-
Ο χρήστης snp έγραψε:
@elefasgr: έχω κάνει 260 χλμ., 30/day μόνο πόλη.Κέντρο -Πειραιά και τούμπαλην. στο 12 η μέση. το πρωί 7,5-8,5 το απόγευμα 13,5-15,0Πολύ δύσκολη η διαδρομή σου δε μου φαίνονται παράλογα τα νούμερα, μιλάμε για δρομολόγιο ειδικών συνθηκών, εκτός ίσως από το 15,0. Το cvt σε σχέση με το μηχανικό είναι πιο οικονομικό, ή μήπως σε επιβαρύνει και αυτό παραπάνω; Και φυσικά έχε υπόψιν ότι είναι πολύ λίγα τα χλμ σου για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Υπεραισιόδοξα νούμερα είτε για πριν είτε για μετά. Γενικώς ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να συγκρίνουμε τα εργοστασιακά νούμερα με τα νούμερα ενός δυναμόμετρου. Το δυναμόμετρο έχει νόημα μόνο σε περίπτωση βελτίωσης ώστε να δούμε το πριν και το μετά.For the record 178hp στους τροχούς σημαίνει 210+ στο στρόφαλο και άρα μιλάμε για διαφορά της τάξης του +15% σε σχέση με τον κατασκευαστή. Απλά δεν παίζει. Όπως αντίστοιχα δεν παίζουν τα 38.5kg ροπής μετα το tuning. Τόσα βγάζει ο 2lt TFSI μου με πρόγραμμα. Ή αλλιώς να το θέσω τόσα βγάζει μαμά ο TSI του Cupra που έχει και μία τουρμπίνα γουρούνα Κ04.
Γνωστά είναι αυτά, εντούτοις το αμάξι το νιώθεις πιο δυνατό από 182 άλογα! Τελευταίο παραπλήσιας δύναμης που οδήγησα ήταν η Giulietta (170) και πραγματικά ένιωθα ότι ήταν πολλά άλογα λιγότερα. Ακόμη, αν μπεις στη σελίδα τους (USA) και δεις άλλα αντίστοιχα αυτοκίνητα, τότε τα νούμερα είναι πιο κοντά σε αυτά που περιμένεις. Π.χ. το civic SI που αποδίδει 205 άλογα από το εργοστάσιο, πάλι από αυτούς φαίνεται στη δυναμομέτρηση στα 180 όπως και το civic.
Ακόμη, το ίδιο λένε και αυτοί εδώ https://www.motortrend.com/news/2016-ho ... er-torque/
Μάλιστα, λένε ότι το έβαλαν σε drag race με το προηγούμενο 9ης γενιάς Si (200+ άλογα)και κέρδισε το δικό μας. Για αυτό λέω ότι μάλλον το έχουν υποβαθμίσει στην ανακοίνωση (όπως άλλωστε κάνουν πολλές εταιρίες με τα τουρμπάτα τους).Ξέρει κανείς αν είναι κατώφλι για κάπου/κάποια χώρα οι 182 ίπποι; Γιατί και το φοκους τόσους δηλώνει (δε μπορεί να είναι τυχαίο..) και αυτό θα εξηγούσε αυτό που λέω.
-
Από όσο έχω διαβάσει το αυτοκίνητο έχει πολλά περιθώρια tuning και μπορεί εύκολα να βγάλει +20hp μόνο με το ECU flashing. Έχουν γίνει αυστηρές οι προδιαγραφές για τους ρύπους παγκοσμίως γιαυτό το λόγο υπάρχει και το rev hang και ίσως και το όριο των 182hp έχει να κανει με αυτό.
-
Ντάξει 20hp δε είναι σοβαρό νούμερο tuning. Απλά παίζεις με τα safety περιθώρια του κατασκευαστή. Είναι απόλυτα λογικό όμως να μην ανεβάζουν παραπάνω όλοι αυτοί οι 1300-1600 γιατί φοράνε μικρές τουρμπίνες ώστε να έχουν όσο λιγότερο lag γίνεται.
Κατά τα άλλα εγώ νομίζω ότι ο κατασκευαστής ξέρει πολύ καλά τι δηλώνει γιατί αυτή του η δήλωση είναι και μαρκετινγκ. Δεν έχει κανένα λόγο να βάζει αυτογκολ. Αυτά τα πιστεύαμε προ 15ετιας όταν πρωτοβγήκαν τα tsi και δυναμομετρώντας τα τα σπρώχνανε εμπορικά και επιβεβαιώνανε και τον κάθε κάτοχο για την επιλογή του. Κοροϊδευόντουσταν μεταξύ τους με άλλα λόγια. Η αίσθηση ή και πραγματικότητα πάντως είναι ανεξάρτητα από το πραγματικό νούμερο. Είναι συνθήκες, κλιμάκωση κιβωτίου, βάρος κτλ κτλ.
-
Αν τα δυναμομετρήσεις ιδίως αυτές τις μέρες με την θερμοκρασία γύρω απο το μηδέν να δείς κάτι νούμερα που θα πάρεις εδώ εγω προχθές που πήγα μια βόλτα το yaris με 3 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία νόμιζα οτι κάποιος του πέρασε κρυφά πρόγραμμα ...turboκαιρος
-
Εγώ πάντως θα βάλω κάποιο flash μόλις το φέρουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία (εεεε μη χάσουμε και την εγγύηση).Εξαρτάται βέβαια και τι ποσό θα ζητήσουν αλλά δεν κάνουν και τίποτα τρελό. 5 λεπτά υπόθεση είναι (αλλαγή χαρτογράφησης)
-
Ερώτηση γιατί ενδιαφέρομαι για το Civic 1.5 4D:
Η έκδοση Comfort δεν έχει car play/σύνδεση με κινητό; H μικρή οθόνη είναι μόνο για bluetooth/τηλέφωνο και ράδιο;
-
@sledgehammer: Ναι δεν έχει τίποτα από τα 2. Η οθόνη είναι μονο για Bluetooth τηλέφωνο, ράδιο και μουσική μέσω USB
-
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι περιλαμβάνει το πρώτο service (civic 1.5 H/B 3ος 2018 με 8000 χλμ); Λάδια, φίλτρο, φίλτρο καμπίνας, update στο gps γιατί οι χάρτες του δεν είναι ενημερωμένοι; πληρώνουμε μόνο την εργασία;
Μόνο τα ανταλλακτικά είναι στη εγγύηση, έτσι; και πόσο σας έχει στοιχίσει; -
Καλημέρα, το τι περιλαμβάνει εξαρτάται από τι ενδείξεις σου δείχνει το service reminder του αυτοκινήτου. Στο δικό μου που του έκανα πρόσφατα το πρώτο σέρβις είχαν ανάψει οι ενδείξεις ΑΒ που σημαίνει αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού συν κάποιους τυπικούς ελέγχους. Άρα από αυτά που ρωτάς μόνο λάδια και φίλτρο τίποτα άλλο.
Για το κόστος των ανταλλακτικών που αναφέρεις νομίζω ότι αυτό ίσχυε αν έχεις παραγγείλει το αμάξι μέχρι τέλος του 2017 οπότε και ίσχυε η προσφορά με τα δωρεάν ανταλλακτικά αν θυμάμαι σωστά. Σε εμένα μου στοίχισε 120 ευρώ συνολικά.
Για να το έχουμε εύκαιρο:
Honda Maintenance Minder System
MAIN-CODE WHAT IT MEANS:
A Replace just the Engine Oil
B Replace the Engine Oil, Oil Filter, Inspect Front and Rear Brakes, Check the Parking Brake Adjustment, Inspect other items specific to the VehicleSUB-CODE WHAT IT MEANS:
1 Rotate Tires
2 Replace the Air Cleaner Element, Check the Drive Belt, Replace the Dust and Pollen Filter
3 Replace the Transmission Fluid and Transfer Fluid (if equipped)
4 Replace the Spark Plugs, Replace the Timing Belt (if equipped), Inspect the Water Pump, Inspect Valve Clearance
5 Replace the Engine Coolant
6 Replace Rear Differential Fluid (if equipped) -
Λάδια και φίλτρο,120€ ;;;;;;
-
Και εμένα έτσι μου είπαν όταν τους ρώτησα πριν πάω. Είναι προφανώς η τιμολόγηση του δικτύου τέτοια.
Ε, τους γκρίνιαξα λίγο, τους είπα ότι μάλλον θα είναι η 1η και η τελευταία και θα το ρισκάρω με την εγγύηση και τελικά μου το έκαναν στην απίστευτη τιμή των 96 ευρώ!!
Εν τω μεταξύ, αν ήθελα να βάλω φίλτρο και λάδια Honda τα βρήκα σε εκείνο το site στην Αγγλία με 90 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών). Οπότε στο κέρδος είμαι.
Το θέμα είναι αν υπάρχει κανένας λόγος να βάζεις λάδια-φίλτρο της Honda.
Αν δε βάλεις αυτά (0-20w) η Honda (manual) συστήνει να βάλεις 0-30w ή 5-30w. Ίσως πρέπει να το δω λιγάκι αυτό αν και μιλάμε για μια εξοικονόμηση της τάξης των (max) 40 ευρώ ετησίως (αν τα αλλάξω μόνος μου) οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να μπλέκεις με τις εγγυήσεις κτλ. -
Απορώ γιατί σας φαίνεται περίεργο. Τόσο είναι το κόστος σε όλες τις αντιπροσωπείες, τόσο και παραπάνω
Γύρω στα 40-50 τα 4λτ λάδια, άλλο ένα 40-50 εργασία και κανένα 20 φίλτρα ροδέλες υγρά κτλ.
Ναι το ξέρουμε αn τα πάρεις τα λάδια θα γλυτώσεις 10-15 ευρό, και αν πας σε μάστορα έξω άλλα 15-20 χωρίς απόδειξη.
Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κάθονται να βρίσκουν κωδικούς ανταλλακτικών και να παραγγέλνουν online από πριν, ή να αφιερώνουν μια μέρα να τα μαζέψουν από τα μαγαζιά. -
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως μπορείτε να αγοράζετε καινούριο αυτοκίνητο 25 χιλιάδων Ευρώ και να συζητάτε για την περίοδο της εγγύησης τουλάχιστον, πως θα γλιτώσετε τα 20 ή 30 Ευρώ παραπάνω που θα πληρώσετε στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μια φορά το χρόνο για το σέρβις!
-
Εγώ αν και είμαι τιμημένος πελάτης αντιπροσωπειών το καταλαβαίνω απόλυτα, ειδικά όταν είσαι σίγουρος για τα ανταλλακτικά που ψωνίζεις. Η Καρέντα btw βάζει λάδια τα πασίγνωστα Kolben. Ότι έχω γλιτώσει από εργοστασιακά ανταλλακτικά τα χω κάνει βελτιώσεις. Χώρια που στο 90% παίρνεις το ίδιο ακριβώς ανταλλακτικό με σβησμένο τον κωδικό του κατασκευαστή.
-
καλά, διάλεξες και εσύ αντιπροσωπεία. εκεί το 120 γίνεται 180
Η ford βάζει πχ castrol σε αυτήν την τιμή -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Χώρια που στο 90% παίρνεις το ίδιο ακριβώς ανταλλακτικό με σβησμένο τον κωδικό του κατασκευαστή.Σε αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά η ένσταση μου είναι ότι ρισκάρεις την αντιμετώπιση που θα έχεις σε ένα πρόβλημα που θα παρουσιαστεί εντός εγγύησης για ένα μικρό ποσό μια φορά το χρόνο. Γνωρίζω τη νομοθεσία, οπότε μην μου επαναλάβετε τα γνωστά περί αναγνωρισμένων συνεργείων εκτός δικτύου με χρήση ανταλλακτικών εντός προδιαγραφών του κατασκευαστή, για διατήρηση της εργοστασιακής εγγύησης.
Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα άσπρα ή μαύρα όσον αφορά τα θέματα εγγυήσεων και δυστυχώς πολλές φορές χρειάζεται (δικαίως ή αδίκως) και η επίδειξη καλής θέλησης από πλευράς του συνεργείου ή της αντιπροσωπείας ώστε να καλυφθεί από εγγύηση ένα πρόβλημα. Δε νομίζω να πιστεύετε ότι αυτή την καλή θέληση θα την έχετε, αν κάνετε το σέρβις εκτός δικτύου...
-
Γι'αυτό ........τον τουρλωνουμε στη Χόντα και στην κάθε Χόντα;;;;
Μεγάλη κοροϊδία ένα φίλτρο και 4λ λάδι 120€. -
Φυσικά και οι αντιπροσωπείες τσιμπάνε τις τιμές των σέρβις,κανείς δεν ισχυρίζεται το αντίθετο, αλλά για να είμαστε και ακριβείς τα 120 δεν είναι μόνο για το λάδι, γίνεται και κάποιος έλεγχος στο αυτοκίνητο. Το ότι συνήθως δεν βρίσκουν κάποιο πρόβλημα δεν σημαίνει ότι τον έλεγχο θα στον κάνουν τσάμπα,όπως στον γιατρό ένα πράγμα αν πας για τσεκ απ και σε βρει υγιή και πάλι πληρώνεις.
-
Συμφωνώ με Aikibill και harsima23, προσωπικά μόνο σε αντιπροσωπείες/εξουσιοδοτημένα πήγαινα όλα τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου (4 τον αριθμό) και φυσικά το ίδιο κάνω για το civic και ας πληρώνω κάτι παραπάνω. Τώρα αν είναι κοροϊδία ή όχι ας το κρίνει ο καθένας όπως νομίζει δεν έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια και εννοείται είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις επιλογές μας με τα ανάλογα αποτελέσματα/επιπτώσεις. Έδωσα 25 χιλιάρικα πριν ένα χρόνο δεν θα ρισκάρω για 40-50 το χρόνο να κυνηγάω εγγυήσεις/αποδείξεις κτλ αν κάτι πάει στραβά. Εν γνώσει μου το πληρώνω για να είμαι όσο πιο ήσυχος γίνεται.
Επειδή πρόσφατα πούλησα μεταχειρισμένο, από τις πρώτες ερωτήσεις όλων των υποψηφίων αγοραστών είναι αν έχει service book και αν έχει κάνει όλα τα ετήσια service σε αντιπροσωπεία/εξουσιοδοτημένο και ήταν το πρώτο πράγμα που ήλεγχε όποιος ερχόταν να το δει από κοντά. Το ίδιο θα ρώταγα και εγώ και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το ίδιο θα ρωτάγατε και όλοι εσείς που σας φαίνεται κοροιδία το σέρβις (λόγω κόστους) στην αντιπροσωπεία και φαντάζομαι θα το προτιμούσαμε/τε σε σχέση με ένα άλλο αμάξι με σέρβις σε μάστορες εδώ και εκεί .
Και κλείνοντας δε λέω και εγώ θα ήθελα να δώσω ένα 50ρικο στην αντιπροσωπεία/εξουσιοδοτημένο για το σέρβις, δυστυχώς όμως τα 100-150 ευρώ νομίζω είναι πλέον το 'λογικό' ποσό που πληρώνεις σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία μάρκας πας όχι μόνο της Honda. Έχω δε την εντύπωση (με κάθε επιφύλαξη) ότι για audi/vw τα αντίστοιχα σέρβις κοστίζουν αρκετά παραπάνω.
Honda Civic 2017