-
Απ' ότι βλέπω στον εξοπλισμό, έχει στάνταρ front assist που παλαιότερα το χρέωναν έξτρα.
-
Υπάρχει σε test drive σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη;
-
Αθήνα υπάρχει 100%.
-
Fanis75, περιοχή ξέρεις?
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Fanis75, περιοχή ξέρεις?Χαλανδρι, Μαρούσι και Γέρακα σίγουρα. Φαντάζομαι θα έχει και Γαλάται αλλά και προς Νότια. Καλο ειναι να κανεις ένα τηλέφωνο πρώτα για επιβεβαίωση.
-
Πάρε τηλ οπωσδήποτε πριν πας, γιατί ξέρω σίγουρα πως εδώ και καιρό δεν έχουν test drive στο ateca.
Θα ξαναφέρουν όμως σίγουρα αυτοκίνητα για test drive γιατί έχουν καταλάβει και οι ίδιοι την ζημιά που παθαίνουν αφού πολύς κόσμος ζητάει και δεν βρίσκει.
Στο Γαλάτσι συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο θυμάμαι πως ήταν οι τελευταίες μέρες του test drive και μόλις ολοκλήρωσα την αγορά μετά από 2-3 μέρες το σταματήσανε! -
Seat Ateca CNG μέσα στο 2019; (με τον νέο κινητ. 1.5 130hp TGI και με 3 φιάλες,αν κατάλαβα καλά)
-
Εντάξει, δε θα κοιμηθούμε το βράδυ, τα κατάφερες...
-
Αυτό ναι είναι αμάξι να πάρεις και με cng και τα πάντα ολα. Όχι ο κουβάς το αρονα.
-
Θα κάνει και κάνα δεκάρικο πάνω όμως.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εντάξει, δε θα κοιμηθούμε το βράδυ, τα κατάφερες...(όντως, αξίζει)
-
Πολύ ενδιαφέρον νέα για αυτούς που θέλουν χώρους..
Είναι και 7θεσιο αυτό; ;; -
Μπα όχι. Μόνο το πιο μεγάλο σκαρί.
-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον νέα για αυτούς που θέλουν χώρους..
Είναι και 7θεσιο αυτό; ;;Όχι. Το Tarraco είναι 7-θέσιο.
-
Επισκεφθηκα την εκθεση σημερα, οι ανθρωποι της Seat δεν ειχαν καμμια ενημερωση για επικειμενη αφιξη του Ateca σε φυσικο αεριο. Στην κουβεντα που ειχα σχετικα μου ειπε ο πωλητης οτι αν ερθει αποκλειεται να ερθει με τον 1000αρη cng, θα παει στον 1500, που σημαινει οτι μιλαμε σιγουρα για τιμη 26.000 και πλεον...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είπαμε, ένα δεκάρικο πάνω από το Arona. Θα ήταν όμως και αδικημένο με το χιλιάρι μοτέρ, ψοφίμι.
-
Υπάρχει κανένας κάτοχος να μας πει εντυπώσεις από πρώτο χέρι ; Κανένα νέο για το νέο CNG ?
-
Υπάρχει ένα μέλος (δεν θυμάμαι το όνομα του, μπορείς να βρεις ποστ του μερικές σελίδες πιο πίσω) που έχει το 1.6 diesel. Το έχει πάρει σε πολύ καλή τιμή.
-
Κανένα νέο από το φυσικό αέριο.
-
Οταν για το Αρόνα υπάρχει τέτοιος σκεπτικισμός για το CNG απορώ αν έχει κανένα νόημα για την ελληνική αγορά η έλευση του Ατέκα με παρόμοια setup τεποζίτων
Seat Ateca