Σχετικά με τα κουμπάκια SOS και Assist στην πλαφονιέρα , απο συζητήσεις στο φόρουμ με τα Σιτροέν θυμαμαι οτι εχει αναφερθεί τα κουμπάκια αυτα δεν υπάρχουν στις ελληνικές εκδόσεις . Πιθανολογώ, χωρίς να το στηρίζω σε κάποια πηγή, οτι εχει να κάνει με τη γλώσσα γιατι υποτίθεται ανάλογα με τη γλώσσα που εχεις σε συνδέει κατευθείαν στο κατάλληλο κέντρο για άμεση βοήθεια, ελληνικά ίσως να μην έχουν. Εμένα πχ για κάποιο λόγο που ειχα αναφέρει ειναι registered στο Παρίσι το αυτοκίνητο και βαράει στα γαλλικά .
Σχετικά με τα κρύα εχω τις εξής παρατηρήσεις
Α) εδώ και κανα δίμηνο το θερμαινόμενο κάθισμα δεν εχει σβήσει ποτέ , στη χαμηλή σκάλα μεν αλλά δεν μπορώ να αποχωριστω τη θαλπωρή του. Λυπάμαι που τόσα χρόνια πριν ειχα αμάξι χωρίς 
Β) το θερμαινόμενο παρμπρίζ δεν εχω καταλήξει αν ειναι καλύτερα που το έχουν έτσι και όχι το κλασικό με τις ορατές τριχουλες στην πλέξη του, ναι μεν ειναι τελείως διάφανο και δε σε ενοχλεί κάτι στην όραση αλλά δεν ειναι τόσο γρήγορο όσο τα κλασσικά.
Γ) κρίμα που δεν είχε επιλογή για θερμαινόμενο τιμόνι η πεζω θα ταίριαζε ωραία. Αν και λόγω αυτόματου δε χρειάζεται να ακουμπάω παρά ενα μικρό σημείο στο τιμόνι , αν υπήρχε θα ηταν ευχάριστο.
Δ) κάποια στιγμή ενα πρωί που πήρα το αμάξι και είχε -10 άκουγα κάτι ψιλό τριγμούς , νομίζω απο την ηλιοροφή . Δεν μπόρεσα να το διαπιστώσω αν ηταν η ιδέα μου , αν ερχόταν απο κάπου άλλου αφού μετά απο λίγα λεπτά μόλις άρχισε να ανεβαίνει η θερμοκρασία εντός δεν ξανά άκουσα τίποτα
Ε) σε παρατεταμένες περιόδους με νερά βροχές λασποχιονια κτλ πολυ πρακτικό το κάλυμμα των πορτών κάτω και στο πλαι στις κολόνες , διατηρούνται πεντακάθαρα και δεν λερώνεις τα ρούχα σου στο μπες βγες . Επίσης βολικό το οτι ανοίγει η Πέμπτη πόρτα αυτόματα και δε χρειάζεται να ακουμπήσεις το χέρι στο κουμπι που ειναι μέσα στη λάσπη και τα νερά.
Ζ) όλα τα καινούργια αυτοκίνητα που έχουνε ψεύτικες εξατμίσεις φαίνονται χαζά το πρωί γιατι οι ατμοί βγαίνουνε απο το λάθος σημείο 
Η) το start stop οταν πέσει η θερμοκρασία κάτω απο -3 σταματάει να λειτουργεί. Επίσης με τα θερμαινόμενα ανοιχτά, τζάμια καλοριφέρ κτλ δεν την παλεύει για πόλη ωρα, άντε μισο λεπτό σε φανάρι και μετά παίρνει εμπρός
Θ) τα λάστιχα μέχρι στιγμής δεν μου εχουνδώσει κάποια ένδειξη προβλήματος αν και δεν ειανι χειμερινά και θεωρητικά κάτω απο τους 6 βαθμούς αρχίζουν και χάνουν ιδιότητες , πιθανώς επειδή ειναι σχετικά καινούργια ακόμα, 5κ έχουν γράψει . Για εμάς εδώ πάνω που αλλάζουμε υποχρεωτικά ελαστικά δυο φορές το χρόνο ειναι μεγάλη ανακούφιση το οτι δεν εχω να τα αλλάξω. Οταν γράψουν κάποια χιλιόμετρα όμως θα τα αντικαταστησω με τα Michellin crossclimate που ειναι πραγματικά all weather με αρκετά καλές κριτικές για συμπεριφορά σε χιόνια αν και λιγότερο off road , πράγμα αδιάφορο για μενα γιατι δεν με ενδιαφέρει καθόλου το off road και πιθανώς το αυτοκίνητο να μην πατήσει ποτέ εκτός ασφάλτου.