.000 αλλά σε 20+. Είναι εξωφρενικά φθηνά.
-
Σε καινουργιο (14000) anytime full μη μικτη 250 χρονος. Αν δινεις 200 εξαμηνο ισως να το ψαξεις λιγο παραπανω στο επομενο συμβολαιο.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε συ, εδώ δίνουμε 200+ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ για μη μικτή ασφάλεια σε αμάξι δεκαετίας. Και δε μιλάς για μικτή και κλοπή σε όχημα των 8.000 αλλά σε 20+. Είναι εξωφρενικά φθηνά.Μάλλον εσύ πληρώνεις εξωφρενικά ακριβά. Εκτός αν είναι λόγω υγραερίου, οπότε you win some, you lose some.
-
Όχι, δεν έχει έξτρα χρέωση το υγραέριο. Στην επόμενη ανανέωση θα κάνω πιο εντατικό homework.
-
Για φουλ μη μικτή δίνω 230 το εξάμηνο (μαζί με οδική βοήθεια) για ασφαλιζόμενη αξία 25.000 ευρώ. Εθνική ασφαλιστική. Για ετήσια μικτή ήθελαν 1000 ευρώ.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ετήσια μικτή και εγώ στην Hellas Direct για αμάξι 26.000 ευρώ πληρώνω 430.
-
Τα νούμερα που αναφέρετε για μικτή ασφάλιση είναι άνευ νοήματος αν δεν αναφέρετε και την εκάστοτε απαλλαγή. Γιατί μια μικτή με απαλλαγή 300 Ευρώ μπορεί να κοστίζει τα διπλά από μια μικτή με απαλλαγή 1500 Ευρώ...
-
Πολύ σωστή παρατήρηση. Στην τιμή που ανέφερα παραπάνω η απαλλαγή είναι 300 ευρώ.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε συ, εδώ δίνουμε 200+ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ για μη μικτή ασφάλεια σε αμάξι δεκαετίας. Και δε μιλάς για μικτή και κλοπή σε όχημα των 8.000 αλλά σε 20+. Είναι εξωφρενικά φθηνά.Μάλλον δίνεις πολλά. Το scirocco με θραύση και στην ηλιοροφή και ασφάλιση στα 13000, έδινα 270 ετήσια.
Τα νούμερα που αναφέρετε για μικτή ασφάλιση είναι άνευ νοήματος αν δεν αναφέρετε και την εκάστοτε απαλλαγή. Γιατί μια μικτή με απαλλαγή 300 Ευρώ μπορεί να κοστίζει τα διπλά από μια μικτή με απαλλαγή 1500 Ευρώ...
Απαλλαγή στα 500 και ασφαλιζόμενη αξία τα 24.500. Το ποσό αυτό είναι το χαμηλότερο που δίνει, μολονότι το αυτοκίνητο κοστίζει καινούριο κατιτίς λιγότερο.
-
-
Να ζητησεις να σου βαλου και καλυψη δαπανης για
Κερασμα τσαγιου
Κρισεις ζηλοφθονιας,
Καταθλιψη σε βαγκοφιλους ( ) -
Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλή πέραση το αμάξι όπου και αν πάω.
Καταντάει και λίγο κουραστικό. Βέβαια οι μισοί με ρωτάνε αν είναι υβριδικό και κάποιοι άλλοι αν είναι ντίζελ
Τώρα που το λέω βέβαια και εγώ χθες συνάντησα ένα RAM 5.7 Hemi και έγινα και εγώ λίγο κουραστικός στον τυπάκο . -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλή πέραση το αμάξι όπου και αν πάω.
Καταντάει και λίγο κουραστικό. Βέβαια οι μισοί με ρωτάνε αν είναι υβριδικό και κάποιοι άλλοι αν είναι ντίζελ
Τώρα που το λέω βέβαια και εγώ χθες συνάντησα ένα RAM 5.7 Hemi και έγινα και εγώ λίγο κουραστικός στον τυπάκο .Σε ποιο αμαξι αναφερεσαι???
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Honda civic.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Honda civic.Το εχει ενας γνωστος μου...αυτοκινηταρα και με χωρους....απλως πολυ χαμηλο!!
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχει μια θεση οδηγησης σαν διθεσιο σπορ ροουντστερ.
Φορας το αυτοκινητο σαν αγωνιστικο. -
Τουμπανάκι το civic
Hellas Direct έκλεισα εντέλει
Μικτή ετήσια, αχρείαστη να 'ναι
Μετά το scirocco..ΤΙ???