-
Αυτό όμως βρε παιδιά, που τόσος κόσμος έχει παραγγείλει αυτοκίνητο (μέσα σ' αυτούς και εγώ), το οποίο κανένας δεν το έχει δει και περισσότερο δεν έχει οδηγήσει πραγματικά με ξεπερνά! Καταλάβατε βέβαια ότι μιλάω για το ARONA!
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
terry με ποσες στροφες εχεις τα 122 χλμ ,,θυμασαι ?Σχεδόν 2700σαλ λιιιιγο παρακάτω
-
Τι να οδηγήσει; Σα χιλιάρι Arona είναι, ένα κλικ πιο βαρύ κι ένα κλικ πιο αργό. Ψήγματα για όποιον προτιμά να δίνει 3 ευρώ αντί για 10 στα 100 χιλιόμετρα.
-
Πετυχα παρκαρισμενο το Αρονα στην εκδοση style ,desire red χρωμα με μαυρη οροφη..
Πανεμορφο....καθομουν και το χαζευα,,δεν το ειχα ξαναδει σε τετοιο χρωμα εξω στο δρομο διπλα σε αλλα αυτοκινητα. -
Έτσι το έχεις παραγγείλει;
-
Οχι..μονο με desire red το παραγγειλα..
-
Ωραίο είναι και το κόκκινο, πάντως μόνο σε λευκό με μαυρη/γκρι οροφή το χω πετύχει μέχρι ώρας στο δρόμο. Με τις πολυακτινωτές ζάντες τις 16΄ έχει κανείς σκεφθεί μπας και τις αλλάξει; Ή κάπως να γίνουν δίχρωμες κι αυτές (μαύρο/γκρι); Φαντάζομαι πράματα, δεν με ικανοποιούν τόσο, ειδικά όταν είναι σκούρο το υπόλοιπο χρώμα, αλλά δεν ξέρω μήπως έχω γίνει κάπως υπερβολικός με το θέμα ;
-
Το πολύ πολύ να τις βάψεις ανθρακί.
-
Μαυρα μαντατα για την εναρξη της παραγωγης του αρονα και του ιμπιζα tgi..13η βδομαδα,,τελος μαρτιου δηλαδη.
Τα λεον tgi ξεκινουν απο τη 2η βδομαδα του 19.. -
Είναι επιβεβαιωμένο από πωλητή αυτό;
-
Δυστυχώς είναι πληροφορία από τα κεντρικά γραφεία της Seat στην Αθήνα.
Αλλά και από έναν άλλο πωλητή που μίλησα..(όχι από αυτόν που παράγγειλα) ...Μάιο-Ιούνιο το περιμένω μου λέει..(έχει και αυτός παραγγείλει το Αρονα για την πάρτη του).Το γαμωτο είναι ότι η 4η φορά αλλάζει η έναρξη παραγωγής..
Όταν το παράγγειλα τον Οκτώβριο..μου είχαν πει ότι θα ξεκινήσει η παραγωγή του Δεκέμβρη. Μετά την πήγαν τη 2η βδομάδα του 19. Μετά την πήγαν τη 6η βδομάδα του 19 και τωρα λένε τη 13η βδομάδα του 19.
Ελπίζω να είναι η τελευταία ημερομηνία.. -
Όταν το σκεφτόμουνα (τέλη Νοεμβρίου) ο πωλητής της Βελμάρ μου είπε ξεκάθαρα ότι θα παραλάβω τον Ιούνιο και εάν είμαι τυχερός ίσως τον Μάιο. Επειδή λοιπόν θα έμενα χωρίς αυτοκίνητο για 5-6 μήνες, ήταν ένας από τους βασικούς ανασταλτικούς παράγοντες.
-
Ας όψεται που είναι μονοπώλιο στο θέμα του CNG ο όμιλος, διαφορετικά οι ακυρώσεις θα πήγαιναν σύννεφο!!! Όταν πήγα τον Αύγουστο στην vw για το polo tgi και μου είπαν ότι θα παραλάβω Μάιο, γέλασα και τους είπα πάω seat για το ibiza tgi. Ας έβγαζαν Ιάπωνες και Κορεάτες cng και τότε θα βλέπαμε πόσα θα πουλούσε ο γνωστός όμιλος!!!
-
Αναρωτιέμαι αν θα τα φέρουν οι σαμουράιδες στην Ευρώπη, έχουν μοντέλα φ.α. εδώ και καιρό. Αν δεν μεγαλώσει η αγορά, δεν το βλέπω.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Όταν το σκεφτόμουνα (τέλη Νοεμβρίου) ο πωλητής της Βελμάρ μου είπε ξεκάθαρα ότι θα παραλάβω τον Ιούνιο και εάν είμαι τυχερός ίσως τον Μάιο. Επειδή λοιπόν θα έμενα χωρίς αυτοκίνητο για 5-6 μήνες, ήταν ένας από τους βασικούς ανασταλτικούς παράγοντες.εσυ να κοψεις τετοιες σκεψεις....
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
εσυ να κοψεις τετοιες σκεψεις....
Καλή Χρονία να έχουμε...και από 2019 βλεπουμε εαν θα υπάρξει αλλαγή ή όχι!
-
Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρόνια .
Έπειτα από τα τελευταία σχόλια που διάβασα τηλεφώνησα στην αντιπροσωπεία που έχω παραγγείλει το αυτοκίνητο χωρίς να βρω τον πωλητή που έχουμε κάνει την όλη διαδικασία. Ένας συνάδελφος του που με εξυπηρέτησε μου ανέφερε ότι δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση για την έναρξη παραγωγής και να καλέσω ξανά σε 15 ημέρες. Αν όντως ισχύει ότι θα καθυστερήσει τόσο πολύ η έναρξη της παραγωγής με αποτέλεσμα και τη καθυστέρηση παράδοσης των αυτοκινήτων εγώ προσωπικά θα ακυρώσω την παραγγελία.Ακόμα ούτε οι ρύποι δεν έχουν καθοριστεί και αρχίζω να νιώθω ότι ο όμιλος VW μας κοροϊδεύει -
Αν ισχύει αυτό που ακούγεται (η αντιπροσωπεία βέβαια κάνει την πάπια) ότι η κατασκευή του arona Φ.Α. αρχίζει αρχές Απριλίου, πράγμα που κατά πάσα πιθανότητα πάει τις πρώτες παραδόσεις για τον Ιούνιο ή Ιούλιο και αν σκεφτεί κανείς ότι το arona tgi δεν υπάρχει πλέον στους επίσημους τιμοκαταλόγου της seat, ποιός μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα έρθει με νέες τιμές;
Πάντως αν ισχύσει κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά μάλλον θα προχωρήσω σε ακύρωση της παραγγελίας μου.
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση με το θέμα της προκαταβολής; -
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!!
George65 που ακουσες οτι θα ξεκινησει η παραγωγη τον Απριλιο του 19; εγω πηρα στα κεντρικα στην Αθηνα και μου ειπαν οτι ισχυει οτι μου ειπε ο πωλητης μου στη Θεσσαλονικη. Τον οποιον τον ξαναρωτησα και μου ειπε δεν εχει καμια επισημη ανακοινωση να εχει αλλαξει κατι. Δλδ τελη Μαρτιου με αρχες Απριλιου παραδοση για μενα που το παρηγγειλα 29/9. -
Χρόνια Πολλά σε όλους.
Σήμερα 2/1/2019 η seat ανέβασε νέους καταλόγους όπου το arona cng παραμένει κανονικά στα ίδια 16650.
Οσο αφορά τον εξοπλισμό δεν παρατήρησα κάτι εκτός οτι την έκδοση style την εχει με 6 ηχεία. Για την έναρξη παραγωγής δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Μακάρι να ξεκινήσουν σύντομα γιατί θα υπάρχουν πολλές ακυρώσεις.
Seat Arona 2017